Vobec to tak neni. Ja som satanista a pocuvam hip-hop. Kludne mozes pocuvat metal a nebyt satanistka. Ked pocuvas sladaky tak si co??? Je to nezmyselne delenie ...
nie vsetci, ale je dost takych co sa na satanistov hraju pri pocuvani metalu a este sa za to aj pochvalia, pricom sami nevedia o com to je. to je ubohe nech ide o hociaky zaner/styl a vacsinou to robia jebnute deti
no jo napr. ja satana neuznawam ale metal cuwam a nemienim s tym prestat lebo niektore skupiny maju proste dobru hudbu a o tu mi ide nie o to co si ludia o metale myslia...len som necela uverit ze ked sa obliekam tak ako sa obliekam si ludia namyslaju ze som satanistka.....mpf
podla mna je to kazdeho vec co sa komu paci nech si pocuva co chce ale ked sa prehnane tak spravaju podla toho nosia furt cerne a kostri tak to moc nemusim
blbost.....a to riadna....priatel pocuva metal, ja obcas pocuvam metala a nik z nas neni satanista...a hlavne existuje strasne vela druhov metalu....aj heavy metal..co je skoro ako rock...take jemne...
myslite si ze ludia ktory pocuwaju metal su satanisti? uz ta otazka je chujova....boze takuto vec moze povedat jedine clovek ktory sa tejto hudbe resp. tomuto stylu vobec nerozumie a preto by mal byt ticho...
Tak to je úplne choré povedať, že zato že počúvam metal som satanista. To sú predsudky zakomplexovaných ľudí čo sa hrubý kokot rozumia do tohto žánru. Počúvam napríklad skupinu Venom ktorá má síce satanistické texty, ale zato fajnú hudbu a je to proste stará škola a táto kapela má obrovský prínos na metalovej scéne a podľa na ňu sa odvolávalo obrovské množstvo kapiela (napr. aj Metallica) no a mal by som byť preto satanista? Podľa mňa je to vo veľa prípadoch len póza a obyčajná zábava. Jasné, že ani takí Cannibal Corpse nemôžu svoje texty o vnútornostiach vytrhnutých z materinskej piči myslieť úplne vážne
Mala som kamaratku ktora pocuvala iba hiphop rap a podobne sracky a vravela o sebe ze je satanistka podla mna je uplne jedno co pocuvas,ale metlaci su zvecsa haluzaci co poznam ale satanistu asi ziadneho
prečo by mali byť tí, čo počúvajú metal a chodia v čiernom satanisti...to je úplná blbosť...satanistické setky...maylsís ze su tam vsetci metalisti? to ťažko
nie su ,ale snažia sa o to aby tak posobili ,preto ich považujem za trapkov ako všetkych hiphoperov ,punkačov a ine decke skupinky ktore chcu vypadať ako ich idoli z telky
to vobec nieje tak,,a,,niekde som citala,ze mladi ludia,ktori dosahuju najlepsie vysledky v skole su prave ti,ktori pocuvaju metal...metal ppocuvaju inteligentni ludia.. D hm,,az na nejake vynimky..
NIE samozrejme ze nie!!!! ved metal s tym somotny nijako nesuvisy to oba niektore kapely......a poznam aj taych satanistou co pocuvaju pop...pretoze viera nema nic spolocne s tym co sa cloveku paci a aku hudbu pocuva!
@48 nemesisi93 no chlapče ty to máš tiež dobre dopletené keby tu niekto chcel vedet čo je satanizmus prosím TS ... p.s ja som neni satanista len rozumný človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
potom mi povedala že som bosorka a ja neviem čo ešte ..no komické "fakty".som sa na tom zasmiala
nemusi kazdy metalista byt automaticky satanista..ani fetak....
ja tiez mozem na kazdu socku co si zabije cierny opasok povedat ze je satanista...sice ja hovorim nieco ine ....
ale sak...dobre..pre mna teraz akoze je kazdy hiphoper automaticky sfetovany kkt...
aj ja pocuvam black metal a od satanizmu mam veeelmi daleko!
len niektorí ludia si hned automaticky myslia,že sú..ach jo..
prestan klamať birdzákov
všetci tu už vedia pravdu o mne
neser diabla
a sme doma
Btw Sheena hovoril som ti nefajci to, potom vidis haluze
ja pocuvam hip hop
bože ale vyznávať satana, preboha?
piču sú satanisti ja som ateista
Je to len presvedcenie. Ano, pocuvam metal a nemozem popriet ze som satanista so sklonmi k budhizmu a odporca cirkvi.
Ako spominal myslim tenario, pocuva hip hop a tiez je satanista.
satanizmus chape ten, co si satanovu bibliu precital.
Určite takmer každý pozná slovenskú kapelu "Zoči voči" s kamaratom sme ich analizovali a došli k názoru že svojím spôsobom je aj to metal
alebo kapela "Ine Kafe" niektore pesncky maju rockove niektore menej niektore viac
A ANI O JEDNÝCH NEVIEM ZE BY BOLI SATANISTI