ak vie, ze ich uz nevyuzije, tak nech si ich len pozicia, ale za tie ceny si uz rovno moze jedne aj kupit. Ja som si davala sit a nelutujem, ze su v skrini. Je to spomienka a viem, ze su len moje a ze len ja som v nich sa citila ako princezna . A mozem ich kedykolvek vyuzit
@10 konečne môj človek aj ja mám taký problém, čo neni SX mi je veľké.. teda niekedy aj to Sko môže byť no.. ale tiež mám problém so šatami na ples, mám síce zo stužkovej, ale necítim sa v nich už dobre, takže musím pohľadať nejaké nové..
ja to moc neuznávam... na každú príležitosť či už stužková či ples dávať tolké prachy za to.. to isté platí aj o lodičkách že ? ale však čo zaslúžite si to
ja mám horší problém ideme dnes na ples. mám iba tri problémy:
1. Oblek som si kúpil pred rokom a za rok sa do neo ani nezmestím (nie že som pripral ale zas som narástol )
2. Rozišli sme sa s partnerkou takže pojdem iba z rodičmi
3. Dnes zistíme že mama nemá žiadné šaty ktoré ešte "nemala na sebe" tak podla mňa to je dosť špatné a všetky požičovne sú otvorené iba do 13
boha šlak ma trafím mám tam vôbec isť???
Vies co donrepka,ja na tvojom mieste by som nesla.Ist na ples bez partnera (studentske plesy sa nerataju) je podla mna trapas.K tomu nemas oblek!!!Hadam nechces ist v rifliach a koseli
Hej, nič vtipnejšie ako ponožky farby #FFFFFF k ostatku farby #000000 si neviem predstaviť ... To by si už mohol rovno dať Random(256*256*256) ... Achachachachááááá, to je k popukaniu, bránicu mi to trhá
Každému ako vyhovuje. Ja som si nechala šaty na stužkovú ušiť u známej a využila som ich odvtedy už dvakrát na beánií a som rada že ich mám... Pokiaľ niekto vie že tie šaty už nevyužije, tak kľudne aj požičať alebo kúpiť šaty po niekom...
A niekto tu spomínal lodičky - tie mám tiež stále len tie jedny a pokojne sa dali využiť ku kostýmu na maturitu, do divadla prípadne na skúšku...
take plesove saty sa daju vyuzit...napr. moje saty zo stuzkovej vyuzijem este na nas skolsky ples...a s pozicovne sa aj tak neoplati poziciavat saty lebo podla mna za tie prachy mam vlastne..
Ja mam doma dvoje plesova saty a je prevda ze ich velmi nevyuzivam ale tak aspon mam istotu ze mi pefektne sedia a ked mam ist na nejaku vyznamnu udalost vzdy si mam co obliect
Nepreferujem kupovanie spolocenskych siat i ked mam par kusov doma. Cierne som vyuzila asi 2x a ruzove az raz Na ples si zasadne saty poziciavam. Tie, kt. mam doma samozrejme nemozu prist do uvahy, kedze su doma a su moje Extra nobl saty nemozem mat predsa na plese 2x po sebe! Tento rok ma to ani nevyslo tak horribilne so sumou ako minuly. A uz sa velmi tesim na nas ples Nejde predsa iba o saty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
kazdopadne ja by som si saty iba pozicala, lebo by som nemienila si dat 2x to iste
1. Oblek som si kúpil pred rokom a za rok sa do neo ani nezmestím (nie že som pripral ale zas som narástol )
2. Rozišli sme sa s partnerkou takže pojdem iba z rodičmi
3. Dnes zistíme že mama nemá žiadné šaty ktoré ešte "nemala na sebe" tak podla mňa to je dosť špatné a všetky požičovne sú otvorené iba do 13
boha šlak ma trafím mám tam vôbec isť???
Mechcecheche, mechecheche, no proste strašný trapasík
a podla mna si ich kludne moze kupit, ked na to ma nech si aj na kazdy ples kupi ine... ale nevidim v tom nic zle
... vskutku grandiózne!
myslim, ze mi ich este urcite vyuzijeme
A niekto tu spomínal lodičky - tie mám tiež stále len tie jedny a pokojne sa dali využiť ku kostýmu na maturitu, do divadla prípadne na skúšku...