Ja sa nikomu neponúkam, pretože len raz v živote sa mi stalo, že som nemala toho, na ktorého som ukázala prstom...A jedného som si získavala skoro rok a teraz je to moja najväčšia láska, ktorú milujem najviac na svete a nevymenila by som ho za žiadneho iného ... (pre trollov- nie, ani za toho, čo by mal v garáži 4BMW a výzor Zaca Efrona)
@pubertslatinocelny nie, ja som proste len na vyššom leveli, kedy k úprimnosti netreba neholenie sa. bohužiaľ si uvedomujem, že iné ženy na tom takto nie sú a preto som tu, aby som pomohla spoluobčanom.
@rebell vedieť čo? za čo niekoho odsúdiť? však pýtaj sa potom tých báb a nie ľudí, čo sa sem o tom akurát prídu pohádať - pár ich nakydá hnoj a pár sa bude biť do pŕs - to sa veľa nedozvieš sa to ľahko hľadá za chrbtom. nehovoriac o tom, či toto je fakt to, čo treba riešiť... a proste niektoré veci sú tak jednoduché, že na nich nie je žiaden vyšší zmysel, motivácia, presne premyslený účel, nič k hľadaniu.
@19 a zabudla som povedať, že ak to zistíš, aj tak to nebudeš môcť škatuľkujúco vyhlásiť o všetkých...nájdeš nejaké, ktoré to robia pre jednu vec,druhé, čo to robia pre druhú a nejaké, ktoré ani nevedia, prečo to robia.
@rebell Preco sa im CO zda pekne? Preco sa im zda pekna pekna fotka?
Ak mam peknu fotku, tak sa pochvalim aby som si mohol vypocut sprsku pochval. Ak usudim, ze pekna nie je, tak si ju logicky necham pre seba aby som nepocuval reci, ze je hnusna.
Skutocne nemam pocit, ze by v tejto teme slo o niecom este polemizovat, proste to tak je.
@rebell som rada keď vidím koľko ľuďom nedá neokomentovať moje fotky, koľko ľudí ide od zúrivosti roztrhať z toho, aké nehorázne ružové, duckfejsové a pokecové fotky som sem schopná zavesiť a z toho ako si myslia, že keď mi napíšu, že sa mám spamätať, tak sa spamätám
Zabávam sa na nich. Kebyže ma to nebavilo, tak to nerobím
akože, ked ma dievča v albume nad 50 fotiek,, myslím čisto takých, čo sa samé fotili dom, tak je to dost trápne,, pookial má také, že s kamarátmi, alebo že ju priatelia fotili, to je ešte v pohode..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Kazdu chvilu sa tu riesia fotky dievcat, ale co naopak? Ked chalan napina svaly pred zrkadlom v kupelni, tak je to nieco ine?
@klaudiqaaa necitas privela Tolkiena?
@anzu Ak nebudeme hľadať nebudeme nachádzať a nebudeme vedieť.
@klaudiqaaa A prečo sa potom fotíš a svoje fotky dávaš na sieť ,kde ich môže každý vidieť??
@anzu fuha, to je uz volake moc vymakane. alebo sa mi to zda take preto, ze uz ani neviem, o co nam to v tej strane (a preco) ide
@hnisavica z celieho srdca ta...milújem!
Dal som to do fóra práve preto aby to nebolo za chrbtom. A aby sa každý mohol vyjadriť.
A účelom tohto fóra nieje zistiť či to tak je. Ale ako sa k tomu stavajú ľudia. Či si to vlastne uvedomujú.
@rebell tu je viac možností- buď nevieš po anglicky, buď si troll, alebo si proste len debil...
A po anglicky skutočne neviem.
Ak mam peknu fotku, tak sa pochvalim aby som si mohol vypocut sprsku pochval. Ak usudim, ze pekna nie je, tak si ju logicky necham pre seba aby som nepocuval reci, ze je hnusna.
Skutocne nemam pocit, ze by v tejto teme slo o niecom este polemizovat, proste to tak je.
Zabávam sa na nich. Kebyže ma to nebavilo, tak to nerobím
robte si co chcete len ma niekedy vytaca ta "horucka" ked pride nieco nove a kazdy sa foti takym stylom
..kvak..
A tým to iste začalo ...
Že si si povedala, že ľudia budú takto reagovať a že to bude desná sranda ...