Mam takeho kamarata s ktorým len spávam, a som nezadaná takže mi nechýba vzťah, ale ja by som ho chcela viac menej na vzťah ale myslím, že to bude aj tak o tom istom, mam to skončiť alebo? ale ja chcem byť s ním ale on aj ja jeho mame len na TO...
Keď chceš vzťah tak ho pošli k vode a nájdi si niekoho normálneho na riadny vzťah alebo sa ho predtým ešte opýtaj či ťa miluje keď nie bude to jednoduchšie rozhodovanie
@janicka1212 myslím že to nieje dobré, bud nemať chalana vôbec alebo mať ale so všímvšudy....takýto vzťah na aky sa ty pýtaš dlho nevydrží a koniec koncov potom budeš mať výčitky svedomia etc. myslím že to nestojí za to
vyhovuje mi to takto, a jemu to tiež vyhovuje, a ja sa isto do neho nebuchem som za kurvu ked mam jedneho a stáleho? no počula som už všeličo, a radšej s jedným ktorý to nemá komu povedať, pretože ma z jeho kamaratov a kamaratiek nikto nepozná a takisto je to aj z mojej strany, a vzťah nepotrebujem, to určite nie, na čo sa viazať ked netreba
rob to pri com sa citis najlepsie, ak ti to takto vyhovuje, tak tak funguj, ak nechces benefity vztahu (viazanie si strc niekam, to je nevhodny vyraz na to) tak pohoda
ja neviem prečo to rozoberam, zaujímam sa o to ako berú druhý a ako sa na to pozerajú.. ale mne nehrozí aby som sa namotala, a takto ked aj sa na chate sa s niekym vyspím ked som opitá, alebo tak, tak som največia ku*va a neviem čo, a takto nikto o tom nevie len my 2 ... a na čo mi je vzťah? som mladá a na čo sa ptm zbytočne sklamať ked netreba, mam velke šťastie na debilov
Hm, tazko sa mi toto komentuje...takze mate jeden druheho na sex, na uspokojenie a ukojenie sexualnej potreby...viem, to vyznelo zle, ale nemyslel som to tak, iba sa zamyslam, ze kam tato doba speje? Vsetko sa toci okolo sexu? A potom je "in" ho mat co najskor alebo aspon niekoho na sex...aby clovek "zapadol"...ale zapadol do coho, neobera to nasu mladu generaciu o cosi podstatne a dolezite? ...som troska mimo temy, ale ja som casto mimo, tak si na mna musite nejako zvyknut alebo nemusite
ja neviem, kde tato doba speje, ale je to potreba a každý to potrebuje, ja neviem šak nejako sa uspkojiť musí nie všetko sa točí okolo sexu poznam aj horšie prípady ano treba si na to zvyknuť a nejde o to aby som zapadla proste to tak cítim a chcem to tak tak prečo nie ked je to len medzi nami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale ked vas to bavi , tak prirazajte.
Keď chceš vzťah tak ho pošli k vode a nájdi si niekoho normálneho na riadny vzťah alebo sa ho predtým ešte opýtaj či ťa miluje keď nie bude to jednoduchšie rozhodovanie
ale ako sa hovori, pocase sa jeden zalubi a ty si toho prikladom bohvie ci sa aj on..