závisí od okolností, či sa práve v tom veku stane nejaká výrazná zmena v jeho živote ako zmena školy, nástup do zamestnania, a pod. alebo táto zmena nastane uňho až neskôr
meni sa az po dosiahnuti 24. roku zivota, kedy podla » www.birdz.sk/webka/xhtml/blo... zacina mat nazor dotycnej osoby inu nez nulovu hodnotu. 18-ka nie je nijaky milnik v zivote.
nič sa nezmení zo dňa na deň... tak isto ako keď máš hocijaké narodky.. a dospelý určite človek nebude len tým že dosiahne 18.. to je o dačom inom, tá "dospelosť"
@silwesa Aha A ked bude otazka "myslite si, ze priemerna dlzka zivota obyvatela Slovenska v roku 2020 bude 70 rokov", tak hlasovanie za "ano" by znamenalo, ze ten, co za tu moznost hlasuje, si mysli, ze on sam sa tolko dozije?
ja osobne si myslim, ze moj zivot sa po 18tke velmi zmeni.. budem dospela, co znamena, ze si budem musiet na seba zarabat sama a tiez sa o seba starat v kazdej situacii, ako ja len milujem ked som chora a rodicia okolo mna obskakuju (to mi uz teraz chyba .. tiez to znamena, ze budem plne zodpovedna za svoje blbe ciny a svoju "rebeliu" (amerika by mohla rozpravat .. budem moct oficialne fajcit a predaju mi v obchodoch uplne vsetko no a tiez sa uz budem musiet spravat viac ako dospela, pretoze budem rozhodovat sama za seba a cestu, ktorou sa bude uberat moja buducnost...
ale toto zavisi cisto od osobnosti, niekto, kto svoj zivot moc neriesi ziadnu radikalnu zmenu po 18tke nedosiahne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
negeneralizuj
zacina mat nazor dotycnej osoby inu nez nulovu hodnotu. 18-ka nie je nijaky milnik v zivote.
ale toto zavisi cisto od osobnosti, niekto, kto svoj zivot moc neriesi ziadnu radikalnu zmenu po 18tke nedosiahne