JEDNOZNAČNE
Žiaľ, ako človek narodený v Rakúsku, ním byť nemôže (aspoň tak sa mi zdá)
Ako guvernér Kalifornie štát posunul veľmi ďaleko v mnohých oblastiach.
Čo je najdôležitejšie - niečo, čo by v tejto chvíli skutočne potrebovala Amerika - vždy presadzoval široký dialóg.
Snažil sa do riadenia štátu zapojiť predstaviteľov celého politického spektra, pokiaľ splňovali odborné kritériá. Vždy vyberal tých najschopnejších ľudí, bez ohľadu na politickú orientáciu.
Jedine takýto prístup môže zachrániť USA pred stále zväčšujúcimi sa ideologickými rozdielmi medzi demokratmi a republikánmi.
@ps102 tak on je liberal ale v europskom ponimani preto si v ekonomickych otazkach rozumie viac s republikanmi ale v otazkach osobnej slobody s demokratmi.
Mám tak trochu zlý pocit už len z toho že sa vôbec má niekto na takej vysokej úrovni profesinálne zaoberať dvoma úplne odlišnými vecami, a to aj pri Trumpovi ktorí je biznisman a politik a nie to ešte herec a politik, čo má od seba ešte dalej. Ale hold, prvý český prezident Václav Havel bol scenárista (myslím že aj dramatik) a potik a Česko to prežilo.
@marjy77 tak aj swarci aj regan sa zaujimaju o politikov. vela ludi si mysli ze je to len hora svalov ale on je pritom velmi inteligentny a cielavedomy. mimochodom swarci trumpa dost kritizuje aj ked su obaja republikani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Žiaľ, ako človek narodený v Rakúsku, ním byť nemôže (aspoň tak sa mi zdá)
Ako guvernér Kalifornie štát posunul veľmi ďaleko v mnohých oblastiach.
Čo je najdôležitejšie - niečo, čo by v tejto chvíli skutočne potrebovala Amerika - vždy presadzoval široký dialóg.
Snažil sa do riadenia štátu zapojiť predstaviteľov celého politického spektra, pokiaľ splňovali odborné kritériá. Vždy vyberal tých najschopnejších ľudí, bez ohľadu na politickú orientáciu.
Jedine takýto prístup môže zachrániť USA pred stále zväčšujúcimi sa ideologickými rozdielmi medzi demokratmi a republikánmi.