@ 5proste napr že ked sa lubia dvaja mali by pre seba urobiť čokolvek napr niekto je tučný a má schudnuť aby sa druhému lubil alebo ten druhý ma lubiť toho tučného taký aký je? čo na tom nechápeš?
myslim, ze by toho druheho mal lubit takeho aky je.. ale chapem ked niekomu nevyhovuje napr. ze ten druhy fajci a to by chcel na nom zmenit.. lepsi priklad mi nenapadol
@7 ved práve ak sa niekto zalubi do niekoho taký aký je prečo často požaduje zmenu? je jedno aký si daš priklad ber to ako chceš môžeš to byť aj po vonkajšej aj po vnutornej stranke
trosku sa mi nelubia moznosti...som za to ze by mal druheho lubit taky aky je...ale zaroven mu aj raz za cas nieco splnit, mozno sa troska aj zmenit...
Ak berieme prvú odpoveď, tak nie. Zamilovaný človek zvykne spraviť pre druhého, čo len môže, aj keby to mal robiť z posledných síl. ale NIE, nech nejde človek proti sebe, nech nemení svoju podstatu, lebo práve tú jeho povahu a nedostatky si ten druhý zamiloval a potom by to už nebol on sám.
Človek má brať druhého takého, aký je. Aj keď si myslím, že nikto nie je s partnerom 100% spokojný ale práve pre jeho chybičky ho miluje.
Napr. môj drahý je:
- ufrflaný,keď príde zo školy, keď je hladný, bez nálady... až mu musím hovoriť, "miláčik, nefrfli toľko"
- v niektorých veciach je úplne odlišný nemá rád vianoce, nie je zvyknutý na rodinné oslavy a kopu iných maličkostí. ale veď čo, nevadí.
"Partneri musia byť podobní, aby si rozumeli. A odlišní, aby sa milovali."
Toto si veľmi rozporuplnú otázku položila...leboo...síce je to také hlavne na začiatku vzťahu,že robím všetko, čo vidím slečne na očiach, pretože ju ľúbim...ale...až pokiaľ?...alebo dokedy?..proste..musí byť spätná väzba...tá ak nie je..ak nevidím aj u slečny, že takisto sa mi snaží urobiť, všetko čo mi na očiach vidí...tak to nemá zmysel...a nemyslel som zrovna sex......a tá druhá možnosť...mal bysom ju ľúbiť taká aká je...no aáno...ale treba daťnajavo..či už priamo alebo nepriamo že mi niečo vadí..niečo sa mi nepáči...a ak mamá naozaj rada..tak s tým prestane...alebo to aspoň obmedzí......možno som to domotal..ale asi tak!
@andulili poviem ti priklad z mojho zivota osobneho... takze frajer sa do mna zalubil- pacim sa mu taka aka som...ale raz na mne videl natocene vlasy-tak tie sa mu pacili este viac..kebyze si ich natacam stale dookola, tak by vyhovovla odpoved cislo jedna-a teda ze by som spravila vsetko co mu vidim na ociach.. lenze proste on ma lubi aj s rovnými vlasmi-cize sem tam mu to vykompenzujem tym, ze si ich natocim....
coze volila by som kompromis medzi tymi dvomi moznostami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale zas na druhej strane ak niekto zisti po nejakom case, ze ma za partnera bezhranicneho sebca..tak bud to bude tolerovat alebo neviem
Ak berieme prvú odpoveď, tak nie. Zamilovaný človek zvykne spraviť pre druhého, čo len môže, aj keby to mal robiť z posledných síl. ale NIE, nech nejde človek proti sebe, nech nemení svoju podstatu, lebo práve tú jeho povahu a nedostatky si ten druhý zamiloval a potom by to už nebol on sám.
Človek má brať druhého takého, aký je. Aj keď si myslím, že nikto nie je s partnerom 100% spokojný ale práve pre jeho chybičky ho miluje.
Napr. môj drahý je:
- ufrflaný,keď príde zo školy, keď je hladný, bez nálady... až mu musím hovoriť, "miláčik, nefrfli toľko"
- v niektorých veciach je úplne odlišný nemá rád vianoce, nie je zvyknutý na rodinné oslavy a kopu iných maličkostí. ale veď čo, nevadí.
"Partneri musia byť podobní, aby si rozumeli. A odlišní, aby sa milovali."
MOZNOST 1.. NO MUSI TO PLATIT OBOJSTRANNE..
teda ak sa meni jeden mal by sa i druhy..
coze volila by som kompromis medzi tymi dvomi moznostami...