@neviem556 to isté sa hovorilo kedysi o NKTOB, Backstreet boys, New Kids on the Block, či N Sync... a prd a keby aj, tak čo.... sexuálna orientácia je každého osobná vec, pokiaľ majú fanúšikov, nech spievajú a hrajú... netreba riešiť...
a veď sa k tomu jeden či dvaja aj priznali, nie? Hm možno, že sú to len také odrody teplo vyzerajúcich chlapcov, ale podľa mňa sú čiastočne prihriati...
@cathy nieje reálny, nwm ako tomu niekto môže veriť -.-
@nellynorty omg, 1. nenadávaj na nich, nwm čo ti spravili, a tebe by sa tiež nepáčilo keby na teba niekto nadával, a hovoril že si lezba aj ked niesi -.- 2. vedia spievať..
inak, netusila som ze budem svedkom niecoho takeho...bola som v spanielsku a zrazu sa cez centrum Barcelony prehnalo niekolko desiatok dievcat a chlapcov (!!!!!) vo veku cca 13-16 a vrieskali s plagatmi a transparentmi OD.. asi sli na koncert...strasne si myleli aki su super.. ale to bola proste sialenost v ociach fuj
nejako ma nezaujíma orientacia či už spevákov alebo hercov a podobne.... a o týchto chalanoch si to nemyslím... teda myslím že možno niektorý z nich je...ale všetci iste nie...... a aj ked su tak to nemení na veci nič.... tak či tak budu popularna chlapčenská skupina all over the world....
niekde som tu čítal že vedia spievať.. no hahaha strašne vtipné ..už sa uvedomte, vy nadržané teenky.. všetky tieto chlapčenské skupiny (a nie len skupiny) sú len nástroj, ktorý slúži nahrávacím spoločnostiam a pár dalším ľudom na to, aby si pre seba nahrabali peniaze..
Nikdy, vážne NIKDY v živote som nepovedala že sú buzici, teplí, gayovia, homosexuáli ani nič v tom zmysle som na nich nepovedala. Dokonca ani na Biebera.
Pre mňa sú HOVNÁ ktoré dokázali iba to že majú pokokot zhliadnutí na yt, ale iba od 11 až 16 ročných fanúšičiek a ešte od pár ľudí ktorí ssa prišli pozrieť na tých chujov lebo sú všade.
A keď mi niekto bude hovoriť že dokázali tak veľa tak ho pošlem do piče, lebo ich počúvaju iba hlúpe teenky. Čo tak Nirvana, Pink floyd, Depeche mode,a všetky tie rockvé, punkové, metálové a také skupiny, veď veď natom vyrastal môj otec a počúvam to ešte aj ja a plno mladýchh, ale aj starších ľudí.
... a Beatles a všetko také, čo sa počúva na tejto zemi už dosť rokov. A stále to ešte trvá, a veľa ľudom sa páčia, ako hudba myslím.
No ale neviem si predstaviť že moje deti alebo vnučatá budú o pár rokov počúvať tie sračky a ja s nimi budem spomínať na dajakých 5 kokotov. Veď to nie je anii možné aby tak dlho vydržala ich hudba na tejto planéte keď mňa prešli po dvoch ich pesničkách.
@neviem556 mám ten istý názor.. mne to príde, ako keby som videla Biebera, ale 5-krát naklonovali ho weď tá hudba je úúplne rovnaká, presne ten štýl..bože..
nerozumiem, ved to je v podstate skupina chlapov, ktori spolu pracuju, to je dovod, aby sme ich nazyvali teplymi? a vobec ich ani nepocuvam, dokonca mi lezie ich hudba na nervy. si myslim, ze ich v prvom rade obliekaju stylisti a nemozete ani posudzovat fotku z obalky casopisu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
... a chcel by som mať tvoje problémy...
Vy si stále myslíte, že nie su buzíci?? Prečo to riešiť, veď je to jasné!!! Aj ich hudba je teplá !!
nie sú teplí, len robia teplú hudbu
Nech sú aj opice, pre mňa za mňa. Neriešim.
ale je pravda, ze napriklad backstreet boys som mal rad. vsetky tieto dnesne chlapcenske kapely su odveci
@emillyans ved vydím že sa nedá, ked tvoja reakcia nedáva zmysle
Lebo proste Larry je reálny....
to nemôžete popierať !!
@nellynorty omg, 1. nenadávaj na nich, nwm čo ti spravili, a tebe by sa tiež nepáčilo keby na teba niekto nadával, a hovoril že si lezba aj ked niesi -.- 2. vedia spievať..
Len pre zaujímavosť. Ak vieš anglicky. On to sám niekoľko krát povedal -.-
majú svoj štýl (tak isto ako napr. Bieber), 's all
A čo má Harry tetovania, vieš čo vôbec znamenajú?
A hovorí ti niečo slovo brada?
@cathy 1. ja si myslím že to je len z kamarátstva, ale mysli soí čo chceš...
2. Ako myslíš že viem čo tam má vôbec napísané omg?! -.-
3. nie -.-
Mimochodom, hlavným znakom "buzíkov" je dlhoročný vzťah s dievčaťom? Som nevedela.
len taka moja úvaha by "mohli" byť z ľava 3. a 4....
filip
lebo toľko primitívnych pokecoidných komentov som tu už dlho nevidela.
je rozdiel medzi metrosexualitou a homosexualitou
Pre mňa sú HOVNÁ ktoré dokázali iba to že majú pokokot zhliadnutí na yt, ale iba od 11 až 16 ročných fanúšičiek a ešte od pár ľudí ktorí ssa prišli pozrieť na tých chujov lebo sú všade.
A keď mi niekto bude hovoriť že dokázali tak veľa tak ho pošlem do piče, lebo ich počúvaju iba hlúpe teenky. Čo tak Nirvana, Pink floyd, Depeche mode,a všetky tie rockvé, punkové, metálové a také skupiny, veď veď natom vyrastal môj otec a počúvam to ešte aj ja a plno mladýchh, ale aj starších ľudí.
No ale neviem si predstaviť že moje deti alebo vnučatá budú o pár rokov počúvať tie sračky a ja s nimi budem spomínať na dajakých 5 kokotov. Veď to nie je anii možné aby tak dlho vydržala ich hudba na tejto planéte keď mňa prešli po dvoch ich pesničkách.
@neviem556 a co je na tej fotke mi povedz este ????
@poke kedysi by som necakal toto od teba
veď oni sú zšentilí a priafektovaní, aspoň z ich prejavu
ja rozlišujem slová gay a buzerant, pretože istý čas mi aj do buzerantov nadávali pretože som sa pohyboval v istej skupine medzi dievčatami
neviem čo je na ich prejave zženštilé, ich správanie mi príde úplne v norme
To že ich rozlišuješ je síce pekné..ale...ako sa ti páčilo keď ťa nimi označovali ?