CHCEM SA VAS SPYTAT, CI SI MYSLITE ZE JE PRAVA LASKA KED VAM POSLE CHALAN TAKYTO MAIL:
Je 21.apríla, trištvrte na jednu ráno. Sedím za stolom, pozerám na ten neporiadok okolo a rozhodol som sa ti napísať, ani neviem o čom, ale viem prečo a
či je pravá, či nie to nie je podstatné - lebo nie všetko pravé stojí za to a keď ťa má niekto takto veľmi rád, tak je podstatné to zladiť s tým čo cítiš aj ty. Na lásku sú vždy dvaja. K tvojmu vzťahu sa ti vyjadrovať nebudem, skôr by som ti povedala, že si podľa mňa spravila blbosť, že si ten mail tu zverejnila- aj keď sa to on nemusí nikdy dozvedieť. Pripadá mi to hrozne detinské až stupidné. Bol určený len tebe, pre tvoje oči, pre tvoje srdce a nie pre xy ľudí. Prepáč za názor, ale musela som to napísať...
Sashenka presne to ma napadlo ked som to zacala citat-taketo veci sa nezverejnuju.Je to doverne a osobne.A myslim ze nikto nevie z takehoto mailu vydedukovat ci ta ozaj lubi.Ci je to prava laska.Lebo internet je predsa len internet...
Baby, suhlasim s vami. Sice to je osobne a keby som nieco take napisal ja a nahodou to nasiel niekde na nete, nepotesil by som sa z toho... Ale stalo sa...
Z toho mailu, co ti poslal, si myslim, ze vyzaruje uprimnost a mam pocit, ze to chalan mysli vazne (i ked napisat sa da vsetko)..
Neviem teda ako sa velmi poznate, ale bolo by dobre, keby ti to chalan povedal aj osobne.
Pokial k nemu nieco citis (paci sa ti, mas ho rada, je ti s nim dobre, pise sa ti s nim sqele...atd) nevidim dovod, preco by si mu nemala dat sancu ukazat ti ako chuti laska podla neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale drzim ti palce
Z toho mailu, co ti poslal, si myslim, ze vyzaruje uprimnost a mam pocit, ze to chalan mysli vazne (i ked napisat sa da vsetko)..
Neviem teda ako sa velmi poznate, ale bolo by dobre, keby ti to chalan povedal aj osobne.
Pokial k nemu nieco citis (paci sa ti, mas ho rada, je ti s nim dobre, pise sa ti s nim sqele...atd) nevidim dovod, preco by si mu nemala dat sancu ukazat ti ako chuti laska podla neho