človek sa vyvinul v inteligentného tvora schopného používať nástroje a organizovať sa do spoločnosti preto, že bol (a je) príliš slabý na akýkoľvek iný druh prežitia. dinosaury sú schopné prežiť čisto hrubou silou, takže by sa vyvíjali týmto smerom, nie k humanoidnosti
Dokazal sa vztycit na zadne , bol to bylinozravec (cize silou neprezival) a predne mensie koncatiny dokazal pouzit na naberanie potravy (chapave ruky).
Pre tvoje pekne ocka som si dal namahu nieco vyhladat.
Ale podotykam, ze paleontologia nie je mojim konickom a tato diskusia bola zalozena len tak na zamyslenie, pricom nepopieram argumenty pre ani proti.
Takze nemam co dokazovat, kedze si nic nemyslim.
Podla mna lepsie, ako zalozit nieco o dlzke penisu.
Neviem, ale podla mna zakladne predpoklady pre vznik humanoida tam boli.
A predchodca cloveka musel nejak prezit , nez sa mu vyvinul rozum. Nasa kostrc je pozostatok chvosta. Nechty mohli byt kludne pazury .... teraz len tak strielam.
riadna blbosť. Potom by sa aj krokodíly a jašterice mali vyvinúť, ale to sa nestalo, pretože to nepotrebovali. Sú efektívne tak ako sú ''
=======================>
Myslim si, ze dinosauri nemali chapave ruky, daj priklad nejakeho ak poznas. Preco sa potom krokodily a jasterice nevyvinuli ? Preziju aj v sucasnom stave a preto je dalsi vyvin nepodmieneny.
Nie nemohli...jastery maju moc lebku na mozog nie? alebo..proste cicavce boli vzdy najmudrejsie ale velmi by ma zaujimala ako sa vytvorili s prvych suchozemskych zivocichov(vo boly obojzyvelniky/plazy) cicavce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale to by asi boli múdre ako tigre alebo psy, či?
Povieš mi láskavo meno toho dinosaura?
riadna blbosť. Potom by sa aj krokodíly a jašterice mali vyvinúť, ale to sa nestalo, pretože to nepotrebovali. Sú efektívne tak ako sú
» sk.wikipedia.org/wiki/Hadrosauru...
Dokazal sa vztycit na zadne , bol to bylinozravec (cize silou neprezival) a predne mensie koncatiny dokazal pouzit na naberanie potravy (chapave ruky).
Pre tvoje pekne ocka som si dal namahu nieco vyhladat.
Ale podotykam, ze paleontologia nie je mojim konickom a tato diskusia bola zalozena len tak na zamyslenie, pricom nepopieram argumenty pre ani proti.
Takze nemam co dokazovat, kedze si nic nemyslim.
Podla mna lepsie, ako zalozit nieco o dlzke penisu.
A predchodca cloveka musel nejak prezit , nez sa mu vyvinul rozum. Nasa kostrc je pozostatok chvosta. Nechty mohli byt kludne pazury .... teraz len tak strielam.
Jan Dravec Hluzar
'' heh....Chápavé ruky
Povieš mi láskavo meno toho dinosaura?
riadna blbosť. Potom by sa aj krokodíly a jašterice mali vyvinúť, ale to sa nestalo, pretože to nepotrebovali. Sú efektívne tak ako sú ''
=======================>
Myslim si, ze dinosauri nemali chapave ruky, daj priklad nejakeho ak poznas. Preco sa potom krokodily a jasterice nevyvinuli ? Preziju aj v sucasnom stave a preto je dalsi vyvin nepodmieneny.