Myslíte si že plati príslovie : Stareho psa novým kuskom nenaučíš??
Ja mam chalan ktory ked bol mladši bol sukničkar mal blbu povahu, bol nezbedný... teraz ma 22 rokov a chodim s nim už rok a podla mna sa uplne zmenil.... počúva ma vie ma pochopiť, nieje mu jedno ako sa citim ekd ma nieco trapi pomaha mi a tak ked prid
@strikinelka lol jakoze 22 rocny clovek je stary? len vyrastol z puberty to je vsetko.
To prislovie sa vztahuje na 30-40 a viac rocnych ludi ktori uz maju nieco odzite a maju svoj zauzivany zivot, ktori su ochotni len tazko menit. A hej podla mna to plati ako na psa, tak aj na cloveka.
V tom prísloví sa nehovorí o zmene, ale o naučení nových vecí. Pretože v mladosti je mozog najviac učeniaschopný, v starobe je už ťažké naučiť sa niečo nové, nie je už taký "pružný". Takže áno, toto príslovie platí (ale neuviedla si správny príklad)
@tommyhot vies ale jedna baba ktora mojeho poznala od strednej vtedy ked bol taky tak neveri ze by sa dokazal zmenit a stale na neho hovori skarede veci....ze mna podjebava stale ze mi klame a tak a pri tem sme spolu skoro furt...nema ani sancu....a proste mam na to dokazy ze nie..len jej to nejde vysvetlit.-.
myslím si, že to príslovie je blbosť, je to len výhovorka pre tých, čo sa nechcú nič nové naučiť.
V každom veku sa dá niečo nové naučiť, moja starká sa po 65-ke naučila ovládať mobil a písať sms-ky.
A to príslovie neplatí ani pri iných veciach. ľudia môžu zmeniť svoje správanie a naučiť sa novému, ale čím sú starší, tým je to ťažšie kvôli zvyku. Ak však majú silnú vôľu, zmenia a naučia sa inému
som presne taka ako tvoj priatel...a vravim ti ze to z neho nikdy nevyjde...vzdy to bude v nom..ale musis byt uplne eso pre neho ked sa vzda takeho zivota co viedol pred tebou .... pokracuj v tom ..prajem vela stastia obom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
To prislovie sa vztahuje na 30-40 a viac rocnych ludi ktori uz maju nieco odzite a maju svoj zauzivany zivot, ktori su ochotni len tazko menit. A hej podla mna to plati ako na psa, tak aj na cloveka.
V každom veku sa dá niečo nové naučiť, moja starká sa po 65-ke naučila ovládať mobil a písať sms-ky.
A to príslovie neplatí ani pri iných veciach. ľudia môžu zmeniť svoje správanie a naučiť sa novému, ale čím sú starší, tým je to ťažšie kvôli zvyku. Ak však majú silnú vôľu, zmenia a naučia sa inému