bžé však to nie je žiadna veda ...aj ja si sama rozťahujem ucho... no problem...práve dnes som si kúpila zas o čosi väčší rozťahovák ....len to nerob ako diliny ( @jubko , nehnevaj sa ) a neroztiahni to HNEĎ s veľkým tak, že si rozdrapíš ucho... :/ ...choď na to postupne od najmenšieho potom to má aj svoje čaro ...
Tak ja si už robím druhý tunel a v pohodičke doma od najmenšieho rozťahováka a postupne väčší som si tam dávala. Treba si to natierať a potom to aj menej bolí.
@kikokiko555 jj. pomaly už väčšina takých v tvojom veku si to dáva lebo to majú ostatní, o dva mesiace sem píšu potom že ako sa toho majú zbaviť a podobne
ved sa nehadam, len vravim ze z mojho pohladu to je des a nechapem jak sa to moze niekomu lubit. ale inak pravda asi sa pootm nemam zapajat do tejto diskusie.
len som chcela prispiet svojou troskou nech mas predstavu ako sa to komu lubi ak ked si sa nepytal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mozem len odporucit
Hlavne to maz famikoinom, alebo borovou mastou, alebo tym mydlom dezinfekcnym... Najlepsi je ale framikoin na to
A naozaj pomaly... Max milimeter za tyzden...
@shelia ...100 ludi 100 chuti
a kde inde by si to robil, pekne doma ale pomaly a nenarvi tam hned nejaké hovado velke, budeš to potom lutovat...
A keď ideš na to pomaly, tak to podľa mňa vôbec nebolí.
ved sa nehadam, len vravim ze z mojho pohladu to je des a nechapem jak sa to moze niekomu lubit. ale inak pravda asi sa pootm nemam zapajat do tejto diskusie.
len som chcela prispiet svojou troskou nech mas predstavu ako sa to komu lubi ak ked si sa nepytal