Myslite ze kazdi kto chce zit v usa , musi ovladat perfektne anglictinu?
myslite ze kazdi, kto chce zit v usa, musi hned ovladat perfektne anglictinu? hlavne vy co ste tam uz boly alebo ste, napiste ako to tam je a co si myslite.
v amerike to neplati ani nahodou. tam je to same zahranicne getto (aspon vo velkomestach), takze si kludne vystacis aj s rukami nohami a nejakou zlataninou, ktora sa anglictinou neda nazvat ani s prizmurenymi ocami..
@hangtime11 ahaa ale nemas to jedno?? ved....niesme v skole. a pisem to o 3 v noci tak maj trocha tolerancie, ved si starsiii inac pozeram aj v inich diskusiach ze robia ini gramaticke chybi alebo chibi alebo chiby a nic im tam nepises....takze..trocha...to uz prehanas.
@nikeboy - a čo že su tri hodiny ráno ? ja som mal 4ku zo sloviny ale gramatiku ovládam... (dojebala mi to lityka po ďalšie, ja viem že aj inde robia chyby ale nestíham sledovať všetko, ale takéto hrubice si jednoducho všimnem !
@hangtime11 som si pozeral tvoje fotky v albume a.. ma napadli hriesne myslienky prepac...ale tak..dobre fotene to mas..myslim tie fotky bez tricka co mas okuliare ..no ze su tri a nechce sa mi rozmyslat....a podalsie ja ked pisem rychlo..tak..ani pismena nedavam spravne ze ta to bavyy............taki pekni chalan, a straca cas z takimi vecami ako je gramatika
ale je tam este jedna chyba, slovo vydis je vidis, si pamataj vidiet a visiet je vzdy makke i aj ked je to predpona, ale inak chlapci prepacte ze vas rusim
@lafraisee vydis alebo vy idis? hm....ale hangtime11 si to nevsimol ....newadii, aj tak tu nikto okrem nas nieje. snad cez den sa vyjadria k teme viacej ludia..hm.....v noci skor bi sa zisiel chat. ako diskusia k teme
@nikeboy super homos, ktory nie ze nevie gramatiku - tu neviem poriadne ja, ale on sa ju ani nikdy neucil a este si mysli, ze v amerike bez anglictiny si bude lebedit.
Ano ak chces pracovat ako upratovacka tak anglictinu nemusis vediet, ale ak chces mat poriadnu pracu, pracu dobre ohodnotenu tak anglicitniu vediet musis ak sa budes stretavat s ludmi a komunikovat s nimi.
ked dojdes do cudzej krajiny, podla mna by mal ovladat alebo mal by sa naucit dany uradny jazyk...ale inak vies ako to je, kde sa naucis najlepsie po polsky? v amerike ale nauc sa aspon dake zaklady z tej angliny, neni to take tazke...
@tommyhot mas pravdu je to zmes celeho sveta......ved jan kroner raz rozpraval v hopla ze bol v USA v L.A. a tam sa nedohodol po anglicky ale po rusky sami rusi vraj tam boli takze tam aj po slovensky alebo po cesky sa da niekde dohodnut to je pravda ale na urade len po anglicky.....inak nie a mimochodom najviac americanov ma nemecky povod, potom nasleduje irsky a nakoniec anglicky......dokazuju to statistiky.......cital som to kdesi na nete DD
niekto nedával pozor na angline radšej tu nepíš nič po anglicky bola by to katastrofa omg však ja s prirodzeným nutkaním sa mýliť vďaka maďarskej gramatike aspoň si 2x prečítam čo napíšem nieže z toho vznikne Teta potopa..
No ale k veci .... nie nepotrebuješ ju ovládať perfektne ak si tam len za turistickým účelom..
@0 Ked po tebe ten odpad citam, mam chut vypichnut si oci. Kazdopadne, americania po anglicky nevedia, takze sa niet coho bat. Tu ich ubohu sedlacku odnoz "anglictiny" a slovnu zasobu cviceneho simpanza zvladne aj nas druhak zo zakladky. Nie je to tak vsade, ale na zakladne dorozumenie toho prilis vela vediet nepotrebujes a casom sa uz chytis.
@gentleman240 ja ked som si bol vo viedni vybavovat viza na juho africkej ambasade, tak sa s nimi mama rozpravala po polsky a rusky kombinacia jak trenky..
bola som v new yorku na prad tyzdnov a poviem ty ak chces zit v usa a mat dobru pracu a dobre si zit tak samoska ze anglina musi byt skoro dokonala ale ak chces robit nejaky cierne ksefty tak ti fatk stacia ruky nohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
niektorý tam chodia práve za zdokonalovaním
inak každý je s tvrdým Y
@hangtime11 no tak to uz neviem aku
@lafraisee vydis alebo vy idis? hm....ale hangtime11 si to nevsimol ....newadii, aj tak tu nikto okrem nas nieje. snad cez den sa vyjadria k teme viacej ludia..hm.....v noci skor bi sa zisiel chat. ako diskusia k teme
@lafraisee
- ja len toľko že slovo vidieť a visieť sa neskladá z predpony vy plus nejake slovo to by bolo čo že vy dieť to je blbosť
Ano ak chces pracovat ako upratovacka tak anglictinu nemusis vediet, ale ak chces mat poriadnu pracu, pracu dobre ohodnotenu tak anglicitniu vediet musis ak sa budes stretavat s ludmi a komunikovat s nimi.
@nikeboy ked budes daco pisat a chcet to zverejnit daj si to pred zverejnenim do wordu on ti najde gramaticke chyby a opravi popripade
No ale k veci .... nie nepotrebuješ ju ovládať perfektne ak si tam len za turistickým účelom..
Dohovoríš sa aj rukami, nohami ...
urcite minimalne zaklady treba vediet, ostatne sa uz nalepi