uz som sa zlakol, ze dalsia trapna politicka diskusia ale ved pravidelne sa robia v roznych mestach take dobrovolnicke "brigady" na cistenie, staci sa len pridat...
@staphylococcus haha trafena hus zagagala....ako ty vies, ci ja nieco robim, alebo nie....ja analyzujem ludi a vidim, ze ludia ako ja sa maju dovod hambit za spoluobcanov
@arganoil oni dve budu Patty a Selma Bouvierovy zo simpsonovcov tie Margine sestry stare dievky nenavistne,zakomplexovane premudrete ktore nikto nechce len otravuju vzduch
@peter151 jasne, ja som z nas dvoch ta na liekoch urcite schizofrenia utoci, co? hlavne ze ty si uplne normalny, kokotko akoze, dobre este cim tu spatis vzduch verejne, ale co som sa od teba dozvedela od inych birdzakov...cisty zufalec a uboziak, mozem sa len smiat.
Ale podla reakcii by ste sa so zakladatelkou tejto temy k sebe hodili picky hlupucke zakomplexovane na gauci sediace a nadavajuce aky je cely svet zlyyyyyy a len vy ste supeeeeer.
@peter151 haha tak to ano....jedna sa pyta na navrhy a ked jej jeden dam, tak ja som zla a druha podobne....asi sa dohodli husicky....este aj to je urazka husiam
@arganoil ja som ich par krat vytrolil a oni to nepochopili doteraz, vies to je tak ked ty si z niekoho od 1vej spravy robis pixu a ona ti napise 20 dalsich sprav, aka je mudra ... smutne zivoty maju ale to ich život tak bije... cize niekde si tie komplexy liecit musia
...velmi nerad citam ich negativne primitivne komentare plne nadavok vo vsetkom ale sami sa prezentuju...
A ešte zopár vecí čo na nich sedí:
Úspešní ľudia hovoria o svojich ideách, neúspešní hovoria o ostatných ľuďoch.
Úspešní ľudia chcú, aby aj ostatní boli úspešní, neúspešní ľudia tajne dúfajú vo vaše zlyhanie.
Úspešní ľudia pomáhajú druhým, neúspešní myslia na seba.
Úspešní ľudia sa veľa pýtajú, neúspešní ľudia sa boja neúspechu a výsmechu.
Úspešní ľudia počúvajú a nikdy neprestanú počúvať druhých, neúspešní ľudia zas príliš veľa rozprávajú.
Úspešní ľudia sú zraniteľní a transparentní, neúspešní sú tajnostkári a chránia sa pred ostatnými.
Úspešní ľudia si udržiavajú pozitívny prístup, neúspešní sa príliš často pozerajú na všetko negatívne.
Úspešní ľudia sú vďační a láskaví k ostatným, neúspešní ľudia myslia na seba.
@peter151 joj z tych par sprav, co napisali,to vsetko na ne perfektne sedi. Ja sama upratovacka nie som,ale nie som ani taka zakomplexovana, aby som s upratovaciek robila srandu. Neviem,co je zle na tom, ze niekto chce spravit nieco pozitivne pre spolocnost. To nie potupne, ale znak zdraveho sebavedomia a uspechu. Chudatka sa maju este co ucit
To je "potvrdene" maximalne tak tvojou chorou hlavickou, ty jebnuty troll. A rada k teme: ak chces upratovat, uprac seba a tuto kolegu petra daleko z dosahu normalnych ludi, extremne spatite tento portal.
Ludia, ked chcete trollit, robte to aspon poriadne...vy zo seba robite akurat tak kokotov.
Ziaden uspesny clovek sa nikdy neriadil jebnutymi motivacnymi citatmi z fasbuku. Ale ako by si to ty vedela, ked o teba nikdy ziaden uspesny clovek ani nezakopol, ze ty, tupelko ubohe?
Som jedina ktora si vsimla ze dumbledore,staphylo a hypos,ak sa daco deje,tak casto su tak pri sebe? neviem to vysvetlit inak..akoze netvrdim a ani si nemyslim ze ste taka ista osoba,alebo co,len som si to vsimla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale podla reakcii by ste sa so zakladatelkou tejto temy k sebe hodili picky hlupucke zakomplexovane na gauci sediace a nadavajuce aky je cely svet zlyyyyyy a len vy ste supeeeeer.
...velmi nerad citam ich negativne primitivne komentare plne nadavok vo vsetkom ale sami sa prezentuju...
A ešte zopár vecí čo na nich sedí:
Úspešní ľudia hovoria o svojich ideách, neúspešní hovoria o ostatných ľuďoch.
Úspešní ľudia chcú, aby aj ostatní boli úspešní, neúspešní ľudia tajne dúfajú vo vaše zlyhanie.
Úspešní ľudia pomáhajú druhým, neúspešní myslia na seba.
Úspešní ľudia sa veľa pýtajú, neúspešní ľudia sa boja neúspechu a výsmechu.
Úspešní ľudia počúvajú a nikdy neprestanú počúvať druhých, neúspešní ľudia zas príliš veľa rozprávajú.
Úspešní ľudia sú zraniteľní a transparentní, neúspešní sú tajnostkári a chránia sa pred ostatnými.
Úspešní ľudia si udržiavajú pozitívny prístup, neúspešní sa príliš často pozerajú na všetko negatívne.
Úspešní ľudia sú vďační a láskaví k ostatným, neúspešní ľudia myslia na seba.
Ludia, ked chcete trollit, robte to aspon poriadne...vy zo seba robite akurat tak kokotov.