@777janka777 myslím si, že keď si človek vyberie odbor, ktorý ho zaujíma a je v ňom dobrý, tak si ten voľný čas nájde... pretože niečo, čo máš rada sa naučíš určite rýchlejšie, ako veci, ktoré ťa absolútne nezaujímajú.. a keď sa to dokážeš včas naučiť, tak si určite nájdeš aj ten voľný čas...
Myslím, že nie je, aspoň čo som počula od kamarátky, čo na takej škole študuje.
Je to škola pre človeka, ktorý je ochotný obetovať jej - a následne aj kariére - všetko (alebo aspoň veľkú väčšinu). Ak sa chceš venovať svojim koníčkom, rozmysli si to, aby si to neľutovala. Treba si určiť priority i to, aké je silné tvoje presvedčenie, čo ťa k štúdiu na takej škole motivuje.
Na Slovenskych skolach ? Tam ani nemusis chodit... Najdi si na nete je stranka kde ponukaju vypracovanie seminariek a pod. A s profesormi sa da tiez dohodnut ked mas velky problem s predmetom Moja skusenost je 2-3dni tyzdenne po cca 6hodin. Zalezo od pristupu...
moja sestra chodi na farmaciu a ma volny cas, podla mna je farmacia bohata na volny cas a studuju ju v poslednom case len lenivci a flakaci, len preto, ze zistili, ze sa s tou skolou da vela zarobit
@777janka777 akoze nie vela, lebo moja sestra slape na same acka a na stipendium a ona, ked sa neuci, tak sa nudi, ale ma ho... no, poznam aj jej spoluziacky, ktore sa ucia priemerne a maju ho dost, zavisi od pristupu, ale myslim, ze to na kazdej VS... a myslim, ze farmacia je omnoho lahsia ako medicina, z farmacie ta tak lahko nevykopnu, pisem to na zaklade toho, co vidim...
prve rok/y ani nie, kym si zvynes na to ako,kedy a co sa ucit, potom uz vies ako si mentalne na tom a vies kedy sa mozes flakat a kedy musis zabrat, teda ak po nejakom case nemas free time tak nieco robis asi zle alebo musis s tou skolou bojovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Je to škola pre človeka, ktorý je ochotný obetovať jej - a následne aj kariére - všetko (alebo aspoň veľkú väčšinu). Ak sa chceš venovať svojim koníčkom, rozmysli si to, aby si to neľutovala. Treba si určiť priority i to, aké je silné tvoje presvedčenie, čo ťa k štúdiu na takej škole motivuje.