nemyslim si ze je emo o rezani. ani o depresiach. emo je podla mna je♥nute neviem co co sa hra na styl. a tie emo deti co chodia po uliciach. oh jesus! :/
ale ja osobne si myslím že Emo nie je o sebapoškodzovaní rezaním sa. podľa mňa len ľudia nevedia na koho/na čo to zvaliť, že ich deti sa režú, tak si našli obeť v Emo štýle.
povodne emo nebolo vobec o rezani. sucasne je o rezani, 4 lakoch na vlasy v kabelke (aj u chalanov) a ciernych nepraktickych vlasoch. dnes je to viac o vizazi zatialco povodne emo bol sposob zivota. ale co uz... vsetky zivotne styly ktore za nieco stali sa dosrali takymto sposobom. tak to dopadne, ked nejake "wannabe" chce byt stylovy :p
Už mi lezie na nervy stále to """"rezanie""" žíl to nemám rád seba,nemám rád rodičov nemám rád svet, chcem sa zabiť... bla bla bla... a ešte sa nikto nezabil... česť výnimkám... a to nehovorím len o emákoch...
Nie je EMO ako EMO, to je fakt. Lenže na čo takúto diskusiu vlastne zakladať, keď sa to pretriasa v ostatných o emách? Hm, zakladateľka býva v "EMOland", tak sa ani netreba veľmi čudovať.
EMO je picovina , to ked niekto vymysli novy styl kde sa budu ludia obliekat iba do priesvitnych prsiplastov a budu si papierom rezat kozu medzi prstami tak tam sa tiez pridas ?
originalne je emo (čo naozaj znamena Emocie) niečo ako vlastný štýl - kto je emo, ma vlastný štýl, vlastné trička vlastne učesy... a niekto prišiel s tymto že je emo, a teraz všetci sa snažia podobnať na to čo je akože "emo" ...
@Hriesnedobra myslím,že emo nie je o ubližovaní si, ale zväčša sa tam dejú aj tie veci.. ak ťa zaujíma téma automutilácia-sebapoškodzovanie mám o tom blog
tu by sa nemalo nadavat ale no uz vasa vec...Ved ja vam poviem co je emo!!!To je trápna gázemberovina. Emáci sú len deti do 15rokov!!!A viete prečo???Lebo nemajú rozum!!!No ale vek si môžu uviesť aj o 20 rokov viac, takže keď sa tu niekto bude obhajovať, tak mu NEVERÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To prvotne emo vraj nebolo o rezaní,bohužial teraz sa psychicky labilní jedinci,trpaci sebapoškodzovaním mylne vydávajú za emo a kazia tým skutočnú podstatu emo aká bola na začiatku,....nuž bohužial viac info nemám,a nie nie som emáčka,...patrím k tým nezaradením ,...
podla mna to vobec nieje o rezani..ani nic podobne....len v dnesnej dobe je emo ten kdo sa vyfoti v kupelke 500krat z ineho uhlu,tvari sa strasne smutne a navlece naseba vsetky pruzkove a ruzove veci...pretvarka a falos...povodne emo bolo o tom ze ludia chranili prirodu,nepili nefajcili atd....to podla mna nebolo az take zle...len komercia robi svoje....
to video radšej no comment je na smiech k emu : emo: emocional hardcore , dalej emo nie je to čo byvalo takže to už emo nie je , emo nie je o obliekaní, emo nie je o rezaní a emo nie je o zakonoch, emo je o povahe človeka a o hudbe, neznašam deti ktore povedia že ja som emo to nemôže povedať vlastne nikto ... k emu sa len približujeme aj to len niektorí ktorí vedia čo to vlastne je tí ktorí nie su radi že sa k tomu približujú, a nemôže niekto byť emo ked ním chce byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
135 komentov
a teraz prvá reakcia na toto z tretej strany bude "emo je o emóciach" (ROFL)
@rimanka ja to chcem vedieť! z prvej ruky!
To video je obycajny paskvil. Potrebuju byt smutni, to hovori za vsetko...
EMO barak v oranzovej farbe
ale z prvej ruky? neviem či sa to dá, to by si sa musel porozprávať s ľuďmi čo boli pri prvotnom zrode Emo
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a nezabudnite ma udupat za to ze to napisal 15 rocny
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Aishwarya - "nie je emo ako emo" ? už len to slovo je hlúposť a nie to čo to obnáša.. Emo je Emo, jedna zbytočnosť..
- inak volám sa emA, teší ma
Naco je dobre EMO?
» byfiles.storage.live.com/y1p3Ggj_5uGiE4Q...
Ani nikdy nebolo
A ani nikdy nebude