No pre ľudí len dodám, lebo niektorí možno nemajú presnú predstavu kde je Horná Nitra, resp. čo tam pripadá - Horná Nitra je okres Prievidza, kde sa nachádza okrem iného aj banská oblasť hnedouhoľných baní - a dve väčšie banské mestá - Handlová a Nováky (pár kilometrov od seba)
Nešťastia v Handlovej a Novákoch (Hornej Nitre) posledné roky:
- november 2006 - zával v bani Nováky - štyria mŕtvi (Nie som si istý, ale mám pocit, že bol štátny smútok)
- marec 2007 - výbuch muničného skladu v Novákoch, to si určite pamätáte, to bolo v správach asi 4 dni v kuse, ako jedno z najväčších nešťastí na Slovensku, veľa obetí desiatky zranených (Fico vyhlásil štátny smútok)
- jún 2009 - zával v bani Nováky - jeden mŕtvi
- august 2009 - výbuch v bani Handlová - 19 nezvestných- (Fico vyhlásil štátny smútok)
(zo 6 banských nešťastí posledných 5 rokov, bola polovica - tri - na Hornej Nitre v Novákoch alebo Handlovej)
jednemu z tych co zavalilo v novakoch (Ondrejka sa volal) som vo vtedajsej robote capovaval pivo... v jeden den som zrazu zbadal jeho fotku v novinach. divny pocit ma zalial.
Nemyslím, že by som súviselo s prekliatím, skôr s tým, čo sa na Hornej Nitre nachádza. Bane, muničné sklady... hold, je riziko, že sa v takých miestach niečo stane.
Keby boli bane a sklady na východe Slovenska, stávalo by sa to tam.
@bunisska lebo to niekomu moze zniet ako blbost,ze prekliatie-somarina,neexistuje... a to nie znaci ze na to neveri,smeje sa=D ale to mozes odignorovat=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nešťastia v Handlovej a Novákoch (Hornej Nitre) posledné roky:
- november 2006 - zával v bani Nováky - štyria mŕtvi (Nie som si istý, ale mám pocit, že bol štátny smútok)
- marec 2007 - výbuch muničného skladu v Novákoch, to si určite pamätáte, to bolo v správach asi 4 dni v kuse, ako jedno z najväčších nešťastí na Slovensku, veľa obetí desiatky zranených (Fico vyhlásil štátny smútok)
- jún 2009 - zával v bani Nováky - jeden mŕtvi
- august 2009 - výbuch v bani Handlová - 19 nezvestných- (Fico vyhlásil štátny smútok)
(zo 6 banských nešťastí posledných 5 rokov, bola polovica - tri - na Hornej Nitre v Novákoch alebo Handlovej)
(to len tak na okraj)
Keby boli bane a sklady na východe Slovenska, stávalo by sa to tam.
@Radulik7 preco su pri nie 2smile?