proste chcem ist na VS , ale studium ma netrapi.. chcem proste spoznat vela novych ludi , chcem zazit vela akcii , chcem si najst novu babu , chcem sa pretekat s ostanymi lebo chcem byt vzdy najlepsi , a tak sa pytam kde je najlepsie ist ? kde studuje n
nepríde mi to ani tak veľmi čudné.. hádam až na tie posledné otázky, to ty by si si mal vybrať niečo, čo by ťa bavilo a čo by bolo pre teba najviac zaujímavé a ak to skĺbiš s tým zvyškom, čo si spomenul, tak to bude dobré.
Ja som na tom podobne. Chcem si ,,predlzit,, mladost. Moja ,,kriza stredneho veku,, ajaj Momentalne robim a robota ma obera o rozum, zdravie a hlavne cas. Aj pre toto mam prihlasky na VS. Ja som si dala enviromentalistiku na UK. A co studovat? Vela ludi je na marketingu napr . Co ta bavi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale ide aj oto ze to uz doma nemoznem vydrzat , tak musim vypadnut niekam na VS..
Ale samo sa ani ovocie zo stromu neoberie....
keď nemôžeš vydržať doma tak môžeš vypadnúť aj do roboty....alebo na to si príliš lenivý asi
@mielikki dobrý nápad