Jasné a mám dôkaz včera preletel HAARP ponad naše územie pretože na oblohe bol ,,mrak" v tvare takej špirály ako DNA.. ani nechcite vedieť čo sa stane... Noa HAARP ovplvynuje mojich profesorov potom mam zle známky a tak no
všetko je to taká blbosť..on ako novinár vie čo robí a chce len zmanipulovať a zmagoriť ľudí...čo iné..keby teraz mala byť pravda každá jedna blbá konšpiračná teória tak neviem kde by sme boli
HAARp, ako ho vidia ľudia proste neexistuje.Pripúšťam, že to môže napr. narušiť komunikačný resp. špionážny satelit,ale určite to nespôsobí zemetrasenie. Tu sú dôvody:
1= Základný fyzikálny zákon: energia nemôže vznikať a ani zanikať,môže sa meniť jej povaha. Príkon tej veci je vraj milión wattov, čo je dosť málo ak si zoberieme. že jeden reaktor ma výkon asi 500 miliónov watom. Ako teda dokáže niečo s takým malým príkonom vyvolať zemetrasenie ktoré vydalo energiu oveľa ale oveľa väčšiu?
2 = Ako by tam to vlnenie dostali? Čítala som, že sa to vraj odráža od ionosféry ale ta je vo výške asi 60 km. Keď by ste si nakreslili zem a ionosféru v mierke ,tak zistíte, že kvôli zakriveniu zeme by to vlnenie nemohlo prekonať odrazom od ionosféry takú veľkú vzdialenosť (ako keby ste strielali za roh).
3 = Ak sa to naozaj vyrobilo tak to dokážu len amíci?
4 = Žiaden relevantný fyzik Vám nepovie. že ide o reálnu zbraň. Rozprávaju o tom len ľudia ktorí o fyzike vedia hovno a oháňajú sa vetami typu: "tajná služba mi povedala..."
5 = Ak je to také tajné a jedinečné. že o tom nevedia vraj ani najzasvätenejší z najzasvätenejších,tak odkiaľ sa vzali detailne foto nejakých antén? Hlavne, že konšpirátori to vedia.
Pečie nám rovno na bytovku televízna veža (radovo desiatky kW) a každoročne platíme za kúrenie rovnakú sumu, ako hociktoré iné bytovky - je čas reklamovať televíznu vežu A teraz k veci... Podla teórie by mal okolo HAARPu začať horieť les. Ak Vás môžem poprosiť, nevyjadrujte sa k témam, ktorým vôbec nerozumiete, nebudete potom aspoň vyzerať hlúpo ako teraz. Kým nebudeš vedieť, čo je elektromagnetické zariadenie a aké ma vlastnosti, dovtedy budeš veriť takýmto nezmyslom. Akceptujem vieru v boha, jeho existenciu sa nepodarilo nikomu vyvrátiť, ale 99,9% konšpirácií si odporuje rovno s niekoľkými fyzikálnymi zákonitosťami + navyše konšpirátori opisujú ich funkciu absolútne nezmyselnými výrazmi a nesúvisiacimi spojitosťami, pridajú zopár neurčitých video, audio záznamov, samozrejme správne naaranžovaných, prikreslia, alebo zamlčia niektoré fakty a konšpirácie sú na svete.
podľa neoficiálnych zdrojov a dokonca to píše aj samotná wikipedia, že ide o sprisahania/spiknutia... HAARP síce môže mať dopad na zmenu počasia o.i., ale v žiadnom prípade nie na magnitúdu Zeme, všetko sa to spája s ujom Teslom, pričom podľa fyzikálnych zákonov je to nemožné, pokiaľ sa nemýlim Myth Busters to tiež vyvrátili, keďže na také obrovské kvantum energie by trebalo aj obrovský príkon, ale toto sú len všetko moje teórie(zrejme totálne absurdné , nič však nevylučujem...
Z ekonomických dôvodov by bolo pre USA úplne nevýhodné, keby Japonská ekonomika utrpela ranu, alebo sa úplne zosypala, lebo to veľmi ovplyvní ako ich, tak i celosvetovú ekonomiku. Takže, z toho dôvodu to považujem za nepravdepodobné.
@popolcok velryb mi je velice luto, ale nevinnych ludi, co tie velryby nezabijaju mi je luto tiez dostatocne a asi aj viac.. a katastrofa to bola, este par takych a Zem nevydrzi v takomto stave..
@n0wa prakticky si za setko mozeme sami ze je cela priroda dojebana na prach marny, clovek ako clovek, jeden dojebe za vsetkych, vsetci zdehnu za jedneho. zem sa brani co na to ine povedat...
@n0wa clovek prisiel vzdy az ako posledny a on obral o uzemie zvierata nie zvierata obrali o uzemie cloveka... ale o tom sa da polemizovat, co s ami nechce
ja viem, ale aj tak... oni tu chybajucu cast populacie velmi rychlo doplnia a bude ich viac ako bolo... toho sa nemusi nikto bat... viem je to hrozne, ale co urobime? bacov holy, no one can fight against nature, proste kruta pravda a aj realita..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A ten kanadský novinár je pošuk tie zábery tej oblohy su 1rok staré netreba verit vsetkému detská
Ps: mali by ste vedieť že antiamerickú propagandu netreba brat az tak vážne
... no moc tomu neverím
(na túto tému posledná reakcia.. nemám čas sa dnes hádať s ľudmi.. teda, deťmi bez rozhľadu)
a
@ejmidv nechcel som ti liezť na nervy, len som chcel poznať názor ľudí
Netvrdím, že to nie je možné, ale v dnešnej dobe to určite ešte nie je možné.
HAARp, ako ho vidia ľudia proste neexistuje.Pripúšťam, že to môže napr. narušiť komunikačný resp. špionážny satelit,ale určite to nespôsobí zemetrasenie. Tu sú dôvody:
1= Základný fyzikálny zákon: energia nemôže vznikať a ani zanikať,môže sa meniť jej povaha. Príkon tej veci je vraj milión wattov, čo je dosť málo ak si zoberieme. že jeden reaktor ma výkon asi 500 miliónov watom. Ako teda dokáže niečo s takým malým príkonom vyvolať zemetrasenie ktoré vydalo energiu oveľa ale oveľa väčšiu?
2 = Ako by tam to vlnenie dostali? Čítala som, že sa to vraj odráža od ionosféry ale ta je vo výške asi 60 km. Keď by ste si nakreslili zem a ionosféru v mierke ,tak zistíte, že kvôli zakriveniu zeme by to vlnenie nemohlo prekonať odrazom od ionosféry takú veľkú vzdialenosť (ako keby ste strielali za roh).
3 = Ak sa to naozaj vyrobilo tak to dokážu len amíci?
4 = Žiaden relevantný fyzik Vám nepovie. že ide o reálnu zbraň. Rozprávaju o tom len ľudia ktorí o fyzike vedia hovno a oháňajú sa vetami typu: "tajná služba mi povedala..."
5 = Ak je to také tajné a jedinečné. že o tom nevedia vraj ani najzasvätenejší z najzasvätenejších,tak odkiaľ sa vzali detailne foto nejakých antén? Hlavne, že konšpirátori to vedia.
Pečie nám rovno na bytovku televízna veža (radovo desiatky kW) a každoročne platíme za kúrenie rovnakú sumu, ako hociktoré iné bytovky - je čas reklamovať televíznu vežu A teraz k veci... Podla teórie by mal okolo HAARPu začať horieť les. Ak Vás môžem poprosiť, nevyjadrujte sa k témam, ktorým vôbec nerozumiete, nebudete potom aspoň vyzerať hlúpo ako teraz. Kým nebudeš vedieť, čo je elektromagnetické zariadenie a aké ma vlastnosti, dovtedy budeš veriť takýmto nezmyslom. Akceptujem vieru v boha, jeho existenciu sa nepodarilo nikomu vyvrátiť, ale 99,9% konšpirácií si odporuje rovno s niekoľkými fyzikálnymi zákonitosťami + navyše konšpirátori opisujú ich funkciu absolútne nezmyselnými výrazmi a nesúvisiacimi spojitosťami, pridajú zopár neurčitých video, audio záznamov, samozrejme správne naaranžovaných, prikreslia, alebo zamlčia niektoré fakty a konšpirácie sú na svete.
Proti tvorcom konspiracnych teorii najviac hovori fakt, ze su medzi zivimi.
a vďakabohu že to ostatní aj pochopia...........trochu inteligencie v mori bláznovstiev......
vlastne všetky tieto sonety okolo Japonska sú k smiechu.
suhlasim s @33 je to kktina jako voda v koši.
a tych zemetraseni by som im priala viac. aspoň sa doseru sami zo seba a daju pokoj veľrybam.
ja viem, ale aj tak... oni tu chybajucu cast populacie velmi rychlo doplnia a bude ich viac ako bolo... toho sa nemusi nikto bat... viem je to hrozne, ale co urobime? bacov holy, no one can fight against nature, proste kruta pravda a aj realita..