vraj v ten deň je dajaká významná udalosť vo vesmíre, neviem čo presne lebo som zabudol... dávali to v jednom dokumente. čiže áno, udeje sa významná astrologická udalosť
Áno stane. Polovica ľudí dostane infarkt. Tá polovica, ktorá pomíňa všetky úspory, aby stihli zažiť všetko pred koncom sveta, ktorý, ako zistia, nebude.
Vcera som to tu siahodlho pisal do jednej spravy, co sa mi uz teda nechce, tym padom napisem len, ze najhorsia vec, ktora sa moze 21.12.2012 stat je ta, ze mi na zachode dojde toaletak.
V Májskom kalendáre začne nový cyklus, podľa mňa príde mimozemská loď a začne inváziu na našu planétu, alebo vybuchnú naraz všetky sopky skapeme na znečistenie atmosféry a určite je to všetko presne načasované na ten dátum ... prosím nepite toľko pred zakladaním témy vo fóre
v ten dátum sa pravdepodobne nestane nič závažné.. .. ale závažné veci sa dejú už teraz a bude to pokračovať.. .. môžem vás odkázať na moju úvahu » www.birdz.sk/webka/ner1xess/... pravdepodobne to je k danej téme
nie, nejak sa mi nechce veriť, že prevratná zmena sa udeje zo dňa na deň teda, okrem tej spomínanej ufónskej lode a tak. takže budem oslavovať tretie výročie a tešiť sa na ďalšie roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale pre obyčajných ľudí sa nič nestane
..kvak..
pravdepodobne to je k danej téme