sa nato pozeras negativisticky velmi ! s alkoholom sa da skvelo zabavit a odviazat a kto vravi ze sa vie aj bez alkoholu tak ja mu to neberiem.. to viem aj ja ale ked si dam nieco doseba tak to proste ide v ovela vedsej miere mne sa to proste paci... len to netreba prehnat. ja som si pred tyzdnom povedal ze nepijem ale streda stvrtok som bol na chate s kamaratmi a to proste bola megasranda kto nezazil take veci tak proste nevie ocom rozpravam ... skuste to
ako sa hovorí: alkohol (ale aj drogy) je metla ľudstva... ale zametať sa musí...
ide o to že... s drogami treba vedieť narábať ono každá droga (rátam teraz aj alkohol pod tento pojem) je v určitom množstve neškodlivá a v určitom zas veľmi škodlivá... napr. ja už mäkké alebo tvrdé drogy neberiem ani neskúšam, lebo tam je veľké riziko, že ti to viac ublíži ako pomôže. ale zato pijem. vieš, celý týždeň sedím v škole, musím makať, domov chodím večer a to musím stíhať písať aj seminárky a labáky... mám proste plnú hlavu kktín a tak sa rada cez víkend opijem, aby som vymyla, vyzametala svoj mozog, zreštartovala ho aby mohol zas fungovať ďalej...
ako hovorím - treba s tým len vedieť narábať, to je všetko (tí ktorých vidíš, tie socky, tie narábať nevedia). no určite že význam to má pre ľudstvo obrovský, ľudstvo od nepamäti užíva alkohol alebo drogy...
Iste maju urcity zmysel, ale treba zhodnotit co je prinosnejsie, brat drogy a chvilku si "uzit" alebo nebrat drogy, nenicit si organizmus, lepsie vyuzit cas a zmiernit riziko psychickych porblemov vyplyvajucich z uzivania drog
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ide o to že... s drogami treba vedieť narábať ono každá droga (rátam teraz aj alkohol pod tento pojem) je v určitom množstve neškodlivá a v určitom zas veľmi škodlivá... napr. ja už mäkké alebo tvrdé drogy neberiem ani neskúšam, lebo tam je veľké riziko, že ti to viac ublíži ako pomôže. ale zato pijem. vieš, celý týždeň sedím v škole, musím makať, domov chodím večer a to musím stíhať písať aj seminárky a labáky... mám proste plnú hlavu kktín a tak sa rada cez víkend opijem, aby som vymyla, vyzametala svoj mozog, zreštartovala ho aby mohol zas fungovať ďalej...
ako hovorím - treba s tým len vedieť narábať, to je všetko (tí ktorých vidíš, tie socky, tie narábať nevedia). no určite že význam to má pre ľudstvo obrovský, ľudstvo od nepamäti užíva alkohol alebo drogy...
Alkohol v primeranom množstve je zdraviu prospešný. Mám veľmi rád alkohol, ale nenechám sa ním ovládať.
@wampirekiss sak ani ja nefetujem ani nepijem ale keby som bol sfetovany a opity tak sex neriesim to da logika ne ? bysom bol rad ze zijem