akoze ten prvotny osial asi ani nie, ale myslim, ze je dost velka sanca naucit sa s tym nieco robit dalej - proste ak napr. viem, ze z toho nic nebude, tak mozem svojimi volbami zmiernit jeho intenzitu alebo trvanie.
Ja ako maximalne emocionalny a impulzivny clovek verim ze na zaklade skoro cistej racionality moze vzniknut hrozne hlboka a silna laska --> tym ale nechcem povedat ze take nieco vyhladavam, proste si to myslim
@h8u aha my sme to uplne inac pochopili ja som to volako skor tak, ze ako zabranit tomu, aby sa clovek randomly zamiloval do dakoho, do koho sa to napr. neoplati alebo tak
samozrejme depends, musi tak proste niečo byť ale vztah treba budovat, rovnako tak aj "lasku" ktora ma byt perspektivna a ludia co k tomu prispievaju nie su otrokmi alebo love junkies. Ze nejake "fall in love" je totalna kokotina z 90% idealizovanie a derealizacia (typka nemam rada ale dost dobre zhrnul tu negativnu cast tej "nekontrolovatelnej" lasky kt. ti moze dojebat zivot a ludia to beru ezotericky a osudovo, pricom su to len neurotransmitre
)
ale ako slovek sa moze velmi rychlo zalubit aj zdravo do niekoho, hlavne ked je to vzajomne a je to super, ale zaroven sa clovek z tohto prvotneho state-u dokaze pragmatizmom dostat, ak vidi medzi nimi nejaky problem co by sa z toho vztahu nedal odstranit
Skutočná láska je vybudovaná (a moze mat rychly zaciatok of nie ze zrobena z vody ale aj an tom najvacsom vzplanuti treba vzajomne nejak "pracovat" aby sa pretavilo v cosi coby sme mohli prirovnat k danemu pojmu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
clovek to vie potlacit a preniest sa cez to. ale ci sa vie aj nasilu do niekoho zamilovat, to neviem
samozrejme depends, musi tak proste niečo byť ale vztah treba budovat, rovnako tak aj "lasku" ktora ma byt perspektivna a ludia co k tomu prispievaju nie su otrokmi alebo love junkies. Ze nejake "fall in love" je totalna kokotina z 90% idealizovanie a derealizacia (typka nemam rada ale dost dobre zhrnul tu negativnu cast tej "nekontrolovatelnej" lasky kt. ti moze dojebat zivot a ludia to beru ezotericky a osudovo, pricom su to len neurotransmitre
ale ako slovek sa moze velmi rychlo zalubit aj zdravo do niekoho, hlavne ked je to vzajomne a je to super, ale zaroven sa clovek z tohto prvotneho state-u dokaze pragmatizmom dostat, ak vidi medzi nimi nejaky problem co by sa z toho vztahu nedal odstranit
Skutočná láska je vybudovaná (a moze mat rychly zaciatok of nie ze zrobena z vody ale aj an tom najvacsom vzplanuti treba vzajomne nejak "pracovat" aby sa pretavilo v cosi coby sme mohli prirovnat k danemu pojmu)
ale video gut , been there done that