Dnes je jedna z najlepsich dob celkovo, aj ked sa ludia hrozne stazuju Len dufam, ze ked zacnu padat ekonomiky statov, tak nebudu vojny. Ale inak sa nemozeme stazovat, povedal by som
vy ste blazni,, dnesna doba neni dokonala,,ale ked to porovname so stredovekom,, alebo obdobim prednim,, tristvrtina z vas by uz nezila.. hockto by vas zabil len preto ze by ste boli slabsi.. a ked nie clovek tak choroby urcite,,
neviem ako vy ale ja som celkom rada ze ma v noci nebudia sireny ze polka mojej rodiny neni v armade/koncentracnom tabore a nemusim sa skryvat bohviekde aby ma nenasli vojaci a nedeportovali ma tiez
napr inkvizicia ? v podstate cele obdobie ekdy bola cirkev najsilnejsim mocenskym utvarom ... cize do takeho 20-19 storocia....
anticke grecko bolo celkom dobre...
malo site chyby ale v provnani s tym co bolo potom ... este aj rim bol celkom schopny ... ale nasledna krestanska era europy bola tym najhorsim obdobim ake zatial bolo ... si myslim ...
plus este dost zle bolo obdobie ekd prepukla pandemia spanielskej chripky tusim an azciatku 20 storocia ale nei som si istý...
okrem spomínaného stredoveku alebo svetových vojen v podstate hociktorá, kde bol vekový priemer 30 rokov nejdem to ďalej rozvíjať, stačí sa trochu zamyslieť a hneď toho na človeka vyskočí toľko, že ani netreba, aby to niekto iný spisoval.
ver že teraz je lepšia doba. hoci čo sa týka vzťahov v spoločnosti existuje len pár skupiniek ľudí, čo si navzájom normálne nepokrytecky rozumejú. veľmi málo. a to že som v jednej z nich si sakra nesmierne vážim
bolo horšie. keď človek prešiel námestím a zasiahlo, jeho, kamarátov/rodinu/lásku. táto doba vôbec nie je zlá. len toho dobrého je v nej menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
anticke grecko bolo celkom dobre...
malo site chyby ale v provnani s tym co bolo potom ... este aj rim bol celkom schopny ... ale nasledna krestanska era europy bola tym najhorsim obdobim ake zatial bolo ... si myslim ...
plus este dost zle bolo obdobie ekd prepukla pandemia spanielskej chripky tusim an azciatku 20 storocia ale nei som si istý...
komunizmus s usliapanim ludskych prav?
bolo horšie. keď človek prešiel námestím a zasiahlo, jeho, kamarátov/rodinu/lásku. táto doba vôbec nie je zlá. len toho dobrého je v nej menej