nie, je vedecky dokazane, ze Tokio Hotel poskodzuje jadro mozgovych buniek a teda clovek sa stava primitivnejsim, viac reaguje na zakladne pudy a stava sa viac menej zvieratom:-]]]
fuck off tokio hotel ,,niee !!!..sak si robim srandu, zase opakuje, netreba sa trtkat do music inych..ani mne by sa nelubilo, keby mi niekto pinda do mojho stylu..tak nech si pocuvaju, co chcu, nech su stastni
Tokio hotel je kapela vytvorena pre decka vo veku 12-15 rokov a take decka ho aj hlavne pocuvaju... tak potom sa ani podla mna netreba zamyslat nad tym, ci je normalne, ak to niekto pocuva...ved hudba pre decka nemusi byt vobec dobra, staci ak si tam najdu svojich idolov a ked trosku vyrastu, tak aj tak zacnu pocuvat nieco ine a dufajme, ze aj kvalitnejsie . No, ale ak to niekto pocuva a ma 18rokov a viac, tak potom hmm, no minimalne to stoji za zamyslenie, alebo na vysetrenie .
akoze pochopim, ked niekto pocuva rap, techno, hip hop, pop...ale kto pocuva tokio hotel to nechapem...aj nech ma 10, 13, 15 ,17 rokov...jak to niekto moze pocuvat ?
ja na tom naozaj nevidim nic zle, ak ma niekto 12 a paci sa mu tokio hotel...predsalen ta hudba je velmi kvalitne vyprodukovana s jasnym cielom, aby sa pacila 12rocnym, bez hudobneho vkusu, a aby si nasli svojich idolov... a to sa im presne podarilo, nic viac nic menej, o kvalite hudby sa tu ale v ziadnom pripade neda hovorit a vobec by som to ani niekomu kto ma 12 nezazlieval, ze sa mu to paci... ale opat, ak uz mas okolo 18 a paci sa ti to, tak hmm
Tokio hotel... no coment, je to banda tupých hláv, ktorá produkuje pre väčšiu masu tupých hláv, no keď sa to dakomu páči pre mňa za mňa nech počuva hoci aj zvuky starej odpadovej rúry ( a tá aspoň nedrancuje nervy až tak) A KOMU SE MUJ NAZOR NELIBI, TEN AT MI POLIBI
Ono keď som sa na to pozrel svojim odb(p)orným okom, tak je vidno, že chlapci (aj keď pri spevákovi som si nebol pohlavím veľmi istý) svoje nástroje ovládajú (láskavo nemyslite na nič perverzné). Je to však taký brutálny kalkul a čosi tak prázdne, že o tom ani netreba viac písať...
Th to je strasne chlapci ktory sa chceli zviditelnit tak sa hraju na baby a v podstate sa in to dari..Zarabaju za to tazke prach zato ze zo seba robia teploskov...
nemám nič proti TokioHotel-om, ale v zásade ich nemusím.Príde mi to ako taký Linkin Park v nemeckej verzií (len tam nerapuje žiadny hňup). Ale tvrdú muziku treba a keď ju nemal kto robiť tak ju začali títo chalani.Zarábajú prachy ale treba myslieť na to do akej mirey sú marketingovými figúrkami a do akej miery robia to čo chcú.Ale ten spevák je úchylný tým ako vystupuje. a považujem za minimálne hlúpe keď niekto v šestaástich vyhlási že sa už nevráti do školy (vyhlásil to spevák za celú kapelu)
len zober si, aka vekova ktegoria pocuva Tokio hotel...su to deti, co este nevedia co je hudba...a ja to chapem..aj ja som pocuvala krawiny..hehe spice girls natalia oreiro...ale psst a vyrastla som z toho...dufajme ze aj oni..
mrfloppymu: celkom zastavam tvoj nazor, mam trinastrocnu akoby sestru, a ona ich zere, no viem, ze o polroka bude zrat nieco uuplnne ine, je to dobra hudba pre pubertiakov, co tam odsudzovat, ja som happy ze nie som zavisla na hudbe ale na filmoch, lebo hudba na tejto nasej planete od devedesiatych rokoch je o nicom celkovo, jasne ze cest vynimkam
ale inak co sa stane, ak clovek ktory pise pribehy a zrazu mu Durch den Monsun daa inspiraciu ? proste si pod touto pesnickou nieco predstavi? nemusis tomu rozumiet, ak nepises stories tak asii ani nepochopis, ale mn sa to stalo a ja mam dvadsatjedna, takze jedine len s tyym nesuhlasim ze viac ako osemnast, ani nie...aj ked styridsiatka, ver mi, ze mnohi ti, co povazuju ozone ci tokio ci daku dalsiu hovadinu za totalnu debilinu, tak su hluchi hudobne, petoze keby niekto z nich nepoznal trebars ozone, apustil by si mu jednu dobru skladbu , ta ani nespozna ze je to ozone, casto tu ide o to meno, profil a to je smutne, ze potom ludia kydaju sprostymi slovami na ludi, co sa aspon dako snazia prerazit(aj ked ja by som osobne takto nepreraazala svet , zatým co ti co kydaju si vyvaluj sunky, vsak aspon obsttastnuju skupinky ludi, aj to je nieco!
@Zipporah : uff, mi dalo celkom zabrat porozumiet tomu co si napisala hlavne to tvoje dlhe suvetie, fakt makacka . inac nemyslis, ze jednoduchsie je byt zavislym na hudbe ako na filmoch? teda hlavne pohodlnejsie, svoj abstak si mozes ukludnit aj v preplnenom autobuse a postojacky ...ale teraz vazne.nesuhlasim s tebou,ze hudba od devadesiatich rokov je o nicom, praveze v 90's vzniklo tolko novych, dovtedy nepoznanych stylov a dobrych kapiel, ze z toho hudobna scena bude tazit este velmi dlho. a stale aj v sucastnosti vznikaju nove, kvalitne a prelomove veci.
Nerozumiem tomu, preco nesuhlasis s tou mojou 18? iked to cislo som dal len tak,ale malo by to znamenat asi to, ked clovek uz ako tak vyrastie . to ze teba tokio hotel ovlyvnil k napisaniu pribehu, este neznamena, ze ho aj pocuvas. ovlyvnit ma moze aj paris hilton, ak zacujem jej pesnicku pri nakupe v hypernove ,ale aj nad tym sa da zamysliet,ci je gyc vhodna inspiracia a ci nevedie dalej len ku gycu? radsej by som hladal inspiracie v dobrych veciach a je ich mnoho. skor si ale myslim, ze takato hroza ma moze iba ovplyvnit, aby som nahodou k takemu cosi nesklzol, a vyvaroval sa toho, ale nie realne inspirovat, ak by ma to inspirovalo,tak potom aj moj vytvor je asi na rovnakej urovni...
Nerozumiem tomu, co si napisala,ze ludia ktori povazuju ozone,za hovadinu,tak su hluchi hudobne??? ved praveze oni su chopni rozoznat,ze je to brak a neuprimna hudba,na rozdiel od tej vacsiny, ktora to takymto kapelam zerie a zivy ich. a co myslis pod dobrou pesnickou od ozone? od tokio hotel? co?
Uz asi chapem,preco ta bol TH schopny inspirovat
A jasne, ze meno a profil funguje, ale smutne je iba to,ak ludia kydaju na tokio hotel sprostymi slovami iba vtedy,ak poculi od kamarata, ze tokio hotel je kravina,ale v zivote ho nepoculi.
Ale preco obhajujes ozone a th, a ich snahu sa presadit? ja ich len beriem na vedomie a viac sa o ne nezaujimam... takychto podobnych vypocitavcov a neuprimnych kapiel tu bolo, je a aj bude este tisice. ale obhajovat ich? na tom co robia nie je nic pozitivne!
a tak...
Asi som ta tromfol v dlzke prispevku v tejto diskusii
neviem preco tu vsedci riesia co,kto pocuva neni to uplne jedno.alebo mi chcete povedat ze zato ze niekto pocuva inu hudbu ako sa vam paci je detsko,viem tokyo hotel je poriadne divna skupina,ale ked sa to niekomu paci tak nac sa do toho srat,ne???
Tokio HOTEL - Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj
ANIZ si napisala velkuu blbost....Tokio hotel niesu voooobec na urovni Systemu....vidno ze mas 14 rokov...porovnaj si System s hentym odpadom...V systeme su proste dobry hudobnici narozdiel od tohom motela
Tywolle moja rec tokio hodel patri do stoky a system je hudba pre ludi co maju rozumkazdy ma mozog ale rozum nie ,raz som sa zo sestrou pohadal ona vravela ze ich udajny spevak/cka je chalan no ja som tvrdil ze to je baba(transuxual groap)
fakt nepochopim ludi ktori mozu take neco pocuvat ved to sa ani hudbou neda nazwat..... a ten bill ci jakk sa to vola je podla mna muzatka no nie??? HIP HOP AND RAP 4EVER
A môj osobný názor na Tokio Hotel a ich úspech? Ako vždy aj tu ide v podstate o dobrý marketingový ťah ľudí, ktorí sú dosť bohatí na to, aby si dovolili risknúť takéto skupiny podporovať. V tomto prípade to bol skutočne úspešný risk. Len je smutné, že čo sa týka vekovej hranice takýchto skupín, tá stále klesá, rovnako ako aj veková hranica ich fanúšikov, ktorí sa nanešťastie pokúšajú čo najviac podobať svojim idolom, ktorí nie vždy sú dobrým vzorom. Čo ani nemôžu, lebo aj oni sami sú primladí na to, aby posúdili správnosť svojho konania.
PS Čo sa týka ich hudby? Hmm, myslím , že maximálne jediná pieseň od nich mala štýl - Durch den Monsun, sa celkom dala počúvať. Ale ináč ako skupina, nič moc. Ich ostatné piesne sú plné hnevu, odkiaľ sa berie toľký hnev u tak mladých ľudí? A ešte niečo, ja osobne si myslím, že mnohým mladým, ktorí túto skupinu " žerú " ich texty nič nehovoria - nerozumejú im - mnohí kvôli nemčine a mnohí vôbec. Ale nejde o to, ide o to ako pôsobia, a to sa im v preplnenom svete hudby, kde panujú "sladké" chlapčenské skupiny, podarilo - svojim rebelantským štýlom sa aspoň čiastočne vymykajú zo zaškatuľkovania ako obyčajnej boy band.
ja tokio hotel nebirujem,sak to su take deticky,ktore nevedia co chcu a vyspia sa s kazdou babou....a vobec nemaju svoj nazor ,vzdy sa jeden pripaja k druhemu.jak davova psychoza..ale vobec ich styl hudby ee.ich ee.a ich imidz EE....asi vsetko z mojej strany
Tokio Hotelaci sú najväčší trapáci akých som kedy videla pri tom bilovi či jak sa vola ten anorektický škriatok taq pri nom som si prvy krát ked som ho videla nebola istá či to je chalan abo baba no vážne osm si bola potom istá že to je baba
no takze... je mi jedno co pocuvaju ostatni a ani sa im nejdem do toho starat.. vsak ich vec... mne sa to vobec nepaci ale co narobim.. nikomu sa napci to co pocuvam ja..
hmm tokio hotel... aha tie deti,no ale ked sa to niekomu paci tak co,ved aj ja som pocuvala kedysi davno Spice girls.teraz som zavisla na evanescence.kazdy sa vyvija tak preco mat zbytocne debilne reci, kazdy je iny a ma iny vkus.
ked teraz premyslam tak ja som tokio hotel este ani nepocula
To Comrad_sniper: ja som si to myslel o ich bassgitaristovy =o)
To topic: v dnesej dobe su kapely, spevaci a spevacky marketingovymi oddeleniami vytvorene specialne pre iste skupiny ludi (vacsinou co najmasovejsie a najlahsie manipulovatelne). Ked si pozriete mnozstvo zmanipulovanych ludi, tak si uvedomite ze vedia preco su dobre plateny. To je asi tak vsetko co mozem k tomuto povedat.
A ci je to normalne je velmi otazne. Niekomu sa paci TH alebo nieco podobne len kvoli hudbe a v zivote ich ani nevideli ani o nich nepoculi. Takze niekedy je to aj vecou vkusu.
pocuvam TH a je mi jedno co si o nich vy myslite...ale polka z vas by nedokazala dosiahnut to co dosiahli oni....a ked wam tu niekto zacne nadawat napr. na system tak sa začnete rozčulovat...ale wed wy robite to iste a nadawate na TH!!!nikto wam ich nevnucuje!!!Tak si ich nevsimajte, nepocuvajte ich...ale nemusite nas otravovat tymi svojimi silackymi recickami....ok??!!!
Ehm k tomu nazvu...ano SU..,teda aspo, do istej miery...pokial sa z nich nestanu hysterky ak to beru ako normalny styl hudby preco ne...aj to je styl tak ho do kelu respektujte...
vobec sa mi tokio hotel nepaci....jeden sa tam oblieka ako hoper a je v rockerskej skupine????a druhy ako metalista??humus....a este ked sa maluju..buzeranti.
myslim ze to maju trochu vsetko pomylene...ta skupina je asi zmiesanie vsetkych stylov.humus....otrasne texty a hudba..moj nazor
no takze ja si myslim ze pocuvanie tokio hotel sa vymyka norme...tieto dievcata su stelesnena komercia a su dokazom toho ze k uspechu a popularite v tejto dobe nie je potrebna kvalita hudby ale len image ktory aj tak tokio hotel vlastne nemaju na nejakej vysokej urovni...a myslim si ze tato ,,skupina´´ sa neda povazovat za rock punk alebo za co sa to vlastne povazuju pretoze kazdy z nich je ineho stylu...jeden je obycajny hiphoper druhy si mysli ze je metalista dalsi vyzera dost diskofilne a spevak uhm pardon spevacka si mysli asi ze je nejake emo...no pekne teda...vobec sa to neda pocuvat ani na to kukat...ale ked to nekdo pocuva tak je to jeho vec ze chudak nevie co je dobra hudba...tot zatim vse
Tokio hotel neni az taka zla skupina, samozrejme ak ju neporovnam s trebars AD//DC .... vseobecna nenavist voci nim je vyvolana prave outfitom ich frontmana. Nepocuvam ich, ale niektore pesnicky nemaju zle, aj ked je to kapela vytvorena cisto za komercnym ucelom
1.krat ked som ich ich pocula tak som si pomyslela ze ja urcite nebudem taka sibnuta aby som bola do nich zalubena .no to sa ani nestalo ich hudba je taka ze niekto ho miluje niekto nenavidi tie nemecke veci fakt nemusim no ale niektore songy nie su najhorsie.takze ked ich zacnu daat v radiu tak to nevypnem.netreba odsudzovat tych ktorym sa to paci.niekto ma rad rap niekto metal niekto hip hop alebo prave rock-napriklad tokio hotel
No preco by to nebolo normalne? Len pretože sa tebe nepacia? Sice ich ani ja nemusim, ale podla mna nie su az tak zli, aby sa o nich viedli taketo diskusie A mozno je ta nenavist voci nim podmienena aj zavistou. Nj to by ma neprekvapilo..
63. TH je vyzorom malina oproti takemu Cinema Bizarru
ja sice niesom pravidelny posluchac TH ale jednu vec vam povedat mozem. odpocuvane mam toho uz dost, a ak tokio hotel bude fungovat este po 10 - 15 rokoch, uz to bude o poznanie ina hudba. a dovolim si tvrdit ze o poznanie lepsia. ved ziadna skupina nehrala absolutne genialnu a bezchybnu hudbu hned od zaciatku. a est si myslim ze keby ste nevedeli ako spevak vyzera boli by vase nazory o poznanie pozitivnejsie.
ke uz ma niekto taky image tak komentujte ten, a nie hudbu skupiny v ktorej hra...
ale co sa z nich vyvinie ukaze len cas potom uvidime...
TH mam uplne na háku, ale myslím, že je normálne počúvať to, pokiaľ sa ti taká hudba páči . Je to vec osobného výberu, každý nech si počúva čo chce, pretože to, čo počúva rád, je prenho zákonite normálne, nie?
eh..kto pocuva take jebliny? ja dostavam zachvat zuroivosti ked pocujem alebo vidim tokio hotel..a dokonca na azete je medzi hlavnymi temammi (nwm ci este, ale bola)..to su hnupy..
bože, keď ich tak nemáte radi čo ich sem furt vyťahujete !!!!!!!!! si potrebujete nejako vy ventilovať hlavu, vyliečiť si depky a podobne????? a robíte to tým že urážate druhých !!!!!??? sa už uvedomte konečne všetci koľko vás je !!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
pozdravujem Sheilu121
len mam chut provokovat, lebo mi napisala nejaka baba, ze preco nemam rad Tokio Hotel...
ze som ignorant, idiot a debil
z toho vyplyva---->>> NEHADZTE VSETKYCH MLADYCH DO JEDNEHO VRECA sakra!
ked budu mat 30 a este stale budu mat dajakych fanusikov (do 10 sa nerata) tak si zjem nohu...
ale inak co sa stane, ak clovek ktory pise pribehy a zrazu mu Durch den Monsun daa inspiraciu ? proste si pod touto pesnickou nieco predstavi? nemusis tomu rozumiet, ak nepises stories tak asii ani nepochopis, ale mn sa to stalo a ja mam dvadsatjedna, takze jedine len s tyym nesuhlasim ze viac ako osemnast, ani nie...aj ked styridsiatka, ver mi, ze mnohi ti, co povazuju ozone ci tokio ci daku dalsiu hovadinu za totalnu debilinu, tak su hluchi hudobne, petoze keby niekto z nich nepoznal trebars ozone, apustil by si mu jednu dobru skladbu , ta ani nespozna ze je to ozone, casto tu ide o to meno, profil a to je smutne, ze potom ludia kydaju sprostymi slovami na ludi, co sa aspon dako snazia prerazit(aj ked ja by som osobne takto nepreraazala svet , zatým co ti co kydaju si vyvaluj sunky, vsak aspon obsttastnuju skupinky ludi, aj to je nieco!
Nerozumiem tomu, preco nesuhlasis s tou mojou 18? iked to cislo som dal len tak,ale malo by to znamenat asi to, ked clovek uz ako tak vyrastie . to ze teba tokio hotel ovlyvnil k napisaniu pribehu, este neznamena, ze ho aj pocuvas. ovlyvnit ma moze aj paris hilton, ak zacujem jej pesnicku pri nakupe v hypernove ,ale aj nad tym sa da zamysliet,ci je gyc vhodna inspiracia a ci nevedie dalej len ku gycu? radsej by som hladal inspiracie v dobrych veciach a je ich mnoho. skor si ale myslim, ze takato hroza ma moze iba ovplyvnit, aby som nahodou k takemu cosi nesklzol, a vyvaroval sa toho, ale nie realne inspirovat, ak by ma to inspirovalo,tak potom aj moj vytvor je asi na rovnakej urovni...
Nerozumiem tomu, co si napisala,ze ludia ktori povazuju ozone,za hovadinu,tak su hluchi hudobne??? ved praveze oni su chopni rozoznat,ze je to brak a neuprimna hudba,na rozdiel od tej vacsiny, ktora to takymto kapelam zerie a zivy ich. a co myslis pod dobrou pesnickou od ozone? od tokio hotel? co?
Uz asi chapem,preco ta bol TH schopny inspirovat
A jasne, ze meno a profil funguje, ale smutne je iba to,ak ludia kydaju na tokio hotel sprostymi slovami iba vtedy,ak poculi od kamarata, ze tokio hotel je kravina,ale v zivote ho nepoculi.
Ale preco obhajujes ozone a th, a ich snahu sa presadit? ja ich len beriem na vedomie a viac sa o ne nezaujimam... takychto podobnych vypocitavcov a neuprimnych kapiel tu bolo, je a aj bude este tisice. ale obhajovat ich? na tom co robia nie je nic pozitivne!
a tak...
Asi som ta tromfol v dlzke prispevku v tejto diskusii
celkovo tokio hotel je neco ako ten typek co spieval moj maly pes boby stale niečo roobi..
A môj osobný názor na Tokio Hotel a ich úspech? Ako vždy aj tu ide v podstate o dobrý marketingový ťah ľudí, ktorí sú dosť bohatí na to, aby si dovolili risknúť takéto skupiny podporovať. V tomto prípade to bol skutočne úspešný risk. Len je smutné, že čo sa týka vekovej hranice takýchto skupín, tá stále klesá, rovnako ako aj veková hranica ich fanúšikov, ktorí sa nanešťastie pokúšajú čo najviac podobať svojim idolom, ktorí nie vždy sú dobrým vzorom. Čo ani nemôžu, lebo aj oni sami sú primladí na to, aby posúdili správnosť svojho konania.
PS Čo sa týka ich hudby? Hmm, myslím , že maximálne jediná pieseň od nich mala štýl - Durch den Monsun, sa celkom dala počúvať. Ale ináč ako skupina, nič moc. Ich ostatné piesne sú plné hnevu, odkiaľ sa berie toľký hnev u tak mladých ľudí? A ešte niečo, ja osobne si myslím, že mnohým mladým, ktorí túto skupinu " žerú " ich texty nič nehovoria - nerozumejú im - mnohí kvôli nemčine a mnohí vôbec. Ale nejde o to, ide o to ako pôsobia, a to sa im v preplnenom svete hudby, kde panujú "sladké" chlapčenské skupiny, podarilo - svojim rebelantským štýlom sa aspoň čiastočne vymykajú zo zaškatuľkovania ako obyčajnej boy band.
To už potom može robiť hudbu naozaj každý.
ked teraz premyslam tak ja som tokio hotel este ani nepocula
To topic: v dnesej dobe su kapely, spevaci a spevacky marketingovymi oddeleniami vytvorene specialne pre iste skupiny ludi (vacsinou co najmasovejsie a najlahsie manipulovatelne). Ked si pozriete mnozstvo zmanipulovanych ludi, tak si uvedomite ze vedia preco su dobre plateny. To je asi tak vsetko co mozem k tomuto povedat.
A ci je to normalne je velmi otazne. Niekomu sa paci TH alebo nieco podobne len kvoli hudbe a v zivote ich ani nevideli ani o nich nepoculi. Takze niekedy je to aj vecou vkusu.
Nevravim že tokio hotel je podla mojho gusta.
Ti chlapci však od malička na sebe makaju,chodia do hudobnych škol,skladaju pesničky,koncertuju.
Odhliadnuc od ich image,su to muzikanti ktori vedia hrat.
Kolki z vas možu toto povedat o sebe?
myslim ze to maju trochu vsetko pomylene...ta skupina je asi zmiesanie vsetkych stylov.humus....otrasne texty a hudba..moj nazor
A teply rock sa im zda ako najtvrdsi punk..
ja tokyo hotel nemusim
No preco by to nebolo normalne? Len pretože sa tebe nepacia? Sice ich ani ja nemusim, ale podla mna nie su az tak zli, aby sa o nich viedli taketo diskusie A mozno je ta nenavist voci nim podmienena aj zavistou. Nj to by ma neprekvapilo..
63. TH je vyzorom malina oproti takemu Cinema Bizarru
ke uz ma niekto taky image tak komentujte ten, a nie hudbu skupiny v ktorej hra...
ale co sa z nich vyvinie ukaze len cas potom uvidime...
Breathe the inspiration...
...live your DREAM
-p@v00K