napr. einstein robil schvalovanie patentov, praca ktora nebola nejak extra tazka. Proste mal kopec volneho casu a mohol tak rozmyslat nad svojimi teoriami. Dnesny fyzici maju kopec administrativy, kopec citacii co musia mat atd. A kde to rozmyslat nieco bokom. To plati aj i inych, si mislim, napr. inzinieri (tesla,) chemici, matematici, atd. Co si o tom myslite?
myslím si o tom to, že síce mám rád vedu a rád by som sa venoval jej študovaniu, alebo napríklad sa venoval viac hudbe opäť ... ale chodím na 8 hodín do práce kde mi potom na bdelý stav z dňa zostáva len cca ďalších 8 hodín ...
čiže ja napríklad viem že nemám denne dostatok času sám na seba tak akoby som chcel ... rozhodne je teda ,,dostatok času - plodná a efektívna vec na to čo chceme dosahovať,, logicky
dostatok volneho casu prospieva akejkolvek cinnosti, o ktoru ma nejaka osoba zaujem... nejde len o vedu.. moze sem patrit umenie, sport, studium...
podla mna si dnes ludia nevedia menezovat cas, kazdy sa tvari strasne moc uponahlane, zbytocne si navalia "do diara" milion veci a potom nestihaju... staci si urcit priority a najde sa aj volny cas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
čiže ja napríklad viem že nemám denne dostatok času sám na seba tak akoby som chcel ... rozhodne je teda ,,dostatok času - plodná a efektívna vec na to čo chceme dosahovať,, logicky
podla mna si dnes ludia nevedia menezovat cas, kazdy sa tvari strasne moc uponahlane, zbytocne si navalia "do diara" milion veci a potom nestihaju... staci si urcit priority a najde sa aj volny cas...