mysli, ze vo vesmire nieco je...ale ci je to tisicky rokov pred nami alebo za nami, to je uz otazka...totizto namyslat si o sebe, ze sme tu sami, je podla mna velmi egoisticke, nakolko vesmir je predsa len trosku vacsi a neodradi ma ani ta pravdepodobnost vzniku zivota (neviem ake cislo to uz bolo)...otazka je, na akom vyvojovom stupni to je
nebola by to haluz, keby sme vo vesmíre boli sami?
inak, keby boli mimozemské formy života na našej úrovni, tak by sme si s nimi moc nepokecali, najmä ak by žili o nejakých 100 000 svetelných rokov ďalej...poslali by sme správu s textom: čaute sme tu! v roku 102 010 by to došlo k nim a odpoveď: teší nás my sme tu... by došla 202 010...aj to iba za predpokladu, že by sme tie správy posielali rýchlosťou svetla...
V dokumente "Apollo 11 - Utajený Příběh" sám Neil Armstrong povedal, že na ceste na mesiac neboli sami, až po 37 rokoch sa táto skutcnosť dostala na verejnosť..v dokumente sú neidentifikovatelné lietajúce objekty zachytené, veď si to čeknite sami..
Taký veľký vesmír a my by sme tu boli sami?? Neverím tomu... A taktiež by som ľudí nenazvala najinteligentnejšími... Staroveké civilizácie boli veľmi inteligentné, ale dnešným ľuďom už z toho veľa nezostalo... Inteligentné bytosti neničia všetko okolo seba a nezabíjajú sa navzájom... Asi toľko...
Samozrejme ze mozu existovat bytosti s vecsim iq ako mame my. A stavim sa ze hned niekolko. Mozno ze su hned vo vedlajsej slnecnej sustave. Ale je jedno aky je kto inteligentny zalezi na tom ako kto svoju inteligenciu vyuzije. Lebo my sme inteligentny ale to ze sme zacali verit v boha nas natolko oslabilo ze keby sme neprenasledovali "kacirov" a vseliaku inteligneciu ludstva a neupalovali ich tak by sme mozno uz dnes boli ktovie kde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
to nemôže byť náhoda, takže mením svoj názor, kdesi existujú
inak, keby boli mimozemské formy života na našej úrovni, tak by sme si s nimi moc nepokecali, najmä ak by žili o nejakých 100 000 svetelných rokov ďalej...poslali by sme správu s textom: čaute sme tu! v roku 102 010 by to došlo k nim a odpoveď: teší nás my sme tu... by došla 202 010...aj to iba za predpokladu, že by sme tie správy posielali rýchlosťou svetla...
a povedzte mi ze sme tu sami