lebo je rozdiel ked ta myslienka dava niekomu sebavedomie trebars na kontakt s ludmi a take zdrave sebavedomie clovek je spokojny veselsi uvolnenejsi posobi prijemne ano to moze byt
ale ked si niekto mysli napriklad ze je nadherny aj s 40 kilami nadvahy narvatych v minikratuckych nohaviciach lebo si mysli ze je nadherny a moze si to dovolit tam uz ani boh nepomoze
Poznám zopár ľudí, ktorým sa to podarilo ... ale upozorňujem, tým, že o seba dbali a mali jemné spôsoby a tak ... nie tým že boli nafúkaní a len sa krásne tvárili ...
Keď to ide len od zdvihnutej hlavy a nafúkaného pohľadu, je to ešte horšie, ako keby nerobili nič !
myšlienka pozitívneho a negatívneho myslenia funguje pri všetkom.
Si pozitívne naladený? aj v tej najhoršej situácíí si tvoje podvedomie všimne len tie dobré veci čo k tebe prichádzajú a tým pádom máš pocit, že je všetko super. a to isté platí aj naopak ... rád by som bol pozitívne naladený, môj realistický pohľad na všetko ma občas ničí.
Keď si prídeš sám sebe pekný tak prídeš krajší aj ostatným..proste zdravé sebavedomie...a inak..v dnešnej dobe je všetko o peniazoch..lebo krása stojí nemalé peniaze..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
lebo je rozdiel ked ta myslienka dava niekomu sebavedomie trebars na kontakt s ludmi a take zdrave sebavedomie clovek je spokojny veselsi uvolnenejsi posobi prijemne ano to moze byt
ale ked si niekto mysli napriklad ze je nadherny aj s 40 kilami nadvahy narvatych v minikratuckych nohaviciach lebo si mysli ze je nadherny a moze si to dovolit tam uz ani boh nepomoze
Ta teoria ktoru pises je PRAVDIVA, ale uplne inak myslena.....
Ak je clovek naladeny pozitivne, tak vidi len tych prvych 20.
Ak je clovek naladeny negativne, tak vidi tych druhych 20.......
Sebavedomim k sebe lakas ludi, ktorim sa pacis. Zakomplexovanostou ich zase odhanas.
O tom to je.
Poznám zopár ľudí, ktorým sa to podarilo ... ale upozorňujem, tým, že o seba dbali a mali jemné spôsoby a tak ... nie tým že boli nafúkaní a len sa krásne tvárili ...
Keď to ide len od zdvihnutej hlavy a nafúkaného pohľadu, je to ešte horšie, ako keby nerobili nič !
Ale skusim to.
Vy ste magnet na ludi, ktori premyslaju podobne ako vy. Vidite svoj vlastny svet tvoreny tym, co ste vy sami.
A..... generalizujete (zovseobecnujete) a nazdavate sa, ze taky isty, ako prostredie okolo vas je cely svet a kazdy clovek je rovnaky.
Toto je podvedomi proces mozete o nom vediet , ale nemusite......
----------------------------------------------------------------------------------------------
Zmenite pristup k zivotu a zivot sa zmeni sam od seba......
myšlienka pozitívneho a negatívneho myslenia funguje pri všetkom.
Si pozitívne naladený? aj v tej najhoršej situácíí si tvoje podvedomie všimne len tie dobré veci čo k tebe prichádzajú a tým pádom máš pocit, že je všetko super. a to isté platí aj naopak ... rád by som bol pozitívne naladený, môj realistický pohľad na všetko ma občas ničí.
ináč bez penez si nikto, z pekných rečičiek nevyžiješ.....
je to tak a môžte mi začať nadávať........filip