čo je na nom trápne? že je slávny? Podla mna je to jeden z mala ludí ktorým sláva nestúpla do hlavy. Zarába si ako mu to ide najlepšie a neviem prečo by mal byť kvoli tomu trápny
@mm47 už som ti minule vysvetlovala, že EDWARD nie je vymyslený!!!!!! mám dôkaz!!! v sobotu som sa za neho vydala!!! a na svadbe bola aj @Adka0416 a @Adka0416 aj ja dúfam že bude viac nie ako áno a to kvôli Oliverovi-VOLOVI nekomentujem
Nechápem prečo ho riešite.Ako može niekto hovoriť na neznámeho človeka že je trápny ? A zakladať o tom diskusiu ? Ved ho poznáte nanajvýš iba tak z bulvárnych somarín kde nie je ani % pravdy...! A k otázke-nie nie je trápny...prečo by aj mal ? Je fajn herec a čosi dokázal...
Neviem prečo tu dávate takéto somariny.. vám by sa páčilo, kebyže vás označia v príspevku a opýtajú sa každého či ste trápny?.. nechaj si tvoj názor, ale neber si ho do úst, ked poriadne ani nevieš kto to je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Edward je realny , je ich plna rit ale upir Edward je FAKE
Neboj sa, ono ťa táto mánia o chvíľu prejde.