Podla toho, za akym. Gandhi, o ktorom Enstein povedal, ze dnes uz nebudu ludia ludia, ze clovek ako on, kedysi chodil po tejto Zemi, isiel cez mrtvoly a vobec ich nebolo malo.
@krampus je to pekne, že si ma pochválil aj ked si mladší, vážim si to....
ale zas s tebov nesúhlasim, taky bol nacizmus a vojny čo stále zúria a zomieraju nevinní ludia....predstav že by si musel za nejakého k.k.ta bojovať...
@krampus Vlastne som tym nemyslela nic az tak konkretne, len som vyjadrila svoj pocit z tej otazky ide o to, ze vsetko je strasne relativne a nikdy nie priamociare... A ze veci sa casto krat mozu vyvinut uplne inak, ako by sme si mohli mysliet. Ale zavisi to velmi od konkretnej situacie a aj od toho, ze aky presne je to ciel, ci celozivotny, alebo skor taky ciastkovy... A ide aj o to, ze je viac sposobov ako ten ciel dosiahnut a neznamena to hned, ze ten najradikalnejsi a zdanlivo najpriamociarejsi je zaroven aj ten najlepsi.
bohužial, súčasny svet ide takým trendom že treba pozerat len na svoju buducnost... samozrejme ze to nie je fer, ale zmen spoločnost.... najtazsie je zmenit ludi ako takých, a ich myslenie. Neviem ci to niekedy niekto dokázal prirodzenými prostriedkami, ale myslim ze nie.
no niekedy treba zabojovat ale ja isto nie som ten typ ktory by radikalne sa dral dopredu aj keby co bolo...niekedy je to na skodu sice ale fakt nemam na to zaludok
dala som moznost ze je to "spravne" aj ked zalezi dost od uhla pohladu, napriklad zanevriet na najblizsiu rodinu kvoli kariere je jedna vec, ale vsimat si cudzich ludi zase druha
Opat mi chyba nejaka realna moznost. Nie som fanatik, co by vrazdil, aby dosiahol vsetko, co si zaumieni, ale zas absolutny ignorant voci vlastnym tuzbam? To tiez byt nechcem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ono zalezi aj od okolnosti..
ale zas s tebov nesúhlasim, taky bol nacizmus a vojny čo stále zúria a zomieraju nevinní ludia....predstav že by si musel za nejakého k.k.ta bojovať...
filip
Mam taky dojem ze prave tu bude kamen urazu na ktorom sa kuevsky potknem : /
filip