noo niič muška nech ostane muškou a lietadlo nech je radšej lietadlom možno ked vidime lietadlo na oblohe také co ide... ( je také mrnavé) a mucha je priom vačšia (ked okolo vás lieta ) lenže ked sa to " lietadielko priblíži na 100 m tak to bude MEGA LIETADIELKO
kazdy je nejaky ale zasa nemyslim ze by som o sebe povedala ze som dokonala..to ma zlozila na boome raz jedna babenka co mala v profile napisane:nikto nieje dokonaly ,samozrejme okrem MNA!..hmm kto ma sebavedomie nech ma..mu to neberem..ale myslim ze nikto neni dokonaly a kazdy ma svoje chyby
Dokonalý človek neexistuje. A podľa mňa aj keď by bol niekto krásny, múdry, vtipný, zručný, šikovný a bez chýb (takže vlastne dokonalý) -tak potom by sa mne osobne na ňom práve to nepáčilo, že nemá nedostatky ani chyby, veď to je predsa to ľudské...pripadal by mi ako nejaký stroj či čo
Moja prirodzena krasa v kontraste s mojimi sexi ocami a velkym vtakom nie je vobec na skodu mojej prirodzenej inteligencii a neprestajne rastucemu IQ ktore mozem prezentovat na luxusnom rande kedze moja penazenka je preplnena eurami. Ludia hovoria ze som dokonaly ja si to ale nemyslim.... Podla mna som Boh
@kat a jednou z nich je napr dvojty post toho isteho komentara?
teraz mozno zajdem do citlivej temy pre niektorych, ale je podla vas boh dokonaly? Lebo posledne som sa mdlil k bohu a zistil som, ze sa rozpravam sam so sebou, takze....
Kazdopadne k dokonalosti mi chyba este sponka vo vlasoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
inak nie...mam svoje chyby ale o tych viem len ja
ver si sam a budu ti verit aj ostatni okolo teba :o)
nemám rada "narcisy"
@pubertslatinocelny až taký hustý ako nový Domestos?
A vôbec nemám z toho depky. No a čo, každý máme nejaké plus.
teraz mozno zajdem do citlivej temy pre niektorych, ale je podla vas boh dokonaly? Lebo posledne som sa mdlil k bohu a zistil som, ze sa rozpravam sam so sebou, takze....
Kazdopadne k dokonalosti mi chyba este sponka vo vlasoch