raz som niekede citala pekne rozpisane kolko stoji vydat knihy a ak nie si samovrah nesvojpravny alebo rotschildovo decko tak to zadarmo rozdavat nebudes
btw. otazka je co chapes pod slovom oplati. Financne sa to neoplati jak pre teba a ani pre vydavatela. Ale zrejme ta niekto vyda ak budes fakt dobry a vidia v tom min. aspon navratnost. Ak ta bavi pisat tak skusaj, alebo si to vydaj sam. Niekedy je luto, ze to je iba v sufliku a raz to mozno aj dakto oceni
ak myslis akoze...zarobit na tom,... tak urcite nie... ale poznam takych, ktori vydali par vytlackov, predali a uspokojili svoje vnutro ze maju par stalych fandov.. a to urobim ajaj... ale ze by to bol biznis no neviem
Sledujem knižky, ktoré sa vydávajú na Slovensku v sekcii poézia, ale väčšinou sú to braky, ktoré sú vydané len preto, lebo autor nemá talent, ale má peniaze.
Dal som vytlačiť zbierku a distribouval do siete Valko. Všetko za vlastné. Na zbierke nie je moje meno, ale tel. číslo. Ani za 7 rokov mi nikto nevolal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A tiež podľa toho, akých básní.
Sledujem knižky, ktoré sa vydávajú na Slovensku v sekcii poézia, ale väčšinou sú to braky, ktoré sú vydané len preto, lebo autor nemá talent, ale má peniaze.