Jebeti, minule keď som sa pristavil pri požiari budovy sa do mňa prichádzajúci hasiči pokúsili zapojiť hadicu. Už nikdy si na seba nevezmem červené tričko.
podla mna nieje nic zle na tom ked clovek v prvom rade ma rad sam seba a je stastny tak ako je.. (samozrejme nemyslim nic prehnane) .. no ale ako kazdy tak aj ja mam obcas obdobia kedy nechcem ani nikde chodit bo sa citim uplne nechutne
myslela som si to kedysi, potom ked som mala 12 mi ista osoba povedala ze som skareda kvôli tomu aky mam nos, odvtedy som si to uz nemyslela nikdy, hoci mi povedalo pár ľudí potom, že som pekná až veľmi pekná a potom zase prisla osoba pre ktoru som bola cela skareda, takze nie, verim skôr tym co povedali ze som skareda
Neviem, ja som podľa mňa taký ten podivný škaredopekný typ, prosto z istých uhlov vyzerám dobre a potom iba zmením výraz tváre a vyzerám hrozne divnuo a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale dopracovala som sa k takej spokojnosti so sebou - samou, skôr z toho psychologického hľadiska, čo ma teší dosť
Ale som sexy a tak inac pekna.
Je to katastrofa ta zakomplexovanost ludi
ked nemam tak vobec nie
plus ak za cely den vtedy ked sa citim pekna nestretnem nejaku šupu ktora ma sundá dole ,tak aj hej ...
každý pracuje s tým čo má.
Dúfam že ktosi pochopí čo som tým myslela
Ja sa mam dost rada inak. Taky narcis.
Ale su aj chvíle, kedy si to nemyslim
a ľúbim sa silno!