Dnes ma maximálne nasralo, keď sa spolužiaci vysmievali spolužiačke, že má malé prsia. Je to podľa mňa dosť úbohe vzhľadom nato, že telo si veľmi nevyberáme, genetika sa nepýta, ani príroda. Jednoducho telo dostaneme a to teraz nemyslím len túto časť tela
ja ako dobrý človek, keď vidím že telesné vady a nezrovnalosti ľudom prinášajú radosť a smiech by som každému kto sa takto zabáva pomohol a pekne mu upravil ksicht keď náhodou nebude po ruke ten ich objekt srandy, aby sa nemuseli báť a stačilo sa im pozrieť do zrkadla.
aj mne sa smiali za to ked som mala 12-13 a spoluziacky uz nieco mali a ja nic a vlastne sa to nejako ani nezmenilo.. odvtedy mam z toho komplexy, ale nie take ako kedysi, uz len mini a ucim sa s tym zit, ze mam "neplnohodnotne" telo. kde ma byt viac mam malo a kde menej mam na rozdavanie..
wau, v takom veku ešte niekto dokáže riešiť veľké/malé kozy tak zaostalo? tá spolužiačka im podľa mňa mohla pekne krásne vmiesť do ksichtu ich nedostatky. ja sama si rada robím srandu z mojich vlastných "nedostatkov"(úvodzovky preto, lebo si nemyslím že moja výška, váha alebo malé poprsie sú nedostatok, sú proste jedna z milióna foriem v akej sa ľudia vyrábajú ), ale výsmech kvôli takej hlúposti? malé prsia predsa mnohokrát vypadajú lepšie než obrovské mechy, tým pánom toho asi genetika veľa nenadelila do nohavíc a do hláv.
ľudia sú proste neistí sami sebou, a mnohokrát sa s tým dokážu vysporiadať len chudáckym výsmechom iných, nech v tej neistote nie sú sami.
Ľudia, čo si uťahujú z ostatných ľudí a vysmievajú sa im si len potrebujú umelo navodiť pocit nadradenosti a dôležitosti, aby si mali čím kompenzovať vlastné nedostatky...
Už som to zažila, aj na vlastnej koži a čo s tým spraví? Nič.
Ale zasa, nerozumiem tomu tak celkom, koľkokrát menšie prsia majú oveľa lepší tvar a sedia im aj tie veci, ktoré dievčatám s väčšími nie
@malapohroma Ehm... Pridám ešte k tomu, že ak máš malé, tak to je pre teba skorej výhoda ešte z druhého hladiska. Keď budeš staršia, tak aspoň nebudeš trpieť Herniou Medzistavcových Platničiek (slovensky: Vyskočené platničky) na hrudnej časti chrbtici (neviem či je toto 2x odborne, ale newa).
@sally22 ked som chodil na ZŠ (7-8.. rocnik), sa niektorý spoluziaci tiez posmievali spoluziacke ze je plochá jak zarnovicka dráha. ocividne si z toho nic nerobila a o zopár rokov neskor sa dostala do finálovej 12tky Miss Slovensko. takže asi len toľko
no mne sa v 16-tich smiala jedna pizda, ze som este panna taketo veci si netreba vsimat, ona bude mat o 20 rokov na rozdiel od tych s velkymi este stale pekne prsia
radšej budem mať malé kozy s tým, že keď si dám dole podprsenku tak budú mať nejaký tvar, ako také, ktoré visia až po kolená dobre že nie..a hentí tvoji spolužiaci sú obyčajné nevyvinuté pubertálne decká..
Nechápem prečo si ľudia vôbec takéto chovanie všimajú ... keby sa to týkalo mňa tak by ma absolutne netrápil názor ostatných na moje prsia ... chlapci asi ešte niesu natoľko dozretí aby vedeli ako sa chovať Ale ich to prejde ...
Toto ja v škole zažívam každý deň "Kde si nechala prsia?? Doma?" už mi to lezie na nervy stále nosím kvôli tomu nosím do školy len mikiny! :/ Keď si dám tričko tak zas komentujú!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ľudia sú proste neistí sami sebou, a mnohokrát sa s tým dokážu vysporiadať len chudáckym výsmechom iných, nech v tej neistote nie sú sami.
mne sa tiež nvysmievaju z mojich nedostatkov...no ale učím sa s tým žiť...
vlastne vyššie uvedený komentár je podobný @18
ináč sú to hovada na N
Už som to zažila, aj na vlastnej koži a čo s tým spraví? Nič.
Ale zasa, nerozumiem tomu tak celkom, koľkokrát menšie prsia majú oveľa lepší tvar a sedia im aj tie veci, ktoré dievčatám s väčšími nie
dovod neznamy...