Neviem obcas mam pocit za vobec nepremyslam a mam prazdnu hlavu
..ale tolko napadov vyrokov a casu stravenom vo vlastnej hlave to bemoze byt pravda
.. Ale aj tak mam pocit ze mi moja mysel az tak vrazedne neslape: D
boli časy keď som bol nenormálne paranoidný a bál som sa napr. chodiť v noci po dome... myslel som si že sa ma niečo snaži zabiť... alebo že len tak random prišla myšlienka ktorá ma nutila urobiť nejakú vec nejakým spôsobom lebo inak sa stane niečo zlé...
raz ma to už fakt nasralo, povedal som si, že je niesom sluha svojich myšlienok a menším rituálom som to všetko v jeden večer ukončil ...myšlienky toho typu som označil za bullshit a ignorujem ich... ani neviete aká je to úľava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
..ale tolko napadov vyrokov a casu stravenom vo vlastnej hlave to bemoze byt pravda
.. Ale aj tak mam pocit ze mi moja mysel az tak vrazedne neslape: D
raz ma to už fakt nasralo, povedal som si, že je niesom sluha svojich myšlienok a menším rituálom som to všetko v jeden večer ukončil ...myšlienky toho typu som označil za bullshit a ignorujem ich... ani neviete aká je to úľava