počas kómy som bol v nebi, lenže ma vrátili naspäť "nebol som pripravený...
prijal som Ježiša Krista za svojho Spasiteľa...
podľa Biblie očakávam vytrženie - vychvátenie do nebies, čiže smrť ako ju poznáme nezažijú miliardy ľudí, ktorí uverili v Boha...
@zajko1211 nakoľko od mojich 16 rokov hrávam v kostole, a hranie pohrebov je pre mňa prirodzená záležitosť v rozmedzí od 12.00 do 15.00 hod približne, myslím na svoju smrť často. rozjímam o nej. aby človek bol prirpavený. samozrejme závisí to od mentality človeka. materialista si myslí, že tá plocha za mestom, kde sa pochováva, teda cintorín pre neho nikdy nebude vyhradený. žiaľ, je to opak pravdou. ale nikto nikoho nechce pravda strašiť. ide o to, aby človek bol vyrovnaný, a vedel pri všetkých úzkostiach aj racionálne uvažovať
Na smrt nemyslim. Naco sa zaoberat tym, comu sa aj tak nevyhnem? Smrti sa nebojim, zivot zijem naplno a za rok zazijem tolko, co mnohi ludia za 30. Jedine, coho sa bojim, je to, ze zostarnem a stane sa zo mna senilny dement . Kludne pis, ak chces.
Som chcela úplne bez rozmýšľania odpovedať že nie a v tom som si spomenula že 2h dozadu keď som šla cez cestu (nešlo žiadne auto) mi napadla myšlienka že mám dosť šancu že má niekedy prejde auto...takže teraz ma to zneistilo
Aj keď určite myslím viac na smrť niekoho iného ako svoju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hlavne nie dáka zdĺhavá a bolestivá choroba.
prijal som Ježiša Krista za svojho Spasiteľa...
podľa Biblie očakávam vytrženie - vychvátenie do nebies, čiže smrť ako ju poznáme nezažijú miliardy ľudí, ktorí uverili v Boha...
Ale teda písať si o tom veru nechcem. Ani rozoberať to.
je to to, co ma pohana zit.
Aj keď určite myslím viac na smrť niekoho iného ako svoju