Tá arabská háveď, to je iná mentalita, tú nie...keby to boli aspoň imigranti z Európy, niekde z Balkánu ,Ukrajiny a chceli by sa tu natrvalo usadiť a zamestnať tak to je v pohode, lebo sú to Európania a máme k ním mentalitou oveľa bližšie. Ale prijal by som iba takých, ktorí by sa vedeli aspoň trocha dorozumieť po slovensky, pretože nemám potrebu sa niekomu rečovo prispôsobovať vo svojej krajine a hovoriť inak ako po slovensky. Robia u nás Ukrajinci a nevedia moc po slovensky, iba sa pozdraviť a povedať pár slovíčok a to mám tiež v piči, keď mi niečo hovoria po rusky alebo po anglicky. Nie , že by som nerozumel, ale odmietam sa baviť s nimi už iba z princípu, nech sa učia oni moju reč, keď tu chcú žiť. Je to pre ich dobro.
Nevidím v tom žiaden zmysel. Aby sme boli viac multikultúrny štát? Prečo? Toto je Slovensko nie USA. Aby sme pomohli ľuďom pred vojnou? Viac im pomôžeme humanitárnymi misiami. A stojí nám za to, ohroziť našu kultúru a v prvom rade občanov? Nie, samozrejme, že nie.
Slovensko prijalo už dosť veľa migrantov si myslím, akurát možno nie tých z Blízkeho východu a Afriky... nič to však nemení na veci, že sú to stále migranti... a iné štáty prijali zasa tých našich
Vzhladom na to ze je Slovensko pre nich iba prechodna krajina tak preco nie.. Slovaci tu ani nechcu byt tak preco tu ludia pisu akokeby imigranti chceli prevladnut slovensko D aint no one give a shit about this country
o tom je dávno rozhodnuté, my sme malé ryby, aby sme niečo dokázali zastaviť a zmeniť...čoskoro vinde na svetlo Božie, ako nás vláda zapredala a zradila...
@marcello1111 tak za tieto slova by ta pan farar asi nepochvalil... neviem, ci citam dobre, ale nepytal sa nahodou @emzaaak len SLUŠNE, ci sa laska k bliznemu nevztahuje na kazdeho?
@helloxd to by si sa čudoval, taký Ukrajinci sú tu napríklad radi, keď si predstavíš, že u nich zarobíš za hodinu možno tak 50 centov, čo je naozaj REALITA na Ukrajine v niektorých častiach, už mi to veľa ľudí potvrdilo z Ukrajiny, tak pre nich je Slovensko ako pre nás Nemecko... oni si sem prídu zarobiť a potom to idú minúť väčšinou na Ukrajinu za lacnejší tovar, to ako keď ty ideš do Nemecka, zarobíš 2000 eur za mesiac dajme tomu a prídeš na Slovensko ako šéf, pre Ukrajincov je naša krajina výhodou, majú to blízko a dosť zarobia, navyše sme všetci Slovania a tá reč nie je zase až tak nezrozumiteľná
@helloxd pre Ukrajincov je to docela výhodne, ale pre ostatné štáty asi nie, to máš pravdu, hlavne pre tých moslimov, čo chcú zneužívať systém a každý sa chce tlačiť do Nemecka,Rakúska,Švédska atď...
@marcello1111 Vidim ze uz je krestanske nie len odcudzovat kvoli farbe pleti ci orientacii ale aj kvoli tomu z akeho mesta clovek pochadza A ze boh je milujuci..
@charlie1 No maju tu dobre podmienky to je pravda, ale za svoj zivot by som ukrajincov vedel spocitat na jednej ruke a to som zil v kosiciach kde to nemaju daleko.. Coz napriklad momentalne v Prahe zacinaju uz byt aj dost velkym problemom pre Cechov.. Takze hoci by tu pracovali chvilu tak nemyslim si ze je Slovensko cielova krajina pre hocijakeho imigranta.. Hlavne ked je take Rakusko, Nemecko ci aj Cesko hned za rohom
NIE, za mňa radikálne nie!
...a prečo (?!) ...lebo väčšinou ide o ľudí vojnou zmietaných krajín, často moslimského vierovyznania a to sú proste ľudia nepredvídateľní ...nikdy neviete kedy im rupne v bedni, čo im beží po rozume.. ...často pri sebe nosia nôž a veľmi často všetko riešia nožom, vedia ho ľahko použiť voči vám, hoci im nič nerobíte a preto ja nemienim na Slovensku podporovať kriminalitu ...nie som rasista, ale toto by si mohol každý uvedomiť kto hlasoval za áno
...nechcem sa dostať do momentu kedy ja alebo moji známi, blízki sa budú báť aj výjsť na ulicu, v strachu, že ich tam nejaký zabije.. ...stačí sa pozrieť ako si ,,úžasná" Merkelová napúšťala do Nemecka migrantov a akú zlobu im tam robia.. ...hádam sa nikdy nenaplní, že si tu napúšťame ešte viac migrantov
Neprijať žiadnych.Nie som rasista,ale živíme našich spoluobčanov,a máme živiť tieto individuá zo Sýrie?Ak sa chce zamestnať,žiť normálny život tak ok,ale ak tu príde,začne znásilňovať ženy,útočiť na ľudí,potom uvidime čo to sú za ľudia.Je smutné,že Nemecko to nevidí a berie a berie týchto ľudí.Veď od migračnej krízy určite stúpol počet teroristických útokov.Takže za mňa nie.Nech si ich berie Nemecko keď si myslí,že migranti chcú posilniť ekonomiku ich krajiny.Máme šťastie,že k nám ísť nechcú a keď nám ich EU prisúdi tak čo najskôr chcú zo Slovenska odísť.
@helloxd
choď mi z očú, ty prekrúcaš pravdu, píšem o @12 a ty s mi odpísal @13
si sfajčený, alebo máš IQ 25....
za svojim si stojím a neurážaj ma tu, kto si ty, že si to dovoľuješ!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. Skôr nie ako neviem
...a prečo (?!) ...lebo väčšinou ide o ľudí vojnou zmietaných krajín, často moslimského vierovyznania a to sú proste ľudia nepredvídateľní ...nikdy neviete kedy im rupne v bedni, čo im beží po rozume.. ...často pri sebe nosia nôž a veľmi často všetko riešia nožom, vedia ho ľahko použiť voči vám, hoci im nič nerobíte a preto ja nemienim na Slovensku podporovať kriminalitu ...nie som rasista, ale toto by si mohol každý uvedomiť kto hlasoval za áno
...nechcem sa dostať do momentu kedy ja alebo moji známi, blízki sa budú báť aj výjsť na ulicu, v strachu, že ich tam nejaký zabije.. ...stačí sa pozrieť ako si ,,úžasná" Merkelová napúšťala do Nemecka migrantov a akú zlobu im tam robia.. ...hádam sa nikdy nenaplní, že si tu napúšťame ešte viac migrantov
chlapče ja o voze a ty o koze, trochu rozmýšľaj čo píšem....
@12 a ak neveríš, potom sa sám presvedčíš už onedlho....
choď mi z očú, ty prekrúcaš pravdu, píšem o @12 a ty s mi odpísal @13
si sfajčený, alebo máš IQ 25....
za svojim si stojím a neurážaj ma tu, kto si ty, že si to dovoľuješ!