Lenže zdá sa mi že v týchto rokoch je viac chalanov ktorí uprednostnuju nezávezné zámosti pred vztahom..mám pocit že všetkým tým chalanom ide iba o jedno :/..
áno, samozrejme, že všetci chcú len sex, treba ich predsa všetkých hodiť do jedného vreca, nie? také niečo, že každý človek je iný je úplna sprostosť, never tomu... -.-"
@kajolina dokonca poznam aj 20+ rocnych zaostalcov, ktorí balia 15-16 rocne baby ..... co asi s nimi chcu ? .... lebo napr neviem si predstavit, co by mna v mojej 21 mohlo spajat sorry ale s deckom, okrem toho sexu ....
poznam jedneho takeho 15 rocneho, look ma na 25 a on mida take ze "no to po tom, co mi spravila hen a pica co som s nou bol doteraz, chcem baby len na jebacku na nic viac to az v osemnastke.."
@delica v tom bude ta zaludnost! z nehetero zien to cita vela, ale poznam len jednu hetero, ktora take veci cita ok, ked ti teda nebude vadit stuchaci model. prvy klon moze byt tvoj!
@delica ano, je to rozporuplne. tazko s istotou rozhodnut o ich orientacii. skor sa vsak priklanam k tomu, ze hetero nie su to stuchanie je priamo v zdrojovom kode. bude nesmierne tazke ho odstranit!
@blueffect Oh, sakra, to neopravím... asi počkám na novú verziu klonov, ktorá to snáď už bude mať odstránené. A pridané ešte nejaké nové súčasti, uhm, to by bolo fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
vdaka bohu za tych normalnych a rozumnych
o oboch velke nic.. a baby to iste..
takze.. asi tak..
...netýka sa to len chalanov
Dobre, beriem, to štuchanie snáď ja sama nejako preprogramujem a všetko bude ok.