myslim, ze zakazmi sa aj tak nic nevyriesi, a najdu sa medzeri v zakonoch. Ked sa na to pozrem globalne, tak NS aktivity vrastaju v kazkej krajine nezavysle od toho ci je v nej propagacia zakazana alebo nie.
Je to síce dementné a zbytočné, ale mne je jedno, či aj končatiny zlámu do tvaru hákového kríža, to by som im povolil, nech si kreslia čo len chcú na svoj majetok ...
Ale šíriť rasizmus a iné nenávistné kecy, to nech si schovajú ...
@dconan a čo takého ti spravili tí punkeri alebo "náckovia" ?? alebo čo máš vlastne proti nim, či iba taký výkrik to ticha lebo je to teraz móda na nich nadávať??
@14 no a teraz si sa ukázal a chceš príklad?? Trebárs nadrbané "detičky" každý víkend, skupinky cigáňov, a všeobecne je veľa skupiniek čo robia bordel.
A najvtipnejšie je, že kvôli zopár debilom (celkovo z akejkoľvek skupinky) si nejaký kkti myslia, že majú právo zakázať hovoriť a vôbec existovať niekomu, kto nie je sympatický.
nemyslym si ze by sa to dalo nazavt vierou lebo veris ked to nevidis ale ty to vidis ale ja si myslim ze nei kazdy cigan taky isty ale vacsina je jebnutych takch by som najradsej vystrielal ale jak zistit ci je to normakny abo jebnuty cigan?? to je otazkaa ale proste niee som prosti vsetkym ciganom ale tych co kradnu yb som spalil na hranici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
"Vierovyznanie : Neonacista"
Keď ale sloboda slova, tak áno, slobodu slova pre všetkých.
Ale šíriť rasizmus a iné nenávistné kecy, to nech si schovajú ...
A najvtipnejšie je, že kvôli zopár debilom (celkovo z akejkoľvek skupinky) si nejaký kkti myslia, že majú právo zakázať hovoriť a vôbec existovať niekomu, kto nie je sympatický.
ps:viac sa sem neprihlásim je to drbnutá webka!
Sloboda človeka končí tam, kde začína sloboda iného človeka. Čiže argument sloboda slova sa nedá použiť na šírenie ľubovoľnej nenávistnej témy.
Takže je dobré že je to zakázané. Rovnako ako je zakázané týranie detí, zabíjanie ľudí a podobne. Proste zlé veci.
vlastnoručne rozmlatiť hlavu nech mám na rukách kúsky mozgu, tak to mám rád!
inteligentnejšie by som to vedel napísať tiež, ale už to napísal Tomáš v @19 tak načo sa opakovať
Keď ich ideológiou je vziať slobodu iným tak by sa fakt nemali odvolávať na nejaké reči o "slobode slova".