Som prváčka na gyme. Najprv ma dali do triedy s bývalými spolužiačkami, ktoré som nemala rada a tak som sa dala preradiť. No zistila som, že to bola chyba. Mám zlý kolektív, v mojej triede sa nikto s nikým nerozpráva, totálna nuda. Všetky baby sú tam bifl
@spacebound no neviem 20.9 a ty sa chceš dať preradiť ....
je tam šanca že ta prehodia ale asi si budu o tebe myslieť že nevieš čo chceš. Si prváčka ešte sa tam ani nepoznáte keď sa trochu viac spoznáte bude to lepšie takže ostaň tam kde si a nevymýšlaj
@spacebound neviem no, ale asi by som sa necítila správne, keby som musela školskému vedeniu komplikovať veci len pre to, aby som sa cítila pohodlne. To je až taký problém sa tam s niekým začať rozprávať, poprípade výjsť na chodbu/ísť do inej triedy pozrieť tie bývalé spolužiačky?
hore dole z triedy do triedy...namiesto toho vymýšľania sa radšej skús nejako začleniť do kolektívu...to tam je až také zlé a až na toľko ti ubližujú, aby si tam štyri roky nevydržala? u nás to zo začiatku bolo tiež o ničom, vznikli nejaké kamarátstva len tak naoko, ktoré sa po nejakom čase, keď sme sa lepšie poznali, rozpadli a povznikali úplne iné kamarátstva, ktoré niektorým pretrvávajú i po škole...
@lintu ja nie som človek čo sa niekomu bude prisposobovať, neviem to. a áno, nemám si s nimi čo povedať proste. a nebude to iné ani za mesiac ani za rok. v ostatných triedach už sa všeci spolu bavia, idu do baru,...
@21 "ja nie som človek čo sa niekomu bude prispôsobovať" - Prepáč, ale toto je čistý egoizmus. Občas treba robiť kompromisy. Máš plnú triedu ľudí. Je absolútne nepravdepodobné, že by tam nebol jediný človek, s ktorým by si si mala čo povedať. A pokiaľ si si v iných triedach už našla kamarátky, bráni ti niečo opýtať sa, či by si nemohla ísť s nimi? Za mojich čias na strednej škole s tým teda problém nebol - spolužiačka mala v druhej triede frajera, takže on aj pár jeho kamarátov občas trávili čas s nami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
potom sa o 2 tyzdne s niekym pohadas a zase pojdes nazad hej? -.-
je tam šanca že ta prehodia ale asi si budu o tebe myslieť že nevieš čo chceš. Si prváčka ešte sa tam ani nepoznáte keď sa trochu viac spoznáte bude to lepšie takže ostaň tam kde si a nevymýšlaj