Často sa polemizuje o tom, či sú duchovia len výplod ľudskej fantázie, na fotkách sa ukazujú vďaka fotomontážam, alebo skutočne existujú. Čo si o tom myslíte vy? Máte s duchmi nejaké skúsenosti?
Samozrejme, že existujú. A raz keď osm spala u starkej, zobudila som sa uprostred noci a oproti mne bola stolička. Ako som sa pozrela pred seba, zdalo sa mi, akoby tam sedelo mladé dievča (asi 17 rokov).
...mojej starke zomrela dcéra keď mala 5 rokov a ja neviem či sa mi to len zdalo, alebo to bolo naozaj.
Ale mám aj iné veci, síce sa nestali mne, ale blízkym ľuďom...
neviem či skúsenosti...pár zvláštnych vecí sa mi stalo to hej...ale skôr v rodine. Napr. Babkynej sestre zomrel muž a presne rok na to v noci začalo u nej doma dačo hrať. -...dopátrala sa k tomu, že to bola jedna hracia pohladnica čo mu chcela poslať vnučka ale nestihla, už bol mŕtvy. Alebo ešte jedna rodinná známa zomrela. Mala syna a jeho žena ju nemala rada. Tak tam raz v jej dome (už bolz mŕtva) spali. Žena jej syna sa zobudila na buchot akoby niekto umýval riad. Tak šla do kuchyňe a vraj ju tam videla (jej ducha). Ale viac ma desia tie historky ešte z časov druhej svetovej vojny.napr. O tom chalanovy čo zomrel keď vyvolával s kamošmi satana či koho...tak nejak to bolo...ale to je len priklad
@dee99@liggye napr. keď zomrela moja starká, zomrela týždeň pred veľkou nocou, potom nie ani na týždeň som v noci mala nejaký čudný sen, a potom sa ma niekto dotkol, ale v izbe nikto nebol...ale normálne som cítila ten dotyk na boku....alebo keď zomrel starký a šla som hore zo záhrady a vo verande som videla nejaký tieň ako ide do domu, bol tak isto vysoký ako starký...a ešte mnoho vecí sa udiali
Samozrejme že existujú...Ale nie sú to "duchovia" ako takí. Sú to duše zomrelých, ktorí nejaký čas zostali ešte na zemi alebo proste z nejakých príčin zostali...
ak vám mám pravdu povedať ja som na duchov dlho neverila až kým som sa v noci nezobudila na to ze nemozem dychat a ani sa hybat a rano som sa citila hrozne unavena, alebo minule som si len tak sla domov z mesta ako som kracala videla som zomreteho dedka strasne som sa zlakla
videl a to som bol striezvy na vlastne oči, v tom momente ma prešla frajerina, krvi by sa ma nedorezal.......bo 00,25 po polnoci a bol som sám.........filip
tí čo tvrdia že neexistujú si to na seba privodia a sa poseru ako ja od strachu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
...mojej starke zomrela dcéra keď mala 5 rokov a ja neviem či sa mi to len zdalo, alebo to bolo naozaj.
Ale mám aj iné veci, síce sa nestali mne, ale blízkym ľuďom...
určite
musia
som sa ale nasmiala (teraz)
tí čo tvrdia že neexistujú si to na seba privodia a sa poseru ako ja od strachu...