Vo všeobecnosti inklinujem k tomu, že mi takéto niečo nie je sympatické, ale to záleží aj od situácie. Aj keď otázka navnaďuje, aby sme to brali negatívne, niekedy to môže byť aj neutrálne a vôbec nie vychvaľovanie sa. A napríklad v motivačnom liste sa vyslovene musíš vychváliť
Tak ked sa niekto chvali na facebooku ze zmaturoval na same jednotky a vkuse ma taketo statusy tak myslim ze to uz neni moc v poriadku... Este jeden status dobre ale za kazdym?
Zalezi ako a preco to robis... ak to robis nejak nasilu ze proste kazdemu tlacis kaleraby aky si skvely, co si dokazal, co robis atd atd... a tvoj ciel je vyvysovat sa nad ostatnych tak to samozrejme vhodne nieje a nieje to vobec pekne
Myslim vsak, ze su aj situacie kedy sa to da. Ked sa napriklad snazis zaposobit na zamestnavatela, ked sa snazis obhajit trebars pred nejakym tupym haterom alebo ked chces mozno niekomu v danom obore pomoct, ci proste len tak nakopnut/motivovat ako tu uz bolo spomenute. Tu vsak myslim ze zakladom je robit to s ohladom na toho druheho cloveka, nie s ohladom na svoje ego. Ten clovek to totiz vsetko vyciti a podla toho si ta zaskutulkuje bud ako namysleneho chvalenkara alebo cloveka ktory realne nieco dosiahol a robi to s ohladom na neho- chce mu pomoct/nakopnut ci nieco podobne...
niekedy som si myslel, ze je to hlupe, ale dnes si myslim, ze PRAVDIVA chvala nie je vobec samochvala, ale len ocenenie svojich schopnosti...predsa ak som najlepsi v triede, mam cerveny diplom, pracu, kde zarabam tazke love, tak ak je to pravda, preco by som to len nekonstatoval ako prosty fakt?...horsie je, ak niekto maka za pasom, zije u rodicov, ale furt si musi kupit vytuningivane faro, kazdy mesiac novy outfit a mat najnovsi iphone, ipad, ipod a este to roztubovat na fb a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ono záleží od toho, čím sa ten človek chváli (či sa vlastne je čím a akým spôsobom.
Myslim vsak, ze su aj situacie kedy sa to da. Ked sa napriklad snazis zaposobit na zamestnavatela, ked sa snazis obhajit trebars pred nejakym tupym haterom alebo ked chces mozno niekomu v danom obore pomoct, ci proste len tak nakopnut/motivovat ako tu uz bolo spomenute. Tu vsak myslim ze zakladom je robit to s ohladom na toho druheho cloveka, nie s ohladom na svoje ego. Ten clovek to totiz vsetko vyciti a podla toho si ta zaskutulkuje bud ako namysleneho chvalenkara alebo cloveka ktory realne nieco dosiahol a robi to s ohladom na neho- chce mu pomoct/nakopnut ci nieco podobne...