anoo..urcite to je pravda..ludia su potom ovela odvaznejsi...ked nie su opity tak by chceli nieco urobit, no neodvazia sa... aa..v opilosti sa zabrany stracaju.. aa..kazdy je odvaznyy...aa..sak poznate
dal som nie, lebo to zalezi na vela veciax. vetsinou opiti clovek jedna len impulzivne na zaklade podnetou a situacie v tej xvili. a u dievcat ze ked su spite tak skor daju ( skoro vzdy ) a za treizva ani zanic tak newm newm ako vravim, to zalezi na vela veciax.
njn..opity clovek vobec nema zabrany, ked ho nieco napadne, tak ani nad tym nerozmysla a jednoducho to povie.. ale zase tiez sa lahko aj hra pretvarka v opitom stave.. zalezi od toho, ze ked clovek ide nieco povedat, ci by aj za normalnych okolnosti hovoril pravdu alebo nie.. a neznasam vyhovorky typu "ale ja som bol opityy" etc. to co spravi clovek za takeho stavu, by spravil aj normalne, keby mal odvahu, takze nie je sa na co vyhovarat.. xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Volame to ozranske tajomstva, a potom za triezva sme nuteni prisahou mlcanlivosti