Myslíte si, že keď budete svojmu psíkovi púšťať dajme tomu príklad Sajfove vlogy, tak si Sajfu, ako postavu bude všímať natoľko, že by ho na ulici spoznal, ako človeka známeho? Ako človeka s ktorým ako keby vyrastal? Ako svojho druhého pána? Je to možné?
@majojo Tak ten clovek ho nikdy nepohladkal, nikdy ho ten psik neovonal, nikdy z neho necitil lasku, nikdy mu nehodil kosticku za povel. Preco by ho mal brat ako pana? Ako, nestudujem kynologiu, ale silno pochybujem, ze by ho mohol brat ako svojho "pana".
Nemyslim, pes poznava ludi hlavne podla pachu. Ale aj podla hlasu, takze asi podla toho, ako velmi by ho tie vlogy bavili, ja napr telefonujem so psom a vie, ze som to ja, no
Bože môj, kam na tieto kokotiny chodíte....
Okrem toho, že je to úplná turbopičovina, zrak je pre psa relatívne nedôležitý zmysel - oveľa viac sa orientuje podľa čuchu a sluchu. Čiže NIE.
A zvieratá si predovšetkým pamätajú ľudí, ktorí s nimi interagujú a hlavne ľudí, ktorí ich kŕmia. Čiže FAKT NIE
Človek príde na 5 minút na Birdz a faith in humanity: gone
Púštať vlogy, pes tak bude pozerať vlogy. Pes sa na to ani nebude sústrediť. Panebože, aj ja mám psa, ale neznášam, keď si niekto myslí že mu pes všetko rozumie, že ho pes miluje, a hlavne to ťuťuli-muťuťuli, ty si ale šikovny psíček, a to pusinkovanie, och.
@staphylococcus čo tak to brať s nadhľadom? Takéto nadávky v jednej odpovedi sa na dievča ani nehodia, už len kvôli tomu, že toto fórum som založil len tak pre usmiatie sa v tomto teplom dni čo bol a zamyslenie sa nad takouto prkotinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Okrem toho, že je to úplná turbopičovina, zrak je pre psa relatívne nedôležitý zmysel - oveľa viac sa orientuje podľa čuchu a sluchu. Čiže NIE.
A zvieratá si predovšetkým pamätajú ľudí, ktorí s nimi interagujú a hlavne ľudí, ktorí ich kŕmia. Čiže FAKT NIE
Človek príde na 5 minút na Birdz a faith in humanity: gone