Juj, detičkám zas z filmov prepína... (A dehonestujú tradičné ĺudové povery a povesti)
Ale na druhej strane, ono to tak bolo asi vždy... ale kedysi dávno sa ľudia vciťovali aspoň do hodnotnej literatúry ako Goetheho mladého Werthera (hoci tú knihu som čítala dva razy a ani raz ma neoslovila, ale aj tak tam boli aspoň hodnotné opisy) a nie do takýchto blbostí (ach)
A čo na tom záleží? Keby aj existovali, zmohli by ste s tým niečo? Hm?! Môže to byť tak ukradnuté, pretože človek s tým nič nezmôže. Nebyť Twajlajtu/nebojte sa, ja VEĽMI DOBRE VIEM, ako sa to píše/, dnešná mládež si na tieto legendy ani nespomenie. A ja osobne v takéto povedačky neverím, v tejto oblasti som, myslím, dostatočne informovaná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
ale luboš je real.
(ľudia veď si zapnite kontrolu gramatiky )
[/img][/url]
Ale na druhej strane, ono to tak bolo asi vždy... ale kedysi dávno sa ľudia vciťovali aspoň do hodnotnej literatúry ako Goetheho mladého Werthera (hoci tú knihu som čítala dva razy a ani raz ma neoslovila, ale aj tak tam boli aspoň hodnotné opisy) a nie do takýchto blbostí (ach)