väčšina. to je normálne psychologicky dokázané, že si vytvárajú cez internet umelú a nereálnu identitu. predovšetkým keď vystupujú anonymne pod nejakým nickom
keby v 3. moznosti nebola chyba dal by som asi tu, takto sa priklanam k 4ke... ako poznamenal etelnair, internetovych ganstrov pozna snad kazdy ale osobne si myslim, ze normalni ludia ( bez komplexov menejcennosti ) sa spravaju rovnako...
no ja osobne asi takto pôsobím pre cudzích viac komunikatívne, či obšírnejšo-komunikatívne v realite toho veľa nakecám len pri ľuďoch, ktorí majú moju plnú dôveru. takže ako kedy, alebo len niektorí..
Ja osobne si málokedy píšem s niekým koho v reálnom živote nepoznám, fakt len výnimočne. Takže veľa možností na pretvarovanie sa nemám, ale myslím, že som aj pri tých pár ľuďoch taká, ako normálne
Ale to, či to robia ostatní je diskutabilné. Určite sú aj takí, ktorí to robia vždy a s radosťou, ale aj takí, ktorí sú maximálne úprimní...
urcite hej.... ako poznam to sam na sebe.... nie je to pretvárka ale sa mi zdá ze ked som na internete a nevidím toho človeka osobne tak som niekedy aj viac otvorenejší...
skôr mam vačšiu odvahu povedať nejaké veci danej osobe cez chat ako pri fyzickom kontakte....
a nietorí ľudia sa dosť hanbia za svoje skutky na verejnosti... preto preživajú tak ako chcú v "anonymite" a je im možno lepšie
myslene akoze sa hraju na niekoho ineho? ..lebo vseobecne pisomny prejav je vzdy iny a jednoduchsi, mozes si lepsie premysliet co napises, takze potom vzdy je to ine ako v skutocnosti, bez diskusie...
proste existuje určitá skupina ľudí, ktorá má tendencie si honiť ego na nete, ale ja pevne dúfam, že je to minimum...to, že ich je najviac počuť je len preto, že nemajú žiaden život, okrem toho netového...nooo
Myslim, ze vsetci nie. Skor ide o to, ako si to druha strana vsetko vysvetluje. Ja sa, myslim, snazim spravat velmi rovnako, ci pisem, alebo hovorim, alebo konam.. Lenze velkym pramenom nedorozumeni v komunikacii pisomnej NIE JE internet, ale to, ze nepocut intonaciu. Mozem nieco napisat normalne, druhy si to vysvetli s ironickym podtonom a uz je galiba na svete. A tak podobne.
radsej upresnim- zaleziii od okolnostii a situacie. lebo zalezi na viacerich veciach. napr. nalade, denej dobe(inak napisete rano, a inak vecer ked ste unaveny) a dalsich veciach.
@tommyhot drzI áno? a ty chceš ešte naprogramovat automatickú opravu gramatiku samozrejme za velké many. Záujimavé, ako si niektorí ľudia veria a ani nemaju prečo
nielen na nete..ako tam si viac ludia dovolia..milujem ked neikto pinda cez net a v skutocnosti je len taky mamlilnky a ani nemukne ale toto plati aj o skutoncoom zivote jedny su v skole ticho a inak sa mi papulka nezatvori iba ked spia a iny zasa vsade ticho a len v skole pindaju abo cze net kazdy sme nejaky
ono sa dá celkom odhadnúť inteligencia a vlastnosti človeka pozorovaním keď si s ním píšeš ... napr. keď ti niekto píše "hh" "jj" "no?" ..tak ti bude asi jasné, že to asi ultrakomunikatívny typ nebude ..atď.
@Sexisasa a coze? Vypadol ti oblubeny superstarista a ty to psychicky nezvladas?
Snad sa mozem pomylit v jednom i/y za spravu.. Ale inak som rad, ze mam fanusikov. Dufam, ze chodis sliedit aj na moj blog a forum? Mohla by si mi aj sem tam kliknut na reklamu
tak na svoju obhajobu musím povedať, že som v skutočnosti úplne rovnaká... tiež si všetko okomentujem, vysvetľujem ak mám náladu akurát, že na internete sa nedajú robiť ksichty a horlivo rozhadzovať rukami
Btw pripominas mi sudruha fica. "Oni kradli, preco by sme nemohli kradnut aj my". Ja sa predvadzam, musis sa aj ty? Tym automaticky klesas na moju uroven, ktoru tak odusevnene odmietas. Si uplne na smiech. Tot moj posledny komentar k tebe..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
Ale určite hej...
Som toho sama príkladom.
Ale to, či to robia ostatní je diskutabilné. Určite sú aj takí, ktorí to robia vždy a s radosťou, ale aj takí, ktorí sú maximálne úprimní...
pretvárka je nanič
skôr mam vačšiu odvahu povedať nejaké veci danej osobe cez chat ako pri fyzickom kontakte....
a nietorí ľudia sa dosť hanbia za svoje skutky na verejnosti... preto preživajú tak ako chcú v "anonymite" a je im možno lepšie
A nie, nemasturbujem zase nad tebou, len si čítam teraz staršie "diskusie" a keď som videla tú ponuku, čo si dal tomasovi skoro som umrela smiechom
Lebo ty sám robíš prvácke chyby (toto nebola prvá, len doteraz som ťa neopravovala, keďže som si nemyslela, že si taky sebavedomy aj v tejto oblasti).
Snad sa mozem pomylit v jednom i/y za spravu.. Ale inak som rad, ze mam fanusikov. Dufam, ze chodis sliedit aj na moj blog a forum? Mohla by si mi aj sem tam kliknut na reklamu
Keby tam nemáš tak mŕtvo, aj by som sa tam možno regla a mohli by sme sa hádať aj tam
Len nikto ti tam nechodí tak nevidím v tom zmysel
mam pocit, ze sa to vola jesitnost, ked si za kazdu cenu potrebujes dokazovat aka si naj teraz si sa predviedla v plnej "krase".
Ešte som nevidela od teba normálny skromný príspevok.
Btw pripominas mi sudruha fica. "Oni kradli, preco by sme nemohli kradnut aj my". Ja sa predvadzam, musis sa aj ty? Tym automaticky klesas na moju uroven, ktoru tak odusevnene odmietas. Si uplne na smiech. Tot moj posledny komentar k tebe..