Echm, toľko k pasívnej agresivite, teraz vážne: SKAP.
Jednak ani v anglicky hovoriacich krajinách prakticky nikomu nedošlo, o čom to je, jednak to nie je ktovieako poburujúce, a jednak máme DO PIČI SLOBODU PREJAVU.
(A Nárazu je celoživotnou bojovníčkou proti cenzúre.)
@teriq nehovorím, že je zlá, ale aj keď som sa nezapočúvala do textu, bolo mi jasné, že je o sexe...nechcem znieť ako puritánka, ale divíme sa, čo vyrastá dnes z mládeže? Za čias môjho detstva boli takéto veci väčšie tabu...dnes je to skrátka normálka...
Ešte ok, keby to bolo o normálnom sexe, ale o sado maso??? WTF?
@10 ja som celkom rada, že už sme v takej dobe, kde veci ako sex NIE sú tabu! To, čo vyrastá z mládeže, za to nemôže jedna pesnička...ide o výchovu...niektorí môžu počúvať aj xy takýchto pesničiek dokola, ale ak vedia o všetkom, chápu to atď atď, tak nebudú sexovať ako 12roční a mať deti v 14...
sex je prirodzena a prospesna vec cize v tom nevidim problem a co sa tyka toho textu a sado maso praktik ved ked sa jej to paci je to jej vec
btw ked moze ist v radiu ta finska prostitutka lambert ci jak sa vola alebo lesba bieber tak preco by nemohla ist zrihana rihana ludia tie popove sracky pocuvaju a budu pocuvat je to ich problem...
@aguri500 no, bohužiaľ...väčšina kvalitnej hudby sa vytratila a tá kvalitná nemá peniaze a konexie na to, aby sa precpala do rádii...a dnešní ľudia ju aj tak nepochopia.
@narazuvzdornaa o čo ide tebe? Podľa teba je normálna reakcia typu: SKAP ?! Keď sa trochu ukľudníš, môžeme diskutovať normálne
Stačilo napísať, že si proti cenzúre a tá pesnička je podľa teba v pohode. Nechápem, prečo podaktorí musíte rovno skákať, neviete bez toho vyjadriť svoj názor :/ ?
@camilla nie je to nepodstatne, je to o tom ako sa zo sexu robi vec ktora predava, straca svoj vyznam a stava sa beznym.. potom sa necuduj ked sa drahemu nepostavi len preto lebo mu media narvaly do hlavy ze opkial nesplna iste kvota tak by sa mal ist radsej zastrelit
@idiotproof to je jedna vec, že je to už "trh". Ale druhá vec je, že keď som bola decko ja, nebol sex až tak pretriasaný - v telke, časopisoch, rádiách, textoch...
Áno, sex je prirodzená vec - a bol, aj keď sme my boli deti, ale nepretriasal sa takto verejne. Bola to intimita.
(toto aj pre @aguri500 )Na to, že sex predáva, už sme si zvykli, ale neviem, či je úplne v poriadku prezentovať sado maso praktiky, ktoré sú skôr "normálne" a "prirodzené" pre okraj spoločnosti, pokiaľ sa bavíme o sexe... nech mi niekto nehovorí, že sado maso je prirodzené a normálne. Spievať o tom, nech ma chlam mláti a láme mi kosti pri sexe...to je normálne?
@idiotproof tak to mi je ľúto, že je niekto taký drbnutý a nechá si riadiť život médiami a má pomýlené životné hodnoty, ale ak je človek rozumný, tak sa nad tým zasmeje a nevšíma si to
@camilla pms? dajaka si nervozna v prvom rade, ja ta neurazam tak nadych vydych a reagujem normalne. v druhom rade, ruku na srdce, teba nikdy neovplyvnila reklama, nikdy si si nekupila daco co si videla v tv alebo o com si pocula v radiu? nenechaj sa vysmiat
@fleur1301 s/m je ok ale za dverami spalne, tak isto si myslim, ze by tam mal zostat sex. vobec nie som puritanka, ale mam dost ked cestou do prace na kazdom druhom kroku prsa alebo suloz problem je v otm ze sa stava takym beznym, ze uplne straca svoje caro.
@fleur1301 jasne ,ze sado maso sex alebo fetis je normalny len pre uzsiu skupinu ludi, ja tiez nechapem co na tom vidia ale ako si spravne napisala sex predava cize aj ona sa snazi predat a aby bola zaujimava musi ist az do takych extremov...
je len na ludoch ci to pocuvaju alebo nie... ja radio nepocuvam akurat mam v aute nastaveny dopravny servis lebo to co radia ponukaju su podla mna len popove sracky...
hranica unosnosti sa bude stale posuvat dalej napr. v 96tom roku museli horkyze slize vypipat v pesnice mastal slovo ´´našťal´´ aby ju mohli pustit v radiu... dnes by to nikto neriesil...
@idiotproof kľudne ma vysmej, je mi to jedno... ja televízor nepozerám, teda okrem novín a počasia a kupujem si len k životu potrebné a nevyhnutné veci, žiadne jebošinky čo sú mi k ničomu... ja reagujem normálne a neviem, odkedy sa dá vyčítať z toho čo píšem moja nálada, dýcham vyrovnane a kľudne, ďakujem že ti na mne tak záleží...
A čo tak Kelly Rowland - Motivation ? Chlípnejší text som dávno nepočula. Je to až lacno otrasné. (nie že by som vyhľadávala zrovna takúto hudbu, ale zaujal ma videoklip, tak som chcela vedieť o čom )
mne hneď došlo ako som počula refrén, že o čom to spieva ale je to jednoducho skvelý song takže mi je to jedno. Možno to môže mať nejaký zlý vplyv na deti ale na tie naše Slovenské nemyslím a aj tak s tým nič nenarobíme, je to biznis.
@camilla znova, to nie je o motivacii, to je o tom ze ked to aj len zacujes kdesi v radiu v buse rano cestou do skoly/prace a zamyslis sa trochu nad tym tak ti pride ten sex natolko bezny ze sa stane nudny a fadny.. a to by sa podla mna stat nemalo
Je ovela viac piesni s takymto podtonom, ktore my nevnimame. Nenaročnym na hudbu to nevadi hlavne že ich to chytá a ty čo nechcu a maju lepši vkus nepočuvaju radio.
Ale celkovo taketo radia su dobri vymyvači mozgov.
nepocuvam to , ak to nahodou niekde pocut musim isto neregistrujem ten text ... aj ked vzdy je to lepsie ako to jej "elaaa eee e eee " ci co to bolo nic produktivne nic viac nic menej
TA PESNICKA NIE JE O SADO MASO UZ TO KONECNE POCHOPTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dpc co ste nevideli klip, abo vsetko vnimate prvoplanovito????????????????????
a co je natom zle ? aj sk cz pesnicky by mali pustat take co su akoze neslusne alebo co podla nich no a ja viem po anglicky mozno par slov tak mi je jedno co spievaju aj tak
inak super pesnicka len ta Britney to kazi v tom remixe
@62 o tom, ze ziadne ohovoracky od paparazzov jej nemozu ublizit. ze ju zranis palicou, nie recami (ktore prirovnava k bicom v SM vztahu), tie ju len vyburcuju k vacsim vykonom. cely song je len obrovskou S&M metaforou k mediam a ich spravaniu smerom k nej. precitaj si ten text este raz v tomto kontexte
@fleur1301 ....no ty mas co hovorit , odkedy ta tu registrujem ...a neni to dlho ...som videl od teba 2 ankety ...obidve sa viac ci menej tykali sexu .....a este mi povies ze nie si nadrzana ....vies riesit aj daco ine jak sex ....a nehovor mi ze toto forum nie je o sexe .... ... aj ta cast textu ...musela si to sem pisat , je zalezitostou sekundy si to najst cez google co to je za text ....
@fleur1301 ...vidis este aj ja kokot jak si napisala ten preklad som bol kokot a nedal som si to v googli ....az tu terazt kukam na prispevok @65 a dozvedam sa ze to nie je o sm , hlkavna vec ze ty pica nadrzana si tu zase zacala rozoberat sex ...pises ze jake je to a kde to speje ked sa vsade propaguje ....a sama tu zaklozis jedno forum o sexe ....ktore povodne vlastne o sexe ani byt nemalo ......pica pokrytecka ,,,....
myslim, ze mi to vobec ale vobec nevadi. a rihannu som kedysi neznasala a dnes ju mam rada. moj hudobny vkus ide cim dalej tym viac dole vodou, ale nejak mi je to jedno.
@loollindussiq už sme to vyššie spomenuli - nejde o sex ako taký, ale priamo v tejto pesničke o sado maso. @32
@lenkaska1 hej, ten remix s Britney ani mne nesedí - podľa mňa Britney má hlas ako malé decko a preto sa mi už tobôž na ňu nehodí taký text, aj keď, to, že je kurva a tak sa prezentuje, vieme už dávno.
Áno, kvôli textu. Keby to bolo o sexe, ok, toho je dnes všade plno...ale otvorene prezentovať SM ?
@rheia ...áno, lebo ona spieva o srdiečkach a kvetinkách, že? :/ Vystihuje podstatu? Vystihuje.
Ale poviem ti to z môjho pohľadu - ja som napríklad videoklip nevidela už ani nepamätám - na NIČ. Nemám čas na telku, veď vonku je nádherne
Rádio máme pustené celý deň v robote a pravdupovediac, myslím si, že rádio majú ľudia pustené oveľa častejšie, ako hudobné televízie. V aute, v práci, v obchode počuješ rádio....
Myslím, že každá pesnička je v prvom rade o nej samej - o texte, o speve, o hudbe, o rytme... Nie o videoklipe.
@strommen2428 vieš čo nechápem? Keď máš stále niečo proti mojim fóram a anketám, tak ich skrátka nečítaj a nekomentuj. Urobíš službu sebe aj mne
Tvoj názor je absolútne zaujatý a od veci:
1. toto fórum NIE JE o sexe. Pýtam sa, či je vhodné, že takéto veci sa púšťajú v rádiách, ak si si nevšimol, ako tých X ľudí, ktorí komentujú nad tebou.
2. Aký je problém s tým, že som tam dala kúsok textu??? Budem písať o texte v pesničke a napíšem "nájdite si v googli"?
3. Ty si dpc pozri fóra od iných užívateľov, ktorí tam rozoberajú anál, squirting, obľúbené polohy, predohru a iné...a potom sa obúvaj do mňa. Všimol si si vôbec, aký malo popis to moje fórum o sexe, na ktoré sa stále odvolávaš?
4. Rada by som vedela, ktoré druhé som založila o sexe, lebo ani medzi mojimi anketami a fórami v mojom profile ho nájsť neviem Ale ty to asi vieš lepšie...
Ak by si náhodou chcel vedieť, napíšem ti moje ankety a fóra po poradí:
-o alkohole - kto má aký rád
-či sú ľudia pôžitkári - čo si doprajú pre seba za zarobené peniažky
-o cestovaní - ako je v septembri v Chorvátsku
-pre ženy - či ich niekedy udral priateľ alebo iný muž
-o birdzi - prečo tu máte nereálny vek a mestá
-tvoje obľúbené, na ktoré sa tak rád odvolávaš, a JEDINÉ fórum o sexe odo mňa
-či si ľudia pamätajú žuvačku v tube (adaptácia na fórum o resanke)
-o jedle - ktoré z pár možností ľudia nejedia
-prieskum, či birdzáci zjedia surové mäso alebo vajcia
Tak už prosím ťa DRŽ HUBU s týmito debilnými poznámkami a láskavo sa navážaj do niekoho iného. Fakt ma to už nebaví...
A ešte raz ťa žiadam - ak máš niečo proti mojim anketám a fóram, tak ich obchádzaj - budem len rada. Pokiaľ sa nevieš vyjadriť inak, ako ma v každom jednom komente urážať, nadávať mi a zhadzovať ma, popritom si ešte aj vymýšľať, tak ich komentovať nemusíš. Čím to je, že momentálne je tu 69 komentov a z toho len tie tvoje dva sú prijebané? Každý sa vyjadruje k téme, len ty si musel - samozrejme z princípu, lebo ma nemáš rád - prísť a nadávať mi? Si úbohý. Uvedom sa a nauč sa používať slovník hodný dospelého človeka, kde každé druhé slovo nebude nadávka a potom môžeme spolu debatovať. Svedčí to o tvojej nevysokej úrovni.
@antifunebracka tým som vlastne chcela povedať, že to, že vo videoklipe je ten text nejako ináč vysvetlený, vôbec nie je pádny argument. Pretože napríklad ja, ako človek, ktorý ten videoklip nevidel ani nevyhľadáva, to pochopím podľa textu, podľa podtónu, ako je celá tá pesnička zaspievaná. A takých ľudí ako ja je oveľa viac...
Vlastne mne rádio, MP3ka, alebo dačo podobné stačí...hudba je v prvom rade audio zážitok, nie video Časy keď som doma kaprila a pozerala telku, veľmi často aj MTV alebo VH1 sú dááávno preč
A k tomu textu - predtým, než mi začneš nadávať, si ho láskavo prosím ťa prečítaj a povedz mi, či nie je o SM. Ako si si mohol prečítať aj v @65 od @antifunebracka , celý text JE o SM. Len je to vraj myslené ako metafora k médiám.
O tomto sa dohadovať s nikým nebudem - asi to sleduje viac ako ja a viac o tom vie. Ja som len počula pesničku a čítala text. Ani ma nenapadlo, že za pesničkou je nejaké iné pozadie (vyššie spomenuté médiá), lebo už z toho kúsku textu si myslím, že je jasné, že je to o SM. Ak to použila ako metaforu, ok, ale ja som videoklip nevidela a ani som o nijakom pozadí tej pesničky nečítala. Čiže som o tom nemala ako vedieť. A z tvojho komentu súdim, že si o tom tiež nič nevedel, podobne ako asi každý, kto to tu komentuje, okrem @antifunebracka , tak sa tu nehraj na múdreho - nemáš absolútne právo mi nadávať do píč nadržaných....
Koniec koncov, nerozoberá sa tu, aké má pesnička pozadie - rozoberá sa to, ako vyzneje a čo sa v nej spieva, a či je to vhodné.
Ešte mám na teba jednu prosbu - mohol by si mi hodiť link a číslo komentu, kde som ti napísala, že si kkt? Asi potrebujem osviežiť pamäť.
@ ....ano slova ktore tam pouziva su o s&m .ale kontext a myslienka pesnicky je o niecom inom ...a to ze ty nevidis za textom nic hlbsie len povrchne prijimas slova ktore tam su svedci o tvoj nízkej urovni ....a neviem jake mas ine temy ....ani som nepovedal ze ziadne ine nemas od kedy si tu regnuta ...povedal som (ked neveris tak si to este raz precitaj) ...ze odkedy ta ja registrujem ze existujes na birdzi ...a je tomu asi tak tyzden si mala 2 ankety ktore sa viac menej tykali sexu ....jedna bola ze ti mame napisat nas vzrusujuci zazitok (ci nieco na tem system) ....a a druha toto tu ....... neskor pises ze ci je to normalne ze vsade sa propaguje sex ....ze kam to svet speje .....ale aj tym ze tu zalozis o tom anketu ho tiez sama propagujes ....aj zla reklama je reklama ...napr ja a urcite aj mnoho dalsich ludi tu ani o tej pesnicke nevedelo ....a mali by sme od jej sm textu svaty pokoj ...ale tym ze si zalozila anketu a nas to zaujalo sme si tu pesnicku vyhladali a teraz sme strasne znechutení jej textom a hovorime ze to neni normalne co sa deje ...... v jednej ankete si zvedava na nase zazitky (podotykam bolo to pod temou sex) ...a vdalsej hovoris ze ci je to normalne ak ma nejaka pesnicka sexualny charakter ....sama sebe odporujes
podla mna je ta pesnicka taka... rajcovna a myslim si, ze je to v poriadku, proti textu nemam ziadne vyhrady. sama si ju nepustim, ale ked ju niekde hraju, nech hraju. preco nie?
@strommen2428 Ďakujem, že si začal diskutovať normálne. (úprimne a bez sarkazmu)
Nevieš aké mám iné témy? Práve som ti to napísala. Nie, toto fórum nie je o sexe. To, že ty si zaujatý a myslíš si, že o ničom inom diskutovať neviem, je tvoj problém. Toto som nastolila skôr ako morálny problém, čo sa médií týka.
Ja nemám nič proti tomu, že sa propaguje sex. Napísala som len, že kedysi to bolo väčšie tabu a myslím, že tu sa nemáme o čom baviť - je to skrátka realita.
Ak si poriadne prečítaš moje komenty znovu, skôr mi príjde divné alebo nemorálne to, že sa prezentuje SM...to je jedno, aké je pozadie textu, nie každý, alebo - myslím, že môžem povedať málokto - si ho preštuduje. Ako som napísala v @32 :
Na to, že sex predáva, už sme si zvykli, ale neviem, či je úplne v poriadku prezentovať sado maso praktiky, ktoré sú skôr "normálne" a "prirodzené" pre okraj spoločnosti, pokiaľ sa bavíme o sexe... nech mi niekto nehovorí, že sado maso je prirodzené a normálne. Spievať o tom, nech ma chlap mláti a láme mi kosti pri sexe...to je normálne?
Ja neviem, ako podľa teba, ale podľa mňa S&M na rozdiel od sexu nie je prirodzené - je to úchylka.
Na to, že ľudia skladajú texty o sexe, o tom, ako on chce ju, alebo ona jeho a iných veciach, sme si už zvykli. Tiež to bolo možno zo začiatku pre ľudí neprijateľné, ale zvykli sme si. Nikde je síce ešte nejaká tenká neviditeľná hranica (a napríklad, každý ju má niekde inde posunutú), medzi tým, čo sa ešte považuje za spoločensky prijateľné prezentovanie sexu a čo už nie.
Ja osobne si však nemyslím, že prezentovať S&M tak, ako bežný sex je spoločensky a morálne prijateľné...ale je to môj názor a každý má svoj. A práve na to sa v tomto fóre pýtam. Na vaše názory. Ja mám svoj a zaujímajú ma vaše. Toť vsio.
@fleur1301 ...prezentovat sm je asi take normalne ako duhovy pride v bratislave .... cize ...kazdy nech si robi co chce ....lamanie kosti je prehnana vec a je to iba v tom texte ..pochybujem ze dakto dakomu lame kosti pri sm praktikach ....ale urcite sa najde relativne vela ludi (alebo inak ....skupina ludi) ktorych vzrusuje ak jeden je "pan" ktory tresta a ten druhy zase "neposlusny otrok" ...podla mna ak su na tom obaja dohotnutí a nejde o nijake znasilnovanie je to tak isto normalne ako dalsich xy sex. praktik
@strommen2428 Takže sa konečne zhodneme - neuveriteľné Good job
Ale predalen musíme uznať, že aj keď sa dvaja na tom dohodnú, je to už úchylka...to že má niekto potrebu byť "bitý" alebo "ponižovaný" nie je podľa mňa normálne a tiež nechápem toho druhého, ktorého baví svojho partnera/ku brať ako otroka, napr...ale veď keď im to tak chutí...
no no, uz sa nehadajte. uzavrime to tak, ze proste poezia vyuziva silnu zbran v podobe metafory a takto ju treba chapat. ak je tu nejaka pesnicka, ktoru hravaju v radiach a je nepokryte a bez vytacok cela o sukacke, je to tonight (i m fuckin´ you) od enrique iglesiasa
@fleur1301 Prepáč, ale mne ten preklad príde až moc doslovný.. mám z angličtiny už trošku vyššiu úroveň a text som pochopila inak, nie s takým vulgárnym podtónom, tak mne to príde ok v rádiách
@fleur1301 ako daktore pesnicky od britney mam rada ale toto sa jej nepodarilo ináč doteraz som netušila čo to znamena S M že čoho je to stratka takže dik podla mňa ľuďia sa veľmi nad tým textom nezamýšľajú
bavíte ma, ale...sado maso je normálne pre veľa ľudí, nech si spieva o čom chce, súhlasím inak s @antifunebracka , že je to len metafora, čiže...najskôr sa naučte poriadne po anglicky, potom sa naučte vnímať veci do hĺbky a potom si otvárajte hlúpučké ústočká ....inak a pesnička Fingers od P!nk? skús si tú vypočuť
@purenarcissism už niekoľkokrát som sa vyjadrila, že samotný text vyznie sadomasochisticky, ak niekto nepozná pozadie. Ja som si ju neštudovala, a to už som spomínala tiež vyššie. Opakovať sa nemienim.
A to, že nepoznám pozadie pesničky, prečo ju napísala, a že to má byť reakcia na nejaké médiá neznamená, že neviem po anglicky Len že svoj voľný čas venujem iným veciam.
@lenkaska1 ako vidíš, tú sú naňho podaktorí až veľmi veľkí odborníci Asi nemajú lepšie veci na práci
@rheia sorry, z čoho si usúdila že ja mám z angličtiny nižšiu úroveň? Učím sa ju už dobrých 17 rokov. Ty...?
Prelož mi to ty, prosím ťa:
'Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it
Sex in the air, I don't care, I love the smell of it
@fleur1301 : hmm, nedá mi nevyjadriť sa.... nehovorím, že to nevyznie sadomasochisticky a keď už sme pri tom, nejako extra mi nevadí že to dávajú v rádiách- už 8 ročné deti si sťahujú pesničky z hocikade a podľa mňa ani nemusia počúvať pesničky v inom jazyku, stačí si pustiť slovenský rap....
a späť k veci, keď z pesničky vyrežeš jednu slohu, nie je blbé posudzovať podľa refrénu celú pieseň?
@rheia No učiť si sa 17 rokov mohla a nemusí to dokazovať nič nejdem to prekladať celé, ale napr. slovo excite tu vôbec nemusí byť myslené v sexuálnom slovazmysle, ale aj tak musím súhlasiť s ľuďmi tuto vyššie, že 9/10 slovenského národa vôbec nevie, a na druhej strane súhlasím plne a @charis , je to len jedna sloha..
@charis čítala som celý text. A - nehnevaj sa na mňa - pokiaľ som nevedela, čo spomínal @antifunebracka , ževraj to má mať nejaký podtón ako metafora k médiám, tak mi teda celý text vyznel dosť sadomasochisticky...áno, decká ovládajú všetky možné nadávky, o sexe počujú tiež - zo slovenského rapu, ale neviem, či zrovna o S&M :?
Nikde som nenapísala, že pesnička nie je dobrá, ako taká. Náhodou sa mi celkom páči, čo sa týka melódie a tak...len ten text je trošku...cez. Myslíš, že nie?
@rheia moje drahé 16-ročné, anglicky sa učím dlhšie, ako si ty na svete....Ja tu s tebou nepotrebujem "súperiť", či mám lepšiu angličtinu ako ty. Už len z toho kúsku, čo tu píšeš, je mi jasné, že teraz to nemá zmysel, pobavíme sa spolu, keď:
1. - dospeješ
2. - ma budeš poznať osobne
Čo pravdepodobne nehrozí, takže sa nemusíme baviť vôbec Prajem veľa úspechov v štúdiu angličtiny.
Okrem toho, mne osobne sa nezdá byť veľmi profesionálne snažiť sa prekladať si text po slovíčkach a snažiť sa obhajovať ho tým, že slovo excite má viac významov. S tým si chcela zabodovať...?
Pozri sa na tie vety predtým, myslím, že z kontextu musí byť aj tebe jasné, že za bičmi a reťazami asi to excite nebude v inom význame...
@fleur1301 je pravda že asi na to nemôžem mať objektívny názor keďže netuším, ako to vnímajú 11 ročné deti,a le...poviem ti, aj v tom malom meste kde žijem poznám až príliš veľa detí aj mladších ako 13 rokov ktorý majú za sebou to, čo zvykli máva´t za sebou až dospelí a myslím že ich neobišlo ani sado maso....možno v neďalekej minulosti by som tú pesničku považovala za nevhodnú ale v tejto dobre...ani nie
Tak to by si už za tú dobu mohla vedieť význam niektorých slovíčok Ja s tebou nesúperím, len konštatujem a očividne sa ti nepáčia iné názory, ako sú tie tvoje. Neargumentuj dospelosťou, to zvyknú ľudia používať, ak už nemajú čo dodať. Skutočne sa nevieš s niekým rozumne porozprávať bez toho, aby si spomínala vek? S osobným poznaním si to zober aj obrátene- posudzuj moju angličtinu, až keď ma budeš poznať osobne a nebuď si taká istá, že tvoja je lepšia. Btw, po slovíčkach prekladáš ty, excite bol len jedným z príkladov. Nebudem sa s tou hádať, nebude to spieť nikam. Začala by si znovu argumentovať dospelosťou. Soide, končím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
sex vo vzduchu, nevadí mi to, milujem jeho vôňu,
palice a kamene môžu zlomiť moje kosti
ale reťaze a biče ma vzrušujú
A súhlasím s @3
Sticks and stones may break some bones but a .357
gonna blow your damn head off
You take the pen and I'll take the sword, you can write
some shit till I cut your fuckin' head off
------
Echm, toľko k pasívnej agresivite, teraz vážne: SKAP.
Jednak ani v anglicky hovoriacich krajinách prakticky nikomu nedošlo, o čom to je, jednak to nie je ktovieako poburujúce, a jednak máme DO PIČI SLOBODU PREJAVU.
(A Nárazu je celoživotnou bojovníčkou proti cenzúre.)
Ešte ok, keby to bolo o normálnom sexe, ale o sado maso??? WTF?
ked ta to poburuje nepocuvaj radio
problem solved
Hybajte už dakam s týmito premrštenými reakciami
Tak americke deti tomu budu rozumiet, nastane apokalypsa, lebo nikdy v zivote nic o sexe nepoculi este??
Kto to nechce pocuvat, nech nepocuva... (ach)
btw ked moze ist v radiu ta finska prostitutka lambert ci jak sa vola alebo lesba bieber tak preco by nemohla ist zrihana rihana ludia tie popove sracky pocuvaju a budu pocuvat je to ich problem...
kvalitna hudba sa vytratila bohuzial...
Kto ju počúva je morálna nula.
Buď máš čím zareagovať, alebo nemáš.
A je pekným zvykom, že v druhom prípade ľudia reagovať nezvyknú.
@narazuvzdornaa o čo ide tebe? Podľa teba je normálna reakcia typu: SKAP ?! Keď sa trochu ukľudníš, môžeme diskutovať normálne
Stačilo napísať, že si proti cenzúre a tá pesnička je podľa teba v pohode. Nechápem, prečo podaktorí musíte rovno skákať, neviete bez toho vyjadriť svoj názor :/ ?
a "ludia tie popove sracky pocuvaju a budu pocuvat je to ich problem..."
do istej miery ano, ale nie je to skor o tom ze spolocnost ma vychovavat svojich clenov?
Áno, sex je prirodzená vec - a bol, aj keď sme my boli deti, ale nepretriasal sa takto verejne. Bola to intimita.
(toto aj pre @aguri500 )Na to, že sex predáva, už sme si zvykli, ale neviem, či je úplne v poriadku prezentovať sado maso praktiky, ktoré sú skôr "normálne" a "prirodzené" pre okraj spoločnosti, pokiaľ sa bavíme o sexe... nech mi niekto nehovorí, že sado maso je prirodzené a normálne. Spievať o tom, nech ma chlam mláti a láme mi kosti pri sexe...to je normálne?
@fleur1301 s/m je ok ale za dverami spalne, tak isto si myslim, ze by tam mal zostat sex. vobec nie som puritanka, ale mam dost ked cestou do prace na kazdom druhom kroku prsa alebo suloz problem je v otm ze sa stava takym beznym, ze uplne straca svoje caro.
je len na ludoch ci to pocuvaju alebo nie... ja radio nepocuvam akurat mam v aute nastaveny dopravny servis lebo to co radia ponukaju su podla mna len popove sracky...
hranica unosnosti sa bude stale posuvat dalej napr. v 96tom roku museli horkyze slize vypipat v pesnice mastal slovo ´´našťal´´ aby ju mohli pustit v radiu... dnes by to nikto neriesil...
ked uz sme pri tom, potrebujes net k zivotu?
trosku si series do huby, ale znova, ruku na srdce, kto z nas nie
sex uz sa stal natolko bezny ze musi spievat o s/m.. nie je to absurdne?
americanovi tiez keby ste pustili "Zlatokopky" bez klipu ta nebudu mat ani sajnu, o com tam spieva (mozno tak "luis vuitton" by rozumeli)
Ale celkovo taketo radia su dobri vymyvači mozgov.
Neviem odkial máš preklad, ale poviem ti, je napi*u totálne
inak super pesnicka len ta Britney to kazi v tom remixe
@lenkaska1 hej, ten remix s Britney ani mne nesedí - podľa mňa Britney má hlas ako malé decko a preto sa mi už tobôž na ňu nehodí taký text, aj keď, to, že je kurva a tak sa prezentuje, vieme už dávno.
Áno, kvôli textu. Keby to bolo o sexe, ok, toho je dnes všade plno...ale otvorene prezentovať SM ?
@rheia ...áno, lebo ona spieva o srdiečkach a kvetinkách, že? :/ Vystihuje podstatu? Vystihuje.
@antifunebracka ani ja som nevedela, ďakujem.
Ale poviem ti to z môjho pohľadu - ja som napríklad videoklip nevidela už ani nepamätám - na NIČ. Nemám čas na telku, veď vonku je nádherne
Rádio máme pustené celý deň v robote a pravdupovediac, myslím si, že rádio majú ľudia pustené oveľa častejšie, ako hudobné televízie. V aute, v práci, v obchode počuješ rádio....
Myslím, že každá pesnička je v prvom rade o nej samej - o texte, o speve, o hudbe, o rytme... Nie o videoklipe.
Tvoj názor je absolútne zaujatý a od veci:
1. toto fórum NIE JE o sexe. Pýtam sa, či je vhodné, že takéto veci sa púšťajú v rádiách, ak si si nevšimol, ako tých X ľudí, ktorí komentujú nad tebou.
2. Aký je problém s tým, že som tam dala kúsok textu??? Budem písať o texte v pesničke a napíšem "nájdite si v googli"?
3. Ty si dpc pozri fóra od iných užívateľov, ktorí tam rozoberajú anál, squirting, obľúbené polohy, predohru a iné...a potom sa obúvaj do mňa. Všimol si si vôbec, aký malo popis to moje fórum o sexe, na ktoré sa stále odvolávaš?
4. Rada by som vedela, ktoré druhé som založila o sexe, lebo ani medzi mojimi anketami a fórami v mojom profile ho nájsť neviem Ale ty to asi vieš lepšie...
Ak by si náhodou chcel vedieť, napíšem ti moje ankety a fóra po poradí:
-o alkohole - kto má aký rád
-či sú ľudia pôžitkári - čo si doprajú pre seba za zarobené peniažky
-o cestovaní - ako je v septembri v Chorvátsku
-pre ženy - či ich niekedy udral priateľ alebo iný muž
-o birdzi - prečo tu máte nereálny vek a mestá
-tvoje obľúbené, na ktoré sa tak rád odvolávaš, a JEDINÉ fórum o sexe odo mňa
-či si ľudia pamätajú žuvačku v tube (adaptácia na fórum o resanke)
-o jedle - ktoré z pár možností ľudia nejedia
-prieskum, či birdzáci zjedia surové mäso alebo vajcia
Tak už prosím ťa DRŽ HUBU s týmito debilnými poznámkami a láskavo sa navážaj do niekoho iného. Fakt ma to už nebaví...
A ešte raz ťa žiadam - ak máš niečo proti mojim anketám a fóram, tak ich obchádzaj - budem len rada. Pokiaľ sa nevieš vyjadriť inak, ako ma v každom jednom komente urážať, nadávať mi a zhadzovať ma, popritom si ešte aj vymýšľať, tak ich komentovať nemusíš. Čím to je, že momentálne je tu 69 komentov a z toho len tie tvoje dva sú prijebané? Každý sa vyjadruje k téme, len ty si musel - samozrejme z princípu, lebo ma nemáš rád - prísť a nadávať mi? Si úbohý. Uvedom sa a nauč sa používať slovník hodný dospelého človeka, kde každé druhé slovo nebude nadávka a potom môžeme spolu debatovať. Svedčí to o tvojej nevysokej úrovni.
Vlastne mne rádio, MP3ka, alebo dačo podobné stačí...hudba je v prvom rade audio zážitok, nie video Časy keď som doma kaprila a pozerala telku, veľmi často aj MTV alebo VH1 sú dááávno preč
A k tomu textu - predtým, než mi začneš nadávať, si ho láskavo prosím ťa prečítaj a povedz mi, či nie je o SM. Ako si si mohol prečítať aj v @65 od @antifunebracka , celý text JE o SM. Len je to vraj myslené ako metafora k médiám.
O tomto sa dohadovať s nikým nebudem - asi to sleduje viac ako ja a viac o tom vie. Ja som len počula pesničku a čítala text. Ani ma nenapadlo, že za pesničkou je nejaké iné pozadie (vyššie spomenuté médiá), lebo už z toho kúsku textu si myslím, že je jasné, že je to o SM. Ak to použila ako metaforu, ok, ale ja som videoklip nevidela a ani som o nijakom pozadí tej pesničky nečítala. Čiže som o tom nemala ako vedieť. A z tvojho komentu súdim, že si o tom tiež nič nevedel, podobne ako asi každý, kto to tu komentuje, okrem @antifunebracka , tak sa tu nehraj na múdreho - nemáš absolútne právo mi nadávať do píč nadržaných....
Koniec koncov, nerozoberá sa tu, aké má pesnička pozadie - rozoberá sa to, ako vyzneje a čo sa v nej spieva, a či je to vhodné.
Ešte mám na teba jednu prosbu - mohol by si mi hodiť link a číslo komentu, kde som ti napísala, že si kkt? Asi potrebujem osviežiť pamäť.
@strommen2428 Ďakujem, že si začal diskutovať normálne. (úprimne a bez sarkazmu)
Nevieš aké mám iné témy? Práve som ti to napísala. Nie, toto fórum nie je o sexe. To, že ty si zaujatý a myslíš si, že o ničom inom diskutovať neviem, je tvoj problém. Toto som nastolila skôr ako morálny problém, čo sa médií týka.
Ja nemám nič proti tomu, že sa propaguje sex. Napísala som len, že kedysi to bolo väčšie tabu a myslím, že tu sa nemáme o čom baviť - je to skrátka realita.
Ak si poriadne prečítaš moje komenty znovu, skôr mi príjde divné alebo nemorálne to, že sa prezentuje SM...to je jedno, aké je pozadie textu, nie každý, alebo - myslím, že môžem povedať málokto - si ho preštuduje. Ako som napísala v @32 :
Na to, že sex predáva, už sme si zvykli, ale neviem, či je úplne v poriadku prezentovať sado maso praktiky, ktoré sú skôr "normálne" a "prirodzené" pre okraj spoločnosti, pokiaľ sa bavíme o sexe... nech mi niekto nehovorí, že sado maso je prirodzené a normálne. Spievať o tom, nech ma chlap mláti a láme mi kosti pri sexe...to je normálne?
Ja neviem, ako podľa teba, ale podľa mňa S&M na rozdiel od sexu nie je prirodzené - je to úchylka.
Na to, že ľudia skladajú texty o sexe, o tom, ako on chce ju, alebo ona jeho a iných veciach, sme si už zvykli. Tiež to bolo možno zo začiatku pre ľudí neprijateľné, ale zvykli sme si. Nikde je síce ešte nejaká tenká neviditeľná hranica (a napríklad, každý ju má niekde inde posunutú), medzi tým, čo sa ešte považuje za spoločensky prijateľné prezentovanie sexu a čo už nie.
Ja osobne si však nemyslím, že prezentovať S&M tak, ako bežný sex je spoločensky a morálne prijateľné...ale je to môj názor a každý má svoj. A práve na to sa v tomto fóre pýtam. Na vaše názory. Ja mám svoj a zaujímajú ma vaše. Toť vsio.
Ale predalen musíme uznať, že aj keď sa dvaja na tom dohodnú, je to už úchylka...to že má niekto potrebu byť "bitý" alebo "ponižovaný" nie je podľa mňa normálne a tiež nechápem toho druhého, ktorého baví svojho partnera/ku brať ako otroka, napr...ale veď keď im to tak chutí...
Nie je hento zacenzúrované v rádiách ako Tonight I'm loving you?
A to, že nepoznám pozadie pesničky, prečo ju napísala, a že to má byť reakcia na nejaké médiá neznamená, že neviem po anglicky Len že svoj voľný čas venujem iným veciam.
@lenkaska1 ako vidíš, tú sú naňho podaktorí až veľmi veľkí odborníci Asi nemajú lepšie veci na práci
@rheia sorry, z čoho si usúdila že ja mám z angličtiny nižšiu úroveň? Učím sa ju už dobrých 17 rokov. Ty...?
Prelož mi to ty, prosím ťa:
'Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it
Sex in the air, I don't care, I love the smell of it
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me
@lynette
a späť k veci, keď z pesničky vyrežeš jednu slohu, nie je blbé posudzovať podľa refrénu celú pieseň?
Nikde som nenapísala, že pesnička nie je dobrá, ako taká. Náhodou sa mi celkom páči, čo sa týka melódie a tak...len ten text je trošku...cez. Myslíš, že nie?
@rheia moje drahé 16-ročné, anglicky sa učím dlhšie, ako si ty na svete....Ja tu s tebou nepotrebujem "súperiť", či mám lepšiu angličtinu ako ty. Už len z toho kúsku, čo tu píšeš, je mi jasné, že teraz to nemá zmysel, pobavíme sa spolu, keď:
1. - dospeješ
2. - ma budeš poznať osobne
Čo pravdepodobne nehrozí, takže sa nemusíme baviť vôbec Prajem veľa úspechov v štúdiu angličtiny.
Okrem toho, mne osobne sa nezdá byť veľmi profesionálne snažiť sa prekladať si text po slovíčkach a snažiť sa obhajovať ho tým, že slovo excite má viac významov. S tým si chcela zabodovať...?
Pozri sa na tie vety predtým, myslím, že z kontextu musí byť aj tebe jasné, že za bičmi a reťazami asi to excite nebude v inom význame...
Tak to by si už za tú dobu mohla vedieť význam niektorých slovíčok Ja s tebou nesúperím, len konštatujem a očividne sa ti nepáčia iné názory, ako sú tie tvoje. Neargumentuj dospelosťou, to zvyknú ľudia používať, ak už nemajú čo dodať. Skutočne sa nevieš s niekým rozumne porozprávať bez toho, aby si spomínala vek? S osobným poznaním si to zober aj obrátene- posudzuj moju angličtinu, až keď ma budeš poznať osobne a nebuď si taká istá, že tvoja je lepšia. Btw, po slovíčkach prekladáš ty, excite bol len jedným z príkladov. Nebudem sa s tou hádať, nebude to spieť nikam. Začala by si znovu argumentovať dospelosťou. Soide, končím.