Ak sa chceš báť a plakať v kúte od zúfalstva, ľudstvo má podstatne širší a konkrétnejší diapazón otrasností, diablove zvuky z podzemia sú proti tomu šuvix.
@stodvacinkar ved boze napisala som nieco zle? nije .. ved kao na videu pocula.. ..nie nechcem pplakat abat sa od zufalstva len som chcela vediet co si ostatni o tom myslia boze..
never takým blbostiam, teraz ľudia budú strašiť až kým neprejde 21 december , niektorí sa v tom vyžívajú , chcú spustiť hystériu ako ked mal byť koniec sveta v roku 2000
@ragdoll no ved ako ja som neverila nicomu ziadnemu koncu sveta ..uzma to preslo a zas mi segra ukazalaa toto no a sami to zda take divne joj a hnusne..:/...hej to viem ze uz sme tu nemali byt v roku 2000
"Long before mankind existed, the Old Ones trod upon the Earth. They worshiped the Elder Gods and served them as slaves, but in time, the Old Ones gained the knowledge of dark magic and dared to use their sinister powers against their masters. The wrath of the Elder Gods was merciless and terrible, and those who rebelled against them were banished to distant dimensions and imprisoned deep within the darkest recesses of the Earth. In deathless sleep, the Old Ones dream and lie in wait for the time when they shall rise again, for when the stars come right, they shall awaken from their aeon-old slumber. Then shall they return to hold dominion over our world once more, bringing woe and destruction unto mankind."
presne to sedí. Nox Arcana relatívne trafili aj backgroundové zvuky songov
však to bolo v rusku tam už batoľa vyslope liter tvrdeho za deň dobreže nie, tak sa nečudujte, že čo to stihne spraviť s tymi 40, 50ročnými chujmi čo tam o tom kecajú.. podla mna aj najali niekoho za jednu flašu aby im tam vrieskal pod vodou do nejakeho mikrofonu
už viem, amíci skúšajú nové stíhačky! to bude ono...ale ináč ja si myslím že by som zvládla také video spraviť v pohode nejake psycho zvuky do toho a hotovo alebo tú susedovu pílu.
@ragdoll tak ako tych 10 mint to video nejdem pocuvat ved ale viesco D vsetky tie zvuky si take podobne ze ze nechapem jak to spravili a ze preco mňa a vsetkych zas opinkavaju! D
Jej, bohovi sa podarilo naprogramovať novú kravinu na strašenie jeho Simíkov a Simíci to zožrali aj s navijákom - ten chlap vo mne neprestáva vyvolávať obdiv. Stojím si za tým, že má zmysel pre humor a dokonca obľubuje morbiditu.
@horsiq@horsiq ved hej pravda.. ale ja bysom taky nezrobila.. a toje nepodstatne teraz mi uz ide o to ze su riadne sprosti teda ti ludia.. co robia tie videa.. a potom daktori tomu veria.. aja jedna z nich taka naivna.. :/
@ragdoll : tento to uz fakt prehnaal normalne zisitm cotoje za rapera lebo n vlastne ovladne svet.. rovno celu pesnicku mal pridat
myslim ze je to pravda aj u nas bolo v noci par dni dozadu pocut taketo podobne zvuky , ale ci to len nekde v dialke neco robia alebo odpustaju plyn za dedinou (na uzemi nasej dediny su najvacsie zasobiska ropy a plynu ci coho v EU proste nwm , tak ci tak je mi to jedno
Nijako mi tieto videa nezmenili zivot. Nezaujimaju ma. Vobec ma netrapi co tam je pocut. Zajtra rano aj tak vstavam do skoly. A o rok uz o tych videach ani nikto nebude vediet, lebo sa na to len rychlo zabudne ako na vsetky podobne vyjavy z minulosti...
hovada tupe ... ze tektonicke dosky ... to co ste robili na geografii .. hlavna vec ze kazdy druhy kokot tu gymnazista (adresovane tym co v tom vidia tektonicke dosky - aby nedoslo k zbytocnym nedorozumeniam) ... jasne ze fake
prečo by to bol výmysel ak sa to deje na nejednom kontinente sveta ? aj ja sama som počula v noci pred pár týždňami okolo 11tej niečo takéhoto , najprv som si myslela že to je lietadlo , lenže to by ten zvuk postupne zmizol. A predvčerom to počuli aj môj tato ráno ako išiel do práce a známa čo býva pár km od nás.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Ak sa chceš báť a plakať v kúte od zúfalstva, ľudstvo má podstatne širší a konkrétnejší diapazón otrasností, diablove zvuky z podzemia sú proti tomu šuvix.
www.youtube.com/watch?v=SHbyRkklIhg
dufam ze ma niekto presvedci ze jeto uplna blbost
@vsetkynikyobsadenedoboha prestan stou sexicou bohaca lebo ta budem volat fake!
presne to sedí. Nox Arcana relatívne trafili aj backgroundové zvuky songov
» www.mysteria.sk/readarticle.php...
toto sú pravé zvuky pekla..daktorí sadomaso to ešte aj počúvajú
» www.youtube.com/watch?feature=p...
a mozes ist ty dopice!
@ragdoll sviniar jeden a po celom svete preslavil tu pilu!
@mm47 uz sa asi nebojim!
@mkamka18 vsak no skus a uvidis
tu počuť tú pílu a ináč toto sú pravé zvuky z pekla...
Pretože najprv sa to objavilo v Kyjeve a tam to bolo objasnené tým že v tej dobe sa tam stavalo metro. A proste sa to šíri ako ufo
tento Poliak to už prehnal (takmer to tam už rapuje )
@ragdoll : tento to uz fakt prehnaal normalne zisitm cotoje za rapera lebo n vlastne ovladne svet.. rovno celu pesnicku mal pridat
proste , fake a co by to vlastne malo byt ? je nejaka " teoria " o tych fake zvukoch ?