@rheia prosím? to ako sa dá? to sa učíš jakože furt alebo čo, ja som tiež prváčka na gympli a mám asi 4 alebo 5 dvojok... samé jednotky? prebohe veď to sa u nás nedá...
kks ze jednotky a jednu dvojku..more znamky ti uz ser... mam rovnake znamky ako na pol rok len z 2predmetov o stupen dole my sa aktyvne este ucime take 4tyzdne..hruza..
no ja chodím na najťažší v Trnavskom kraji ale neni to také zlé.. máme celkom dobrých profesorov... ked si predstavim jakych by sme mohli mať tak ďakujem bohu za to že mám takých akých mám alee jakjže ja keď sa ničo naučím tiež si to pamätám ale učím sa len na písomky...
no tak menili sa nám učitelia takže tiež dejepis bude úžasný a samozrejme zemepis neviem, nikdy som nevedela a ani ho nikdy vedieť nebudem hlavné je že som mávala z neho stále 1 okrem 5. triedy a teraz bude zase 2
3 zo sj urco budem mat a este asi z geo a ostatne vacsina asi 2 okrem bioly, chemie, fyziky a este asi troch predmetov. Ale je mi to uplne jedno, nevidim v tej skole zmysel vobec nic v cloveku nerozvija okrem biflenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
( v tom zlom slova zmysle...)
@anniedecadence bifľoši? niéé len sa podarilo odpisovať =D