@obnoxious si ma predbehol, presne to som chcel napísať ešte treba že na toto ochorenie sa predpisujú ružovočierne tabletky s ofinou a v takom hrubom sáčku, ktorý musíš rozrezať žiletkou
emo je sposob ako prezentovat svoj styl napr. hip_hopery nosia volne handry pretoze uznavaju hip-hop. punkery nosia tesne mrkvace s retazamy tak aj emaci nosia to co nosia.nema to orientaciov nic spolocne!!!!!!
no inak, toto by mne bodlo vysvetliť. však to sa aj tuto na birdzi dá zaznačiť ne? ja som to zo srandy chcel, ale vravím si, že však to ani nechápem, tak nezaznačím, však no...
alebo to je tak, že som emak, ta si zaznačim orientaciu "emo", aby všetci vedeli, že sa mam chuť spariť iba s dakym s ofinou? inak... to by potom bola aj orientacia, že "bike", ne? to by som si zaznačil. s bikom sa párim vkuse a najviac ma rajcuje
@mm47 aj ja som dieťa! a mojim štýlom je mtb ale to som nechcel - brutal som si spomenul pri slove štýl na zážitok z auparku babka s dedkom (moji) kupovali nejakú bundu dedkovi. A vybrali prakticky takú istú, ako dedko už roky nosil, len, samozrejme, nevydranú, novú a děd stojí pred zrkadlom s pohľadom "jes, konečne som si asi vybral" (ďakujem pekne, po dvoch-troch hodkách) a babka zasnene vraví: "áno, peťko! toto je tvoj štýl!!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
alebo to je tak, že som emak, ta si zaznačim orientaciu "emo", aby všetci vedeli, že sa mam chuť spariť iba s dakym s ofinou? inak... to by potom bola aj orientacia, že "bike", ne? to by som si zaznačil. s bikom sa párim vkuse a najviac ma rajcuje
@mm47 to fakt, alebo si robíš srandu?
Prisam bohu ludia nevedia co od dobroty robit tak vymyslaju take veci.
Styl .... to je vo svojej podstate pre deti , ale nebranim im v tom , aspon maju fasa pocit ze niekam patria.