Ako kedy, ale hej ... Ale hlavne aj úsmev..Ako sa hovorí - dobrá nálada síce nevyrieši tvoje problémy, ale nasere toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať
čo sa týka mňa tak áno. Neznesiem keď ma niekto ignoruje. Z úsmevom na tvári by som zniesla keby mi povedali, že nemajú chuť so mnou rozprávať. Niektorých to urazí a preto majú radšej ignoráciu ale mňa naopak urazí keď ma ignorujú.
Ano , ale su dva tipy ludi, s ktorymi to nepohne - > flegmatici a ludia so skutocnymi zivotnymi skusenostami. Ale v tej druhej skupine sa najdu aj nepoucitelni.......
@pomponchan No nič na to nepoviem - budem postupne zabúdať a zabúdať a potom, keď sa náhodou raz ozveš, sa spomienky na moment vrátia v hmlystej záplave sentimentu a pôjdeme si kúpiť Kofolu a sadnúť na húpačky. Ty mi budeš rozprávať o všetkom, čo si zažila, pretože sa budem zaujímať a ja budem pozorne počúvať, pretože keď dopijeme Kofolu, budeš musieť znovu odísť... Ale ja budem šťastná, že si sa nachvíľu prisnila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov